watch me go! 27/10 -08

Happy, Happy face! =D
Dagen har varit KANON! Blev bad på edda som planerat med ellan, idde, mattan och jensan sen efter att vi varit där så begav vi oss till waynes där vi satt från typ 5 till 9. Var riktigt mysigt, dom där flickorna kan verkligen få en på bra humör. Sen så har Anders hört av sig idag också och nu är det 99% säkert att han kommer hem. Som han sa "om inte bilen går sönder" Vilket förhoppnings vis den inte gör så då blir det till att åka till arvidsjaur på onsdag sen vidare till tärna på torsdag. =D


Men imorgon då bär det av till UMEÅ med samma flickor jag har spenderat hela dagen med! Känns skit kul och vi ska shoppa loss riktigt ordentligt, hoppas bara att pengarna räcker till, kan bli problem att få sig till Tärna annars. Men, men det löser sig nog. =) Har gjort en riktig shopping lista nu, Ida skrattade bara åt mig, men det är viktigt för mig att veta vad jag sa ha för att jag hatar att bara gå runt och titta. Men det ska nog lösa sig, MÅSTE i alla fall ha vinterskor i alla fall så nått blir det nog. ;) Tror du inte.(?) =)


"IMB" -PUSS

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag haft idag, för det förtjänar alla någon gång. =D
Sov gott. Blir nog lite bloggande i morgon.
Haaaade!

Woulden´t wanna waste a thing!



If the heart is always searching,
Can you ever find a home?
I've been looking for that someone,
I'll never make it on my own.
Dreams can't take the place of loving you,
There's gotta be a million reasons why it's true.

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.


How long will I be waiting,
To be with you again?
Gonna tell you that I love you,
In the best way that I can.
I can't take a day without you here,
You're the light that makes my darkness disappear.

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.

More and more, I start to realize,
I can reach my tomorrow,
I can hold my head up high,
And it's all because you're by my side.

*************************************************************************************************************

"Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I didn't get what I deserve
No better and no worse"

Blow me away! 27/10 -08

Jobbet för helgen är avklarad och nu har jag lov på riktigt. Känns riktigt skönt att ha gjort bort allt jobb, och det gick faktiskt riktigt bra så jag är som nöjd. Det snackas om lite olika saker för lovet men det är ytterst små saker jag hinner vara med på efter som att jag åker till tärna på Onsdag. Men idag blir det nog i alla fall badning på edda med ellan och tjejerna sen i morgon blir det nog till att vara med "Bouchpower." Vet inte hur det blir riktigt men så ser planeringen ut mest troligt. Längtar jätte mycket efter Anders och efter som att det varit så struligt så har jag väl inte varit gladast. Kommer att bli skönt att komma mig iväg i alla fall. Som sagt så blir det nog bad idag sen så får vi  väl se var det bär iväg.


Over and out!

I miss you! 23/10 -08

Dagen har gått upp och ner. Var väl som bra tills jag skulle åka hem, Anders hörde av sig och sa att han nog skulle måsta åka och jobba i Arjeplog vilket betyder att jag inte kan åka till han på onsdag så då blir det väl typ på fredag. Känns väldigt tung men det var nog bra att han bara tvärr sa de tidigare, så att jag skulle hinna tänka efter och bli snäll innan vi ska prata om det igen. Känner att jag är väldigt bra på att ge han dåligt samvete över saker han inte kan rå för. Men nu är jag på bättre humör, har städat lite nere i köket och fjäskat för mammam, så att hon ska bli glad när hon kommer hem, sen har jag funderat på hur jag ska lösa allt med tärna resan osv med det börjar ordna sig. Nu hänger det bara på när Anders kommer hem igen. Hade inte tänkt skriva mycket idag, har egentligen inget vettigt att skriva. Men jag tänkte beklaga mig ännu lite mer över att jag måste jobba i helgen. Känns inge kul alls men det får gå ändå. =)

Hoppas ni får en bra kväll.
Over and Out!

When you look at me now!

Äntligen Onsdag kväll. Känns riktigt skönt. För när man gjort bort onsdagen då kommer helgen oftast med raket fart. Men jag är ändå inte jätte taggad på helg, blir till att jobba hela helgen med André, men sen efter söndag så känns det bra för då kommer jag att vara hemma Måndag och Tisdag sen så på Onsdagen så då åker jag till Tärna till Anders, känns riktigt skönt. Vi firar två månader idag och jag saknar han jätte mycket.
Hade naturkunskaps prov idag och det kan jag ju säga att det gick åt helvette. Men det får väl gå för den här gången, vet inte riktigt vad det är med mig men den här veckan har jag verkligen inte orkat nånting. Absolut ingenting, inte varit annat än trött och gring när jag kommit hem från skolan. Men jag känner bara att jag inte orkar.


*******************************************************************************************************************

Har blivit utmanad av Linn Björnstad!

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag har en stor tendens till att vara väldigt mammig och och det finns det ju vissa nackdelar med men också fördelar (?) hoppas jag. Hur som helst så är det där lite lustig för efter som att jag är så duktig på att be alla hålla käften på lektionerna så tror folk att jag är en mega pluggis. Men jag lovar dig att dom/ni har helt fel bild av mig. Jag hatar att plugga och gör det sällan, det är Ida som håller reda på mig och organiserar och strukturerar upp allt åt mig. Jag hittar inte ens till lektionssalarna själv och ändå har jag gått på Balder i typ 1 och ett halvt år.

2. Jag spolar alltid vatten i handfatet när jag går på toa.

3. Jag kan nog vara en riktig satkärring när jag är trött och på dåligt humör.

4. Jag är målvakt för att jag har alltid varit för lat för att spela ute. Och alltid vetat att jag aldrig skulle kunna träna upp konditionen för att klara av det heller.

5. Jag är en riktig romantiker. Jag älskar tända ljus och hemma kvällar med mys framför tv:n.

6. Jag är hatar att bara gå runt på stan och kolla påkläder osv. Jag måste veta vad jag ska ha annars blir jag rastlös direkt och börjar längta hem.

7. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det och jag tror ni tycker att jag rä jätte knäpp, men jag skulle nog kunna tänka mig att bo i Tärna. Om jag skulle vara tvungen att välja.


Jag utmanar:
www.erlino.blogg.se



wanted you to stay! 20/10 -08

Måndag, måste jag säga nå mer än det. Dom flesta av er är nog precis som jag på måndagar. Trötta, less och ja, helt enkelt bara less! Ett efterlängtat lov ligger och lurar bakom hörnet efter den här veckan. Men först så ska man klara av engelska nationella, NK prov, jobb till helgen och att vara utan Anders i exakt tio dagar med idag. Men det ska nog gå att lösa men nog hade det hjälpt om det hade varit lite roligare väder. Jag blir så himla deppig av det här sur vädret, hatar det!

For till Ida en snabbis idag efter skolan och pluggade lite NK, hon är duktig för hon får mig alltid att vara duktig. Och nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl, har tänt en massa ljus och vill bara linda in mig i täcket men jag har lovat Ellan att vi ska gå en sväng sen i kväll efter att hon har pluggat, och det är faktiskt en riktigt bra och nödvändig sak att göra. Inte bara enbart för att jag måste bli duktigare och rör på mig utan också för att vi knappt har hunnits träffat något i helgen osv.
Aja, nu ska jag i alla fall se nån film tills Ellan hör av sig, sen blir det en tidig kväll i kväll. Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft idag.



Puss på er!


"Can´t help feeling loved." 19/10 -08

Helgen har varit den underbaraste på väldigt länge.
Fredagen var det skola osv. Sen så åkte jag på återträff med niorna från Bureskolan och det var helt klart över förväntan, kul att träffa dom igen, men tyvärr så var ju inte alla där men kul hade vi ändå. Lekar, dans, sång och mycket bus. Helt klart en lyckad kväll.





Sen så vaknade jag på lördags morgonen med världens underbaraste person vid min sida, sen åkte vi till en av mammas jobbar kompis som skulle sälja lite glas och husgrejer så vi åkte dit och kollade på lite grejor så jag lyckades tvinga på Anders nå jätte snygga glas som kommer att passa perfekt in i köket när det blir klart. =] hihi, Ska bli så himla kul att hjälpa till med tapeter och inredning osv. =D Jag är nog mer exalterad än vad Anders är, men det är trots allt ett tag kvar innan huset är klart. (A) Hur som helst så var det sen också Höstfest i byn så jag och Anders mös och såg film sen åkte vi till festen senare på kvällen och dansade en massa och träffade trevligt folk. Var riktigt kul och jag måste säga att Anders är en stjärna på att dansa. Sötnosen min. =]







Söndagen så sovde vi länge och det vill jag lova var skönt! Åkte sen också till annica och mats och grejade på lite. Sen blev det go middag med momme och famme sen så åkte Anders hem, vilket var och är jätte jobbigt, men nu är det inte länge kvar innan jag åker upp till Tärna. Blir att åka Onsdagen på lovet till Söndag så det blir nog bra. Har engelska nationella nu på tisdag och naturkunskaps prov på onsdag och det känns ju lagom peppande, men på ett sätt är det skönt att man som ändå inte kan plugga till ett nationella men därimot naturkunskapen ligger jag ganska långt efter med en massa frågor så det kommer att bli mycket att plugga på... Men det får gå. Bara jag skriver G på det så blir jag nöjd!
Nu ska jag se nån film och bara sitta och tycka synd om mig själv en stund!

*************************************************************************************************************

You always make me smile!
Love you!




Hade bäst!
Puss

I´m so happy!

Torsdag idag, fast att det känns som att det är fredag. Kan säga att dagen började segt, var inte alls peppad på skolan när jag vaknade. Men dagen blev bara bättre och bättre och sista timmen hade jag då som sagt religons prov och det känndes faktiskt som att det gick riktigt bra. =) Sen så ringde Ellan och sa att jag skulle komma till waynes, så då gick jag dit och tog en ficka med henne och Fanny. Och Fannys komentar var bäst.

Fanny: Ja men jag gillar han.
Jag: Men vad är det som är så speciellt med han då?
Fanny: ja men han är........Han är då kåt.
Jag och Ellan: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, Det är väl inte svårt att hitta en kille som är kåt! HAHAHAHHAHA!
Fanny: Det var inte så jag menade.............

Hon är så söt, lillan


Sen så när jag kom hem så drog jag fram damsugaren och städade nere i köket osv.
Känns verkligen som att det är fredag idag men det är ju inte det. Var länge sen jag var så här glad, känns som att jag svävar på moln. Anders kommer i kväll och i morgon är det återträff med alla NIOR från högstadiet, känns faktiskt riktigt kul. =) Hoppas bara många kommer.
Men nu ska jag i alla fall ladda hem OTH och se det tills Anders kommer hit. =) Hoppas ni får en trevlig kväll och om jag inte hinner skriva något i morgon så hoppas jag ni får en trevlig fredag kväll. =)


feeling a little crazy!
Puss

Friends forever.

Idag har jag då som sagt varit duktig fast att jag var olydig som inte åkte till skolan. Har i alla fall pluggat, (religon) Prov i buddhismen i morgon, sen så har jag varit ut på en promenad med Ossie och Mira en timma i skogen och sen så har jag städat mitt rum och gjort fint tills Anders kommer. Så nu har jag faktiskt varit duktig. Sen så var världens bästa Elin och köpte en tröjja åt mig idag innan den skulle bli slut så hon var förbi med den nyss och nu har hon kommit p att vi ska fara ut och springa kl 6. Och jag kan säga det att det var ett tag sen jag tränade på allvar, men det är nog jag har henne som alltid är peppande och drivande så det blir nog bra. Man är ju som alltid nöjd efter man varit ute och rört på sig. =)
Sen så kom jag på en till kul grej som händer i helgen och det är ju så klart att systeryster kommer hem. =) Hon pluggar i Piteå och hon har så mycket på helgerna osv så hon hinner typ aldrig hem, men nu ska hon ta sig tiden och komma hem, känns kul. =)



Men nu ska jag gå ner och käka sen byta om och fara ut och sprinag med ellan, sen så blire nog mer plugg ikväll.

Puss

You´r all I have! 15/10 -08

Är hemma idag, hade bara en lektion sen var det nån föreläsning på Konvux men det är typ info som vi kommer att få i 3:an också så jag gullade med min mor om att få stanna hemma och plugga religion istället och tro det eller ej men jag har faktiskt varit duktig och pluggat lite. Ska gå ner och käka lite lunch strax sen ska jag plugga vidare och sen he mig ut på en lång prommis med Ossie. Är ändå så fint väder i dag så det blir nog riktigt skönt, ska bara komma på vart jag ska gå.

Och efter många om och men så har jag överlevt två veckor utan Anders i alla fall tills nu, men nu är det nära. Han kommer ju då som sagt i morgon. Och om exakt en vecka så har vi varit tillsammans i två månader. =]



Something tells me you're the one!
22/08 -08<3


Nä nu ska jag fortsätta plugga, puss!

What hurts the most! 13/10 -08

Varför kan inte alla vara ledsna samtidigt så att man kan säga "Jag vet hur du känner" och så man kan hitta en lösning på sina problem tillsammans. Det har jag verkligen funderat på många gånger, men då brukar jag också tänka. Hur hade det varit om man inte hade någon som kunde hjälpa en och vara stark när man själv är som svagast. Frågan är vad man skulle välja, ha någon som lyfter upp en eller lyfta upp varandra tillsammans. Ja ni hör ju, bägge två låtere ju bra. Men jag är rädd att i längden så förlorar den som bara känner sorg, för utan att får känna lycka så är det tungt att stå på sina egna ben.
Det jag försöker komma till är att jag hatar att känna mig hjälplös. När vänner i min omgivning mår dåligt, så mår jag dåligt. Jag försöker alltså lista ut hur jag på bästa sätt ska kunna hjälpa dom. Jag vill inte sitta och rulla tummarna bara för att jag är lycklig, jag vill hjälpa mina vänner som inte är lika lycklig som jag. Kan ingen bara ge mig ett svara så att jag kan göra allt bra! Att se hur ni far illa gör mig galen. Jag vet inte vad jag ska göra. Snacka om att bli sliten mitt i tu! Det är svårt att se dej i ögonen och säga att allt kommer att bli bra för jag ser hur ont det gör. Smärtan lyser om dig och jag står bara och ser på. Men jag fick höra "Han är den starkaste personen jag känner." Och det tror jag verkligen, men snälla om du läser det här, jag finns här för dig!



****************************************************************************************************************
Fick tillbaka matteprovet idag också. Jag var helt säkert på att jag skulle få IG, men tror du inte fan att jag klarade det! Det är helt sjukt! Jag kan inte beskriva kännslan! =D =] Helt underbart, sen så hade vi redovisning idag och jag tycker det är skit kul att redovisa så det gick väl förhoppnings vis bra.
Var på lassa idag också och träffade en läkare från Umeå som kollade på mitt ärr. Hon sa inte så mycket mer än att hon ska skriva en remiss så att jag får åka till Umeå och träffa typ en kirurgläkare som ska se hur dom ska göra om mitt ärr så det åtminstone blir mindre. Så vi får väl hoppas på det bästa. I morgon har vi redovisning i BFen med Eva. Jag, Ida och patrik är inte direkt förberedda men det är bara att babbla på och le så blir nog Eva nöjd. Sen så är det snart Torsdag, Och efter att vi haft Religons prov på skolan så kommer Anders till mig på kvällen. Längtar efter han jätte mycket så det är verkligen på tiden att han kommer. =)
Nu ska jag slå på nån bra film hade jag tänkt. Har du nått bra förslag?


Hade bäst! Puss

Wiiiiiiiie!!!!

Nu har vi fått bilderna. =D



     
Foto: Patrik Lindgren

Foto: Patrik Lindgren

Puss!


Open your eyes! 12/10 -08

Vad ska jag säg om gårdagen och idag? hmm, låt mig tänka. Hela dagen igår så gick jag väl som bara runt och var tröt och tjörmig på mamma, snacka om att hon får ta skit för mycket som hon inte rår för. Men hon vet hur jag är och det är tur, min mamma är så förstående. (A)  Hade tänkt att bara sitta hemma och ta det lungt men det blev så att efter jag käkat middag med familjen och Annica så åkte jag till Viktor och bastade med han, Markus, David och Martin. sen så åkte vi hem till David och såg Lejonkungen! <3 Den är så himla bra och pojkarna är så söta, dom satt och sjöng med i alla låtar. Komme i alla fall hem vid ett och jag la mig vid halv två tror jag. Vaknade av telefonen klockan 10 i morse precis som igår, fick sms av annica som ahde varit ute och festat, hon jätte bakis, stackarn. Strax efter det ringde ellan, världens bästa kompis och var helt förstörd. Men jag vet att allt kommer att lösa sig och att jag kommer att finnas för henne så jag är inte orolig, önskar bara att jag kunde säga eller göra något så att allt det jobbiga bara kunde försvinna!


David, Viktor & Markus.

Idag har jag i alla fall varit ute och cyklat med Tobban och ossie, och det var en orm på vägen. Alltså jag brukar inte vara så "fjantig" men ormar är inget som går i hop med mig, även om den var jätte liten och jag satt på cykeln så var dte ändå skit obehagligt att cykla förbi den. Men jag klarade av det och jag lever så det gick nog bra.
Skulle föresten egentligen till mormor och tvätta hennes fönster idag , men jag har försökt hela  dagen att få i tag henne men hon svarar inte så då får det väl bli en annan gång. Sen så är det sista buggkursen i kväll. Alla andra ska typ gå fortsättningskursen, men det blir nog inget för mig. Känner att det tar väldigt mycket tid och efter som att jag har ett lite kompliserat förhållande när lillhjärtat bor i tärna så är han ju inte direkt "Tvär träffad" men det löser sig nog.  Nu ska jag  kanske slå på en film eller så ska jag gå och hjälpa min bror med sitt rum , nu är det hans tur att  göra om. Men jag vet inte om jag orkara vara så snäll. Aja, ha en bra dag nu så hörs vi sen!



Puss

Vinter.... 11/10 -08



      
**********************************************************************************************

Some times it´s just so hard to not feel empty inside.

Hans Brännström. Världens bästa morfar!

You know that you always can count on me.

Gårdagen var kul men det var trög druckigt och så jag var väl nästan nyckter där vid halv 12 men sånt som händer. Mamma komme och hämtade oss vid ett så vi var hemma vid halv två och jag la mig väl typ två. Kvällen blev lite strulig i slutet och det små kaosade men det är väl sånt man få ta ibland? Jag vill i alla fall bara säga att vad som än händer så är det alltid DIN sida jag kommer att stå på, och du vet vem du är! Jag älskar dig och du skulle kunna mörda en massa folk eller vad som helst! Jag skulle ändå älska dig mest! Jag hoppas verkligen inte att du tveckar på det!

Från Vaggan till graven!



I just wanna se you smile!

*************************************************************************************************************************
Idag så blir det nog bara en lugn hemma kväll. Bara sitta framför tv:n och mysa med familjen.
Vi ska grilla ikväll också och det gillas! =)


Hade! Puss

Pink - So What!

Party med världens bästa tjejer ikväll, kan man vara gladare? =D 
Vi håller på att göra oss fina osv och Taggar rejält! Det kommer nog att bli kanon!


Foto:Patrik Lindgren
Satan så kul det va att ta massa bilder i Studio. =)
Kommer mer bilder sen.

Hoppa ni får än bra kväll, för det kommer jag ha!
Puss


*Tänker på dig hela tiden,
Älskar dig hjärtat*

That´s tha way it is

Nu börjar rummet ta form på allvar. =)



 
Det är ju då finare i verkligheten som ni kanske förstår? =]

Nu ska jag stöka vidare. puss

Plugg, Plugg, Plugg.....

Ja nu har vi nyss haft svenska och jag kan säga att det går sagta och knappt frammåt ska skriva en uppsatts och jag har ämnet "hur musik påverkar hälsan" Det är ett roligt och intressant ämne men jag vet inte riktigt vad som är viktigast osv. Men men det kommer väl. Sen så är det Matte prov i morgon och jag kan säga att det gick åt skogen att plugga igår, det är lustigt min bror dom läser ett bas år nu på konvux för att sen söka sig in på någon ingenjörskola och som har läst en massa matte kunde knappt hjälpa mig med B-matten igår. Jag var så arg och lessen om vart annat. Vill bara skita i allt egentligen men nu får det gå som det går på provet sen blir det till att ta nya tag. 
Aja nu ska jag och ida springa i väg för att ha religon. 

Hade bäst i dag. puss  

You don´t understand.... 06/10 -08

Jag vet. Jag har varit väldigt Oaktiv, Ellan sa det, "och du klagar på mig, nu är det du som aldrig skriver." Och allt jag kan säga är jag vet. Jag har som inte haft ork eller lust men jag ska fösöka bli bättre. Har inte så mycket att skriva om heller. Var i Tärna i helgen och hälsade på älsklingen min. Det var riktigt mysigt men som vanligt så är det inge kul när man måste lämna han igen. Men jag lever på hoppet om att han kommer att dra sig mot skellefteå så fort ett jobb erbjudande kommer upp. =) I kväll blir det i alla fall till att plugga matte. =( Jag hatar det! Men det är matte prov på onsdag så det finns inte mycket att göra åt saken. sen så ska jag jobba i morgon kväll så det innebär att jag inte kommer att hinna plugga så mycket då. Och sen så kan jag ju säga det att mitt rum är färdig tapetserat och målat osv osv. Så nu är det bara möblering och sånt som ska upp i mitt rum. =) Blev riktigt nöjd faktiskt. =] Känns bara tråkigt att jag måste räkna matte nu när jag egentligen vill ställa in alla mina sker. Men men, det kommer väl det med.


Kommer mer bilder sen när det är klart.

***********************************************************************************************
Vill du veta något om mig?
(läs då vidare)

STEG 1
Namn: Sara alexandra Wiklund
Födelsedatum: 10 Juli
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Född blondin
Längd: 170 cm
Civilstatus: Upptagen
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Kräftan
Kär: Helt klart förälskad.


STEG 2

Dina svagheter: Hmm, Självdiciplin
Rädsla: Höjder
Målsättning: Försöka göra det bästa av livet.


STEG 3

Första tanke när du vaknade: Väckarklockan skämtar med mig.
Sista tanke innan du somnade: Fy, vad jag saknar Anders

STEG 4

Svär du: Ja
Sjunger du: Ja, jag älskar det
Duschar du varje dag: Inte riktigt men nästan.
Gillar du skolan: Inte skolan i sig men att träffa kompisar är nice.
Tror du på dig själv: Ja det gör jag.
Kommer du överens med din mamma: Ja oftast, min mamma är som min bästa vän.
Kommer du överens med din pappa: Ja det gör jag.

STEG 5

Antal människor du skulle ge ditt liv för: Det är svårt att veta exakt hur många men jag hoppas och tror att dom vet vilka dom är.
Antal piercings: 3 hål i öronen.
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Hmm, tre tror jag
Antal saker jag ångrar: Hahah, bra fråga. Det finns nog ett X- antal sånna också.




HUR
Svarar du i telefonen: "Hej, det är sara" eller "Hallå."
Gör du när du är kär i fel person: Hur vet man om man är kär i fel person?
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 191,5kr
Mycket är klockan: 16:22
Spenderar du en regnig dag bäst: Film och mys

VEM

Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Mamma
Pussade dig senast? Anders
Saknar du mest just nu? Anders
Är din bästa vän av samma kön? Ellan
Är din bästa vän av motsatta kön? Markus
Umgicks du med senast? Ida, idag på skolan
Sov du med senast? Anders

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja.
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja, men inte samma kväll!
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Säkert
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Ja
Velat vara ett djur: Nej
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Nej(?)
Tycker Harry Potter är bra: Ja
Hatat choklad: Verkligen inte

VEM
Är i rummet med dig? Ingen.
Fick du senast sms av? Erica
Tänker du på nu?: Anders
Sa du senast "jag älskar dej" till: Anders
Önskar du var med dig nu? Anders
Är din favoritsläkting? Ellan
I din skola går dig mest på nerverna: Hemlis!

VAR
Går du skolan? Balderskolan
Är din telefon? Mobil eller hem telefon?
Är din mamma? Och klipper sig
Sover du? Hemma i min säng
Handlar du mest? Gina och cubus
Fick du tag i tröjan du har på dig: Mamma köpte den i Turkiet
Åkte du senast bil? Hem från Buggkursen igår
I ditt rum är du? Är inte i mitt rum

VAD
Åt du senast? Toblerone
Drack du senast? Vatten
Är det för färg på dina byxor? Svart
Närmaste saken som är blå? Pennan
Gillar du mest med skolan? Vännerna
Har du på fötterna: Sockar
Är din favorit färg: hmm, vet faktiskt inte
Vilken film såg du senast: The note book
Hör du just nu? Inte mycket

HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minuter?Ja
2. Sovit i en annan säng: Ja
3. Hånglat på en bio: Ja (A)
4. Hånglat i skogen? Ja
5. Tyckt att din kusin är het? Jag var kär i min atvå kusiner som bor i Stockholm när jag var liten. Så Ja
6. Sovit naken: Nej
7. Kört över hastighetsgränsen? Ja
8. Målat om ditt rum? Ja
9. Dansat framför en spegel? Ja
10. Fått hicka? Ja
11. Dumpat någon? Ja
12. Stulit pengar från en kompis? Nej
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? Nej
14. Varit i slagsmål? Nej
15. Smugit ur ditt hus? Nej
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma:? Ja
17. Hånglat med en främling: Ja
18. Älskar eller saknar någon nu? Ja



Jag älskar dig!


Puss

Skola... 1/10 -08

Då var det Onsdag igen. Har gjort bort dom två jobbigaste dagarna på veckan. Måndagar, ja för att det är måndag och det är då jag inte får träffa anders minst på en vecka och Tisdagar för att vårat schema är så himla packat då, 30 minuters lunch rast sen så är det lektioner fram till halv 4 med bara 5 min raster i mellan. Men när man då kommer till onsdag så vet man att helgen är nära. =) Planerna var egentligen att jag skulle sjunga med Lovisa och Erica, fredag och lördag men planderna ändrades och nu blir det så att jag ska sätta mig på en buss till Tärna på fredag kl 1. Längtar jätte mycket till att få träffa Anders men att åka buss i typ 6 och en halv timma känns väl sisådär. Åker som sagt 13:00 sen så är det byte av buss i lycklese vid halv 4. kommer typ till tärna vid halv 8. Men men det ska nog gå bra, får ladda Mobilen med mycket ny musik. Kan med glädje (?) också påpeka att jag har bestämt mig för att fortsätta gå Matte B. Har haft funderingar länge om att hoppa av för att det är så jävla svårt och jag inte orkar. Men jag måste ha det om det blir så att jag ska läsa vidare sen. Så nu får vi hoppas att jag klara av att tjura mig ignom det. Håller ni tummarna för mig? 



Nu sitter jag och Ida vid datorerna på balderskolan och nördar lite Idol och Apberget. Vi börjar nog Bf snart men vi hade lång rast idag. Aja lär väl skriva mer ikväll. Ska försöka räkna matte, skriva Svenska och hjälpa pappa att Tapetsera klart i mitt rum och måla garderobs dörrarna klart.  


Puss puss! 


RSS 2.0