Inte efter plan

Allt blir ju som vi vet inte alltid som man tänkt sig. Vi hade planer på att spendera en massa tid ute men fredagkvällen blev Vilhelm sjuk, lördagen gick diskmaskinen sönder men söndagen återkom ljuset och helgen avslutades med en bra känsla i kroppen.


Bebisen i magen växer och frodas precis som den ska. Spark och sprattlar så hela magen dansar för hela slanten. De tackar vi för då de alltid är skönt med den bekräftelsen. Har börjat längta så fruktansvärt efter den lilla nu och känner mig så redo. Men är glad och tacksam för alla fullgångna dagar som behövs för den lilla. 


En väldigt stolt tjej som äntligen fått byta bort barnstolen till en helt egen tripp trapp stol. 





Helgen

Anders har börjat lite smått med plattläggningen i hallen och de blir så bra känns så himla nöjd. Barnen var väldigt intresserade av vad pappa höll på med.

Fler bilder kommer sen när de är klart. 

Nu när vi äntligen är friska så åkte vi till farmor och farfar och blev bjudna på våfflor och vi passade också på att barnen fick åka slalomskidor i backen hos dom. Andra gången Vilhelm stod på slalomskidor och vi kan inte påstå att han tyckte att de var kul direkt, han hatar när Lilly är bättre på något och då vill han helst inte åka alls. Så vi får väl se, tanken är att ta med han riktiga backen så han får pröva på hela grejen då kanske de känns roligare. 

Hoppas ni haft en bra helg och vi hoppas vi håller oss friska så dom stora barnen kan åka på förskolan på tisdag för då ska dom på utflykt och ska få åka hundspann osv. 

Coronatider

Ja vad ska man säga. Inget blev väl riktigt som man trodde. I dessa ovissatider har vi valt att ta de försiktiga framför allt. Hilda och Lilly har haft hosta och lite snuva sen Sjöbotten resan så vi har hållit oss hemma. I veckan valde vi att även ha Vilhelm hemma från förskolan trotts att han inte är sjuk. Anders åkte på en liten förkylning i måndagskväll så han har varit hemma hela veckan. Han börjar pigga på sig nu men vi har hållit oss hemma förutom jag som åkte in och handlade och städade på skidstadion (ideellt arbete för tärnaikfjällvinden.)




Vi försöker bidra på de sätt vi kan till att minska smittspridningen och så länge vi är sjuka så håller vi oss helt hemma. Men förhoppningsvis efter helgen ska vi vara helt friskförklarade och då får vi se om de känns aktuellt med förskola eller hur vi gör. 


Barnen roar sig fantastiskt bra och dom leker, leker och leker lite mera. Är så glad att dom har varandra och att dom verkligen har sånt utbyte av varandra. Hilda har varit i himmelriket att få ha pappa hemma och fått en massa tid att mysa och köra med han. 


Nu när alla börjar vara hyfsat friska så ska vi försöka stöka i ordning på altanen och göra lite annats små fix. 
Kom ihåg att vara rädd om varandra. Även om kanske inte du eller jag kommer att bli svårt sjuk så kanske vi sprider till dom som blir de. 


Vardagen

I veckan har tjejerna varit hostiga och haft lite feber så dom har varit hemma med mig och vi har myst medan Vilhelm har varit på förskolan som vanligt.




 Sen så kom barnens farmor på besök. 

Idag blev de lunch ute.



Härligt men lite blåsigt. 

Sportlov

I måndags kom mormor hit för att hämta oss till Sjöbotten. Vi åkte till Sjöbotten på tisdagsmorgon där de blev en runda på stan och barnen var lyriska över att åka rulltrappa.
Onsdagen åkte vi på badhuset med både mormor och gammelmormor som sällskap. Så kul hade vi och Lilly har blivit så duktig i vattnet och orädd.  Efter badet åkte jag, Lilly och Vilhelm och hälsade på hos Erika, David, Hedvig och Hjalmar vilket var väldigt kul då de var längesen vi sågs. 
Torsdagen åkte vi, efter sista ärenden på stan till kusin Hennie, Johanna och Nicklas. Och där var de bus inne och ute, alpackor, fyraårskalas, mys och ännu mera lek och skoj till på söndagmorgon när vi styrde bilen hemmåt igen med hjälp av mormor. 






















RSS 2.0