30/11-14

Tidigare i veckan hittade jag en kissblöja i tvättkorgen...hmm, undra hur den hamnat där? Igår skulle Nikita och Anders åka iväg å jaga. Den enormt övertaggade Nikita sticker rakt ut i skogen här hemma och totalmissar att husse går till bilen. Hon skäller fast en fågel och Anders slutar tänka för en stund och skjuter fågel. Med hagelpatron. Opps. Men fågeln dog. 
Jag tror att vi i familjen Kolbengtsson har de lite rörigt just nu, eller? Haha.  Igår blev våran lilla prinsessa 5 månader. Helt galet vad hon växer. Och hon har ett stadigt grepp i nyporna nu. Och rulla från rygg till mage gör hon hela tiden för man ska tydligen inte alls göra annat än att ligga på mage. Just nu bakas de lussebullar, så de blir nog lussebullar å glögg till första adventsfikat. 


Lilly och kusinen Tage snackade lite sist vi var ner till Sjöbotten.

Vinterland!

De är otroligt vackert här hemma nu med ett snöklättlandskap. Underbara mornar med färgglada himlar Och jag har tjuvat med julpyntet så nu är det riktigt mysigt hemma både ute och inne. Längtar en smula till jul. En väldigt spännande jul med många "första-gången" händelser att se framemot.  Idag har vi varit på bebissim för första gången och de gick riktigt bra. Inte så mycket till skratt och leenden men inget gråt. Ikväll ska vi börja inreda i det som ska bli Lillys rum, spännande!! 






Lilly har umgåtts mycket med gammelfarmor och gammelfarfar de är väldigt populärt. 

Fötter

Efter en stort sett sömnlös natt så blev de inget bebissim som tanken var. Istället åkte vi in till Hemavan handlade presenter och lunchade med Lillys gudmor Sandra. Alltid lika trevligt. Lilly är överlycklig för hon har hittat sina fötter och dom är jättekul att klämma och dra i. Just nu håller jag alla tummar och tår att den lilla damen tänker sova inatt.

Lilly och Sandra 






Kort.

Följde strömmen igår och dom heta tipsen och beställde både julkort och tackkort. Spännande att se vad de blir av det. 

Lycka!

Att vakna upp efter en god natts sömn och få mysa med världens goaste och gladaste tjej fick mig att komma på mig själv med att gå runt med värdens smile och fjärilar i magen. Alla dagar är inte bra men jag älskar när man får ha den här känslan av att just i dag är allt perfekt.  Tänk att vi fick oss en liten tjej som är här för att stanna, som vi får följa och se växa upp. Redan nu tycker jag hon vuxit så mycket, många säger att det går för fort och ja till viss del men oj vad nyfiken jag är på att får lära känna henne på riktigt, få se hennes personlighet och hur hon ska bli. Jag vet att jag kommer att hinna och att alla nu tänker att jag inte ska ha för bråttom. Men det är så himla häftigt nu med allt som händer. Att hon snurrar runt, börjar vilja ta sig framåt, mer och mer nyfiken, "prata" och hitta nya ljud, att hon nu kan få börja smaka små tuggor med mat osv osv. Och vad underbart det känns nu när jag kollar igenom bilder från dopet, hon har verkligen massa underbara människor runt sig som verkligen älskar henne.  Om den lilla damen bara visste hur lyckligt lottad vi alla är i den här familjen. Ursäkta detta "skryt" inlägg, men idag känns allt bara så perfekt!
 
 
Lilly och moster Johanna.
Lilly och morbror Nils.
 
Anna och Johan
Gammelfarfar och lilly. 
 
Mormor och morfar och Lilly.
Lilly och Sofia!
 
 

Dop

I helgen har vi döpt våran lilla prinsessa. En helt underbar dag med fina vänner och familj. Lillan skötte sig så snyggt och jag tror att maten och fikat var till belåtenhet. Överöst av kärlek och paket känner vi oss enormt lyckliga över hur fina människor vi har bland oss. Tack för att ni ville dela den stora dagen med oss.
 
 
 
 Sandra, Lillys fadder/gudmor
 Morbror Jonas tänder dopljuset


 
 
 Lillys klädsel på kalaset.
 
 
 
 

Pappornas dag!

Idag är det farsdag och i det här huset är det verkligen stort att få fira en underbar nybliven pappa. Det är många känslor och tankar som cirkulerar just nu. Så mycket känslor jag känner för min pappa som jag aldrig tänkt på innan jag själv blev förälder. Det är något alldeles unikt att få vara förälder. Blir varm av tanken på hur min uppväxt varit och min relation till min pappa. Jag har alltid känt mig som pappas lilla prinsessa och han har alltid funnits där för mig. Jag vet att Anders kommer att vara världens bästa pappa till våran lilla Lilly, precis som jag har haft världens bästa pappa. Är evigt tacksam att mina föräldrar fått vara friska och är kvar hos oss.
 
 
 
Jag och pappa


 
 
Evigt tacksam för min underbara familj!

En smula trött

Just nu så går de ut mer energi än vad min kropp har att ge. Efter två veckors orolig sömn pga tandsprickning så är vi nu inne på den tredje veckan utan sömn men pga av förkylning. Hon är trött och vill sova men  vaknar till och från för att hon är så snuvig. Nu har vi kommit in i rutin med Koksaltlösning och nässug vilket verkar som att de hjälper för nu sover hon bättre. Men de är inge kul att vara upp i henne nu när jag också åkt dit och snorar och slemar... Men förhoppningsvis så går de fort över så jag kan bli som en människa igen. Börjar vara socialtunderstimulerad! Men när man är så trött så är de nog ingen som vill umgås med en elak häxa. 
Hoppas ni andra har de bra! 

Men lilltjejen håller humöret uppe.

RSS 2.0