30årsfest!

Ja igår kväll var de storfest för min syster som fyller 30år idag. Väldigt trevligt, god mat, lekar och en massa musikunderhållning. Kan väl inte påstå att jag var piggast på stället och intog soffläge ganska tidigt. Men tror att alla som var här håller med om att de var en kanon kväll. 
Den underbart fina 30åringen! 



Ingen bebis har behagat att titta ut än så de är väl bara att snällt fortsätta att vänta. Hade gött! 

Beräknad förlossning 24 juni.

Ja idag var ju då den stora dagen då den lilla i magen var beräknad att komma. Har varit på barnmorskebesök där allt såg bra ut men jag tror inte den lilla tänker komma än på ett tag. Så de är tur jag har många kompisar och mycket annat att sysselsätta mig med så jag inte driver mig själv till vansinne. 

Nu ska jag försöka njuta av min underbara lilla mage och lugnet före stormen. Hörs väl av när den lilla kommit och vi har börjat landa. Hade gött tills dess. 




Min första lilla bebis.

De ska bli väldigt spännande att se vad Nikita ska säga om den lilla nya familjemedlemmen, är inte alls orolig att de ska bli några problem men svartsjuk de kommer nog bara att vara förnamnet. Hon är så söt på morgonen, hon sover oftast alltid nedanför sängen på Anders sida på nätterna och nu när han far på jobbet på morgonen så går hon ut och kissar sen kommer hon och lägger sig nedanför mig för att hålla koll på när jag vaknar. Hon är ju så himla go.



Den här bilden är tagen när vi hämtade hem henne! 




Våran första alldeles egna bebis. Haha ;-)


Ny vecka, nya äventyr!!

Idag har vi gått 38 fulla veckor och då kan man även säga att vi är i vecka 39. Får fortfarande må riktigt bra även om jag har lite svårare att röra mig i sängen och kan inte längre ligga på högersidan för jag har så ont i revbenen. Är inte alls skönt när de ömmar och har sig hela tiden men jag antar att de är nå ben eller fötter som ligger och trycker. Den lilla rackaren måste ju också få rymmas så jag får helt enkelt leva med det. Känns fortfarande ganska pigg men i lite kortare stunder så skulle ju inte vilja påstå att de görs så himla mycke produktivt. Det jag sysslar mest just nu med på dagarna är att tvätta och försöker packa så smart som möjligt inför helgen (söndag) när jag åker hem till Sjöbotten. 
Kan inte fatta att de är midsommarveckan nästa vecka, heltsjuk vad tiden ändå har gått fort. 

Nä nu hade jag nog inge mer roligt att skriva så nu får de va bra för den här gången, 



Dop

I helgen var jag och Anders hemma i Sjöbotten för att gå på dop. Sofia och Patrik skulle döpa lilla Gustav. Han var så fin och skötte sig utmärkt, precis som stora syster. Är så kul att komma hem och hinna träffa lite folk och bara vara. Just nu känns det som att tiden går ganska fort och jag börjar inse att det börjar vara dags att försöka förbereda och packa inför att jag ska åka till Skellefteå "permanent" (tills ungen är ute.) Bär av i slutet av nästa vecka och då är det ju inte bara en pryl som ska packas ner om vi säger så. hmmm... Jag skjuter och skjuter på det men börjar inse att snart måste allt vara packat. 22 dagar kvar till beräknad förlossning och vi börjar vara väldigt nyfikna på vem som gömmer sig i magen. Jag får fortfarande må väldigt bra, även om jag börjar bli lite mera otymplig och magen jobbar på mer och mer, vilket ju måste vara ett bra tecken om den lilla ska komma ut någon gång.


RSS 2.0