Hilda 3år

Idag för tre år sedan kom våran underbara stjärna till oss.

En bestämd dam som vuxit till att bli om möjligt ännu mer säker på vad hon vill. Just nu väldigt noga med att markera att ingen ska minsann bestämma vad hon ska göra och inte göra.


Men också en tjej som går runt och berättar hur mycket hon älskar alla som hon tycker om, som älskar sina pippi figurer, leker gärna med brandman sam garaget och allt där emellan. Att få vara med och leka med sina storasyskon och att sköta om lillebror.


Du är fantastisk och vi hoppas att du aldrig slutar vara just DU! 

Grattis på din födelsedag älskling!








Nu våras det

I slutet av veckan tog vi fram cyklar och gungor. Vilhelm har nu varje morgon vid åtta varit heltaggade på att gå ut och cykla.



Solen kämpar på och skiner men de är kalla vindar som blåser. 


Lilly hjälpte pappan med middagen medan Vilhelm matade i Stellan hela hans middag, duktiga barn har vi.



Stellan

Snart är våran älskade guldklimp 11månader.  Han ålar mest fram (de går fortast) men har nu också börjat krypa på alla fyra ibland. Han ställer sig mot saker, och går längs möblerna eller gärna skjuts runt på stolar å små bord. Han har börjat ställa sig och gå runt med gåvagnen nu också. Idag tog han två stappliga steg för att sen ramla rakt in i famnen på Anders. Tror han glömde av sig haha men styrkan i kroppen har han så blir spännande att se hur de utvecklas nu den närmaste tiden. Långa armar som kommer upp på köksbordet och vill gärna dra ner allt han kommer åt.


Han älskar just nu att upptäcka saker och att få vara med storasyskonen och riva å slita i allt dom har. Om bara tandsprickningen kan lugna sig lite så är han en väldigt nöjd bebis som älskar all mat. 


Tjugoandra april

Dagarna rullar på och peppar, peppar så har vi lyckats hålla oss friska och krya. Nu har dock coronan lyckats ta sig in bland personal på Lillys skola. Dom har lyckats hålla sig så bra men nu brakar de lös och de känns som att den största prövningen ligger framför oss. Men vi håller tummarna att vi slipper bli sjuka så vi snart kan börja leva hyfsat som vanligt. Är precis som alla andra så less men snälla håll ut lite till.

Stellan har haft en skitnatt då tandsprickningen fortsätter att vara en mardröm. Alltså våra barn och deras tänder, alla har haft lika jobbigt att få tänderna fattar inte hur de kan vara så envist...
Ja ja vi tar väl lite mysiga bilder från sista tiden istället och idag skiner solen också så vi ska ut i friska luften. 




Blev en tung, lerig promenad med Camilla men i vackert väder. 

Min lilla klätterblomma, den enda blomman som verkar leva och må, min lilla stolthet. 




Helgen i bilder

Alltså vädret har äntligen levererat hela helgen. Sol sol och lite sol.


















Och nu är altanpremiären gjord med mellis och middag. 

En eftermiddag

Igår blev de en eftermiddag ute med familjen. Äntligen tog vi oss till grottorna som Vilhelm längtat så till. Eftersom att Anders var tvungen ut med jaktlaget och fixa ved till passen så fick de bli middag ute istället.
Vädret var underbart och dom stora barnen var så nöja att få leka i grottorna och pimpla medan lillebror Stellan inte alls var mycket nöjd. Han kämpar just nu med tänder som kommer som får han att må skit. Väldigt ont i munnen och gasig i magen. Vi hade hoppats på att han skulle sova mesta dels av tiden när han var ute men så blev inte fallet. Tanken jag hade att kunna hinna njuta av solen och slappa medan barnen lekte blev inte riktigt så drömmit som jag föreställt mig. 
Men efter många om och men så små sov han och vi fick i oss middagen och några marshmallows. 









Noll fisk men ändå nöjda barn
Sen hamburgare till middag. 

Inflytt

Nu har Lilly flyttat in i sitt nya rum och Hilda har flyttat in i Lillys gamla rum på nedervåningen.
Båda är nöjda och glada. Är så roligt att se hur otroligt nöjd Hilda är äver sitt rum där hon får ha sina leksaker. Första natten hon sov i sin säng gick hon från att alltid velat att pappa skulle sova med henne till att Anders inte ens fick ligga i hennes säng när dom läste kvälls boken. Hon säger själv att hon blivit stor tjej på riktigt nu och nu sover hon hela nätterna själv. Har hänt så himla mycket i Hildas utveckling på sista tiden och vi har en ny stortjej i huset nu. 

Lillys rum:



Hildas rum:




Glad (renoverings) påsk

Här hemma sliter och arbetar Anders dag som natt känns de som med utbyggnaden. Ikväll sover Lilly sin första natt i sitt nya rum och Hilda som flyttat in i Lillys gamla rum sover där.





Familjen hälsar i alla fall glad påsk gott folk. 










RSS 2.0