April 30, 2012

Ledig helg har det varit. Lördagen åkte vi till Mo i Rana med Anders farmor och farfar. Där småfyndade jag lite som en resväska, nått linne och solglasögon. Snart kanske man är redo inför utlandsresan, nu är det bara 5 dagar kvar tills det bär av! Gud va jag längtar! Igår var vi ute på Stockstugan i Hemavan. Väldigt trevligt, ännu trevligare idag med tanke på att jag körde. Jobbet kallar idag 12.00 - 21.30. Även imorgon är det jobb. Men sen är jag ledig fram tills vi åker på fredag. Men innan det bär iväg ska skolan vara avklarad!



Hade gött!!

April 26, 2012

För er som inte vet. Jag har gått på ett sjukskrivnings vik på 100% på äldreboendet Vikbacka. Nu från första maj ska jag gå ner på 75%, men man är ju gld så länge man får behålla jobbet. Nä men jag tror det blir ganska lagom att jobba 75% nu när jag pluggar. Och jobba extra när man har tiden över. Men jag fick lönepapperna nu och jag skulle ju inte tacka nej till den lönen varje månad.... Men jag är inte bitter! För jag åker utomlands med älskade mamma och Erika nästa fredag. Vi drar oss till Turkiet den 4 till den 11 Maj. Jag längtar en smula typ!
 

Nä nu ska jag göra lite skolarbete sen tänker jag smita iväg till Sandra en stund och tigga kaffe!

April 23, 2012

Det var väldigt kul att få åka hem till Sjöbotten över helgen. Mys och tv på fredagkvällen, stads ärenden och "morbror" Mikael som fyllde 50-år. Väldigt trevligt! Söndagen var det till att ta det lugnt och träffa lite folk sen åkte vi hem nöjda över helgen. Idag var det jobb 7-14 sen blev det fika och en massa prat hos Mia tills Alfred slutade jobbet så jag tog med han hem vid 16. Nu sitter jag och försöke få ihop mitt liv. Mamma har satt galna tankar i hjärnan på mig så nu sitter jag och drömmer mig iväg. Kom igen ERIKA du måste följa! Imorgon blir det skola i Storuman, föreläsning 9 till 12. Det kommer nog garanterat vara spännande, jag längtar! Sen blir det till att åka och fixa sig ett nytt pass! ååå jag blir så taggad! haha. Nä nu ska jag ringa mamma och berätta att jag pratat med Erika....de ni, nu får ni nått att fundera på!


Hade bäst!


Sova.

Ja det har varit lite mycket nu och för lite sömn i alla fall i mina "Sara" mått. Känns som om jag bara gått och morrat åt alla. Men idag börjar jag 12, så jag tog sovmorgon. Vaknade vid 10 men steg upp vid halv 11. Nikita var en liten ängel och lät mig sova i lugn och ro. Nu har jag fikat och tagit del lungt en stund så nu blir det till att stressa sig klar och stöka ur och i diskmaskinen. Jag jobber till 21 ikväll och i morgon 7-15 sen bär det av hemmåt till Sjöbotten. Känns bara som att det är mycket man ska hinna men lite tid att gör det på. Men jag har i alla fall gjort klart första uppgiften i skolan så jag har varit duktig och prioriterat!


Ha en bra dag!

Life is life!

Jag och Anders var ute på en liten mini sväng i lördags, kan ju inte klaga på vädret. Synd bara att jag jobbat hela helgen..





        



Idag var det jobb 7-13. Solen hade lyst hela förmiddagen så Mia tyckte jag skulle följa till Jovattne och fiska. Så det bar iväg en sväng dit lagom till att solen gått i moln. Men det var värt det ändå, första pimplingen den här vintern och jag får en fin liten röding! Mia fick inget så hon var lite avis. hihihi! 

            




okej, ingen bjässe direkt men ändock en fisk! hihi

Ikväll blir det film hos Alfred och Ove, och imorgon är det skola som gäller... Känns både gruvsamt och kul att börja om igen nu efter lovet.. Aja, det blir nog bra!


Påskhelgen!

Ja, Påskhelgen hade inte kunnat varit bättre, underbart väder, trevligt sällskap och SAIK till final.....det går väl dock lite sämre för dom nu men dom är i final i alla fall! Har varit ledig ganska mycket nu efter påsk. Igår var jag ledig coh dagen spenderades med världens bästa Sandra och Ossian. Idag börjar jag kl 14.....vaknade vid 8.00. Känner att det går inte att sova mer nu.... nä nu ska jag vara duktig och städa, gå en promenad sen göra matlåda innan jag beger mig av på jobbet.




















Underbar dag!

Idag har jag varit ledig! Steg upp vid 8.00 för att hinna tidigt till Tärna för att handla och slippa allt folk. Åkte först förbi hos Mia och fick lite kaffe. Mycket gott. När jag åkte hem så blev jag tok sugen på att köra skoter så jag ringde till Frippe och Erika och frågade om vi skulle he oss ut i det underbara vädret. Så idag har jag och Frippe kört lite skoter upp på fjället och sen åkte vi ner på sjön nedanför dom och solade och njöt av den bästa? dagen på hela vintern! Livet är så gött ibland!


Vill visa vad allt folk som inte kommer upp till Tärna fjällen på påsk missar!












Hoppas ni också haft en bra dag!


trevligt paket i brevlådan!

Helgen var fylld med jobb jobb och jobb. Idag har jag också jobbat men imorgon är jag ledig!
Idag när jag kom hem och hämtade posten i brevlådan så fanns där ett litet paket. Nyfiken som jag är slet jag upp det direkt när jag kom in. Blev nästan tårögd när jag öppnade och läste och såg vad som låg där i. Brevet kom från front designe (www.frontdesigns.se). I brevet stog det:


Hej Sara!
Vi på frontdesigns gjorde det möjligt för våra fans på facebook att ge ett av
våra snygga halsband till en utvald vän!
Du blev utvald av Johanna Wiklund med motiveringen:

"Jag tycker min syster är värd ett sådant smycke, för hon är den hon är och klarar sig i vildmarken Tärnamo."

Hoppas att du kommer att gilla halsbandet och att det påminner dig om
att du är en riktigt bra vän!

Varma hälsningar
Idag & Johanna
www.frontdesigns.se


Väldigt trevligt att få något så fint en vanlig måndag som denna! Jag behöver nog inte förkara för er, men jag har världens bästa syster! Kram på henne!

Jag rekomenderar er att kolla in hemsidan och GILLA på facebook!



RSS 2.0