When you see it, then you can feel it.

Har haft en toppen helg med mamma, pappa och mormor uppe på besök. Dom bakade en massa go kakor och bullar åt oss. Tack för de! Sen blev de mest mys och en massa mat.

Jag är ledig både idag och imorgon (tisdag) klagar inte alls! Idag ska jag vara barnvakt till mina två älsklingspojkar från 12 till 16 eller nått sånt. Så de kommer att bli hel mysigt! Och i morgon är de plugg som gäller!

Tisdagskväll går jag på natt jobb 21,15 och går av 07,15. Sen hem och sova en stund sen jobb 14,00 till 21 nått. De blir spännande i alla fall.


When I held ya!

Har varit ledig idag som igår och plugg är de enda som stått på schemat. Men fick trevligt kaffe sällskap och Nikita fick sig en kompis att busa med så nu ligger hon i mitt knä och sover. Blir köttfärspaj till middag. Imorgon är de jobb som gäller.

Till helgen kommer mamma, pappa och mormor och hälsar på så huset ska städas upp lite inför de också.

Saknar den här gulle gumman!


Sometimes all you need is a friend

there no words need to be said...


Grattis!

Idag är ingen vanlig dag! Idag är en stor dag! Världens bästa Sofia fyller 30 stilfulla år! Stort Grattis vill dig underbara vännen! Hoppas du har haft en underbar dag, för det är du värd!


When you say nothing...

Har hänt mycket sen sist stora och små händelser. Har bara inte haft lusten att skriva. En av dom viktigaste sakerna som hänt sen sist är att min underbara goo prins har fyllt 1 år. Helt sjukt att han har blivit så stor! Tycker de var nyss jag satt med han i famnen när dom kommit hem från BB. Jag har sån tur att jag får vara en del av Sandras fina pojkars liv.

Helgen som var så åkte vi till Lycksele med Anders jobb som bjöd på underhållning av wallmans, middag, dans och en natt på hotell Lappland. Vilket var väldigt trevligt! Annars är det som bara jobb som står på schemat veckan ut. Hade gött!


Kusinvitamin!!

Tur man har en underbar kusin som hade tid att hjälpa oss att titta över våran dator. Han har nog hittat problemet till att internet blir överbelastat hela tiden. Även installerat nått program så att vi kan ha koll på våran internet förbrukning. Lyckan är total och jag hoppas på att allt funkar som de ska nu! Imorgon blir de bus och till att få träffa massa underbara vänner.


Inget internet!

Bloggen står stilla för att vi inte har något internet hemma. Anders "skäller" på mig och säger att de är dags att sluta nörda face book osv. Men jag säger nej! Men förhoppningsvis så kommer de tillbaka snart. Är nu hemma i sjöbotten och njuter. Anders kommer imorgon och på lördag blir de höstfest. Trevligt värre. Synd bara vi måste hem tidigt på söndag för då blir de jobb 16-21,15. Vilket jag totalt missat!


RSS 2.0