Vad vore jag utan dig

Tack för allt du gör för oss och alltid ställer upp. Du är ovärderlig för mig och vi älskar dig till månen och tillbaka. 





Världen bästa mamma och mormor! 

Skolstart

Lilly har varit spänd och förväntansfull i några veckor och haft svårt att somna. Efter ett "för besök" på skolan igår så var hon så redo att börja skolan i morse. Jag Lilly och Stellan åkte dit tillsammans och efter en timma där åkte jag hem och strax efter 14 så kom hon hem med skolskjutsen. Glad och nöjd över en lyckad dag. Lilly hade sin nya ryggsäck som hon fått välja ut själv nu inför skolstarten.


Tänk nu har vi ett barn i skolan, så sjukt men så stolta är vi över våran stora tjej. 

Självklart var de fest när hon kom hem för att fira den stora dagen. 







Tack kära mor/mormor för att du är här och hjälper mig och tar hand om dom små så jag kunde följa Lilly i lugn och ro. 



Grabbarna

Mina fina älskade grabbar.



Dock så har bus trollet varit framme och vi fick nu uppleva våran första "trollklippning"
Så på torsdag bär de av till världens bästa Sandra på salongen för att se vad vi kan hitta på. Hilda som börjar vara långhårig ska också få klippa sig. 

Och snart börjar allvaret för våran stora sexåring tisdag 25 börjar hon förskoleklass. 



Utvärdering

"snart" är lillebror tremånader och de är dags att utvärdera livet lite. Måste säga att dagarna springer fram rätt lätt ändå. Stellan får må bra och är väldigt nöjd för det mesta. Lilly och Vilhelm är väldigt duktig på att leka och fixa åt sig själva och Hilda är en mycket bestämd dam som hakar på sins storasyskon men är också väldigt duktig på att roa sig själv. Men de som känns är ju precis som alltid de här med tiden och att hinna allt man tänkt. Bara morgonbestyren när alla ska ha frukost, kläder, borsta tänderna osv. Allt tar väldigt mycket längre tid och ibland så känns de som en evighet innan man kan sätta sig och dricka morgonkaffet.



Annars känns allt ganska självklart och "som vanligt" våran älskade Stellan har en sån självklar plats i den här familjen och ingen är stoltare än storebror Vilhelm så är så glad i lillebror och vill fortfarande vara med och byta blöja, pussa och vyssa. 


Sen ska man inte sticka under stolen att nätterna finns de mer att önska av. Stellan sover väldigt bra men just nu har både Hilda och Vilhelm väldigt oroliga nätter med mycket drömmar och då blir de lite hela havet stormar men vi hoppas på att de snart ska vända. 
Vissa mornar är man rätt sliten. 


Solbergs badstrand

Igår "tvingade" jag med mig Anders till stranden med barnen. Svinkallt i vattnet, riktigt så där så jag fick kramp i vaderna men barnen var så lyckliga att få hoppa runt på stranden och i vattnet. Pappan skötte sig väldigt fint fast han milt sagt hatar att åka till en strand och "driva tid".


Korvlunch











Sjätte Augusti

Dagarna rullar på och Anders har snart gjort bort sin sista semestervecka. De har varit underbart med långledigt tillsammans i år igen och de känns som att de kommer bli väldigt tråkigt när han åker på jobbet igen. Hoppas snart att livet går tillbaka till de normala igen så aktiviteter och annat kan köra igång som vanligt.









Grattis

Idag fyller den underbaraste och mest fantastiska människan år min mormor Sonja. Hela 88år fast man inte kan tro att hon var en dag över 75.



Är så glad att vi kunde träffas trotts denna konstiga sommar. Stort grattis på din födelsedag, vi älskar dig så!


RSS 2.0