Födelsedag!

Ja våran älskade prinsessa fyllde två år igår! De blev en kanonlyckad dag med "tvåkalas" en fikasittning och paket på förmiddagen och en på eftermiddagen. Även idag har hon haft besök av fina vänner. Fina vänner och familj är verkligen nått vi har, hon har fått så fina presenter som alla uppskattas mycket. 












Tack fina ni! 


midsommarhelgen!

Underbara långhelg! Här hemma stökas de på inför en semestertripp och de är mycket som ska göras och hinnas med. Därav var det extra skönt med en långhelg och vilket väder vi haft! Riktigt underbart. 
 
Självaste midsommarafton var ganska lugn för oss, mysmorgon, sill-lunch hos farmor och farfar, ute bus och middag med en kompis och några fler besökare på kvällen. Barnen hade ingen större lust att sova på kvällen så dom hängde med oss till 21 -22 nån gång. 

Bildbomb!

Att göra sig midsommar fin.





Efterrätt hos farmor och farfar. 

Farbror Alfred och Vilhelm 

Midsommarblomster i alla möjliga kulörer.

Ett dopp hanns med också.


Glad midsommar!  
_________________________

Godmorgon! 

Frukosten intogs på altanen hela helgen.

Lite gräsklippning.

Utemys!

Vilhelm somnade i babygymmet av utmattning.


one day

Vissa dagar är bättre än andra. Men hela den här veckan har innehålligt väldigt många små guldklimpar. 

Tidiga mornar, oroliga nätter och trötta föräldrar MEN också mysiga utestunder på morgonkvisten, glada och busiga barn och kvällsmys. Älskade underbara familjen! 






Idag har vi haft sällskap av Louise på dagen och nu i eftermiddag var jag och Vilhelm in till Tärna för att han skulle få femmånaderssprutan. Han var så duktig och små gnällde bara, inte en enda tår. Men nu ikväll är de mindre roligt och de är så fruktansvärt hjärtskärande när man ser att han har ont och de blir bara värre om man tar i han. Men tur vi har vagnen och bra underhållning av en spännande pappa tycker Vilhelm.  




Imorgon blir de lekdejt hos en kompis till Lilly och på kvällen grillmiddag med vänner. 

Äventyr

Idag blev de äventyr med sjösättning av båten och picknick. (fast Anders säger att de heter inte picknick här utan de är sånt man gör i stan.) haha. Vi fick sällskap av Alfred och Louise också!

Promenad till stranden.

Hittade små fågelbäbisar!

Å tjäderägg. 

Försökte förklara för dessa stackars "lapppojkar" att man kör båten i vattnet å inte på land......

"jasså?!" sa dom då.

Då gick dom och letade reda på vattnet.

"mycket bra gjort grabbar" sa jag å Louise då.




Hela gänget. 


Grilla korv.

Massa bus med Alfred och Louise. 


_________________

Sen monterade dom gungorna.


Helgen

I fredags hade jag och barnen en väldigt bra dag. Vi gjorde inget speciellt men den var så där härligt bra. När Anders kom hem så åt vi middag och han och barnen badade, Lilly var överlycklig att både få ha pappa och lillebror att leka med. Lillebror däremot var inte lika impad.... Sen blev de glass för pappan och Lilly och tv mys innan sovdags. 


Städdag i byagården på lördagen. Trotts att det var väldigt få där så gick de bra. Sen fixade farfar Ove middagen som affe å loui också åt med oss. Vårrullar,  riktigt gott! Jag la mig tidigt med migrän och när jag vaknade imorse och kollade ut så har Anders fixat gungställningen så nu är de bara gungor som saknas. 
Oj vad jag är lycklig som har en man som är så duktig.


Nu sitter jag ute på altanen och försöker skriva ner grejer i barnens "boken om mig" även skriva ner vad jag ska framkalla för kort och sätta in.


Ska bli spännande att se,  jag har alltid gett min kära mor skit för att hon skrivit så lite i min bok om man jämfört med mina andra syskons. Hon hävdar att när man har fyra barn har man lite annat att göra och att de kommer att bli samma för mig. Vi får väl se.  

strul

Har haft strul med blogg appen i telefon därför har det varit dött här inne.
____  _______  ____

Vi lever och mår här hemma. Tråkigt att det är så dåligt väder... Men kanske vänder de till veckan? Kräver ingen galen toppvärme men lite sol och mindre blåst skulle ju inte sitta fel! 

Väljer att bildbomb istället för att försöka skriva vad vi hittat på.

Fick blommor av min kära man när vi kom hem.

Mormor och morfar följde med hem.





Blev en härlig kvällsrunda ner till stranden. 


Lillebror sitter nu mera bra med stöd i stolen. 

Första föräldraträffen med Vilhelm,  han hittade en kompis direkt! 

Ett kärt återseende med gfarmor och gfarfar. 

Andra Juni

Imorgon bär de av hemåt mot Tärnamo igen efter en fullspäckad vecka. Har varit underbart men de blir skönt att komma hem och ta igen sig lite. Men oj vad jag och barnen är lyckligt lottad att vi har så fin familj och underbara vänner.  Kan inte sluta le när jag tänker på det.  

Lilly med hennes kompisar A och G! 

_________

Vilhelm jobbar på och blir starkare och starkare i kroppen varje dag. Nu när han ligger i vagnen så kämpar han och försöker sätta sig upp hela tiden. 
Imorse fick han testa sitta i stolen själv, men än är han för svag att hålla upp huvudet. De funkar en liten stund men sen "tappar" han huvudet så vi ska träna lite mer innan de blir stolen. 




__________

Tvnördar bägge två! Lilly skulle absolut sitta bredvid lillebror. 


RSS 2.0