I Wish I Could Be With You All The Time! 29/1 -08

Nej jag är inte död, även om man kunde tro det. Har bara inte haft lust eller ork att skriva något. Det har jag egentligen inte nu heller men jag kännde att jag ändå ville skriva nått.

Jag kan säga det att veckan har gått bra men det jobbiga med helgen är att jag måste jobba och min bror och tre andra personer från byn åker upp till Tärna och får vara med Anders men inte jag. Det känns grymt jobbigt, inte för att det är jobbigt att jobba utan för att jag vill mysa med anders! Han är så himla långt bort när jag vill ha honom nära.
Hur som helst så var jag duktigt och klarade av att stanna hemma utan att bryta ihop och nu har jag då nått att se fram imot, imorgon efter att jag jobbat så ska jag åka till stan och ha tjejdepparkväll med mina underbara vänner som jag äntligen har tänkt spendera lite tid med och jag vill också passa på att säga det att dom är alla helt UNDERBARA som fortfarande vill vara min vänner fast att jag har en till stor kärlek i mitt liv, Tack till först och främst den bästa personen i världen och min allra, allra bästa vän Elin (ellan) Wiklund,

Jag är glad när du är glad! Jag är lycklig när du är lycklig!

Ida
(idde) Brännström, Matilda (mattan) Fransson, Jennilla (jensan) Eriksson och Fanny Ågren
    

Love!
******************************************************************************************************************


Min egna lilla skogsmulle!

Han är sötast i hela världen, och BARA min!

Sov gott och dröm sött!

I belive in real LOVE! 18/1 - 09

Helgen har varit underbar, har bara myst med Anders och grejat på lite. Nu har han åkt hem och det känns väldigt jobbigt. Men jag åker dit till helgen och det är ju trotts allt bara fem dagar kvar. Måste försöka se det från den ljusa sidan! =)

Hur som helst så sitter jag här och laddar in lite ny musik i min MP3 och jag ska typ snart gå ner och fika sen lägga mig och se nån film. Kommer att vara svårt att sova ensam inatt men jag ska nog överleva. =)
Hoppas ni andra har haft en underbara helg och jag ber om ursäkt för att jag är så tråkig.

The sisters!

Haaaade!

Fallow through! 13/1 -09

Vaknade i morse och kände att jag egentligen inte alls ville vakna. I bussen höll jag på att somna flera gånger. Men jag klarade skoladagen trotts upp och ner gångar. Vi har då fått bättre schema nu än förra terminen men jag tror inte man kan ha sämre schema än vad vi hade då, men nu ska jag inte klaga hoppas bara att vi kan flytta upp en lektion på fredagr så vi får sluta 11:55. Skulle vara GULD värt!

När jag komme hem hade jag fruktansvärd huvudvärk och var jätte trött så jag var inte säker om jag skulle åka och träna. Men jag käkade och har vilat lite så nu ska det nog gå att få sig iväg, blev då riktigt taggad så det ska nog bli kul. Har hunnit se oth också. Min fråga är ju bara, Finns det nått bättre än ny förälskelse? Fjärilar i magen! =)



Lillbubben! :*
_____________________________________________________________________
        
         RIP!


Life don´t always treat you right
And I know it´s unfair!

So afraid to lose. 11/1 -09

Jag hade varit duktig och skrivit ett långt inlägg men sen självklart råkade jag ta bort allt! Jag hatar det här. Aja jag skriver så här istället.

Lördag:
  • Hälsade på Annica och pratade lite om resan till Tärna som görs nästa helg.
  • Tränade min första träning med Clemens, var jätte nervös men det gick ändå bra. Men jag har absolut ingen  kondition!
  • Festade med flickorna och några pojkar. Riktigt kul att umgås med alla flickor igen.
  • Hämtade av mamma strax före 1. Sen blev det sängen.
Söndag:
  • Vaknade av ett sms vid 11 tiden av min älsklings bubbe.
  • Kalas för mamma som fyller år imorgon.

Och nu sitter jag här med massa ljus tända i mitt rum för att jag fryser sen så hade jag tänkt sen nån bra film.. Är det nån som har nått förslag? Aja hoppas ni får en kanon kväll!



Ellan och sariis, som det ska va!

Over and Out
Puss

Can´t live without you! 8/1 -09

Vaknade av att mormor ringde i morse kl 11 och babblade en massa sen kunde jag inte somna om, nog för att det var på tiden att börja he sig upp men.

Igår så var jag på stan med Ellan och köpte hårfärg så ja, nu är det brunt. Och vi hann också fika på waien´s med Cicci och Ida. Sen åkte jag hem såg "systrar i jeans2" sen komme Ellan hit efter träningen och hon färgade mitt hår och vi hade myspys med chips och kortspel till nån gång, vet inte riktigt vad klockan var när hon for hem men där vid 1 nån gång.

Idag blir det i alla fall Stan igen med Ellan, Fanny och kanske Ida och Matilda. Jag ska köpa nå puder och sen ska vi nog på waien´s. Sen ikväll så får vi se vad det blir. Inte riktigt klart än. Men nu ska jag byta kläder och åka in i stan.

Over and Out!
Puss!

**you** 7/1 -09

Mitt Jul lov!

Pepparkaksbakning
 
Julgranspyntning


 


Hur många Saror hittar du på bilden?

Myskväll

   

Julafton



   

Nyårs


   

   

   




Orkar inte lägga in mer bilder nu, men lovet har varit helt underbart än så länge. Får se vad som händer sista dagarna nu innan skolan börjar om. Ska då färga håret ikväll så håll tummarna.

Over and Out!







RSS 2.0