26 MARS

Sjukstugan är över och i fredags efter Anders jobbatklart åkte vi till Sjöbotten. Lördagmorgon lämnade jag och Anders barnen med mormor och morfar och begav oss till Lycksele för att gå på hotellet och se Pistvakt med goda vänner. Oj så himla kul att få se dom live och äntligen fått "buggaavmig" lite. En helt underbar helg är nu slut och jag å barnen blir i Sjöbotten en vecka och Anders åkte hem för att jobba.






Sjukstuga

Här hemma har vi haft lite sjukstuga hela veckan. En lättare version av sjukstuga, tack och lov. Anders har varit hemma hela veckan med förkylning, ont i halsen, feber och hosta så han har inte alls varit pigg, är inte riktigt bra än heller. Vilhelm har haft små vågor med lättare feber och från ingenstans hosta och rossel i halsen men har ändå varit väldigt pigg. Sen i slutet av veckan så har Lilly och Vilhelm vaknat mitt i natten och vägrat sova. Då har dom jagat på i nån timma sen sovit. (!?) men natten till lördagen så vaknade först lillebror och var pigg och ville inte sova lite senare vaknar Lilly i fullpanik med feber. Sen vaknade hon lördagmorgon med feber, hesröst och en tjock rossel hosta. 


Lillebror verkar vara bättre och Anders är också hyfsat okej, Lilly är för de mesta väldigt pigg mellan febertopparna men just nu sitter vi här i gästrummet 01.30 och lilly målar och jag kämpar för att hålla mig vaken. Hon har sovit en stund men slemmar och hostar så hon inte kan sova. Stackars lillahjärtat som vi skrutit så mycket på att hon klarat sig så väldigt bra från sjukdomar fast hon är på förskolan osv. 

Men jag känner mig ändå väldigt tacksam att de ändå inte är "värre". Vi får en massa tid för mys jag och hon i alla fall. 






En liten trollunge som säger "inte än sova mamma" och "mamma trött!?" 


Underbara dagar!

Skriv inläggstext 


RSS 2.0