Disney film!

Gjort sista dagen på världshuset vilket känns tråkigt, men än är det inte över. Blir personal avslutning måndag till tisdag. Platsen är hemlig men vi har fått en liten packningslista. Tror det kommer att bli toppen, med tanke på att det är ett grymt härligt gäng som jag jobbat med så kan det inte bli annat än kanon.
Resten av veckan är ganska oplanerad, jobb på dagis på onsdag och fredag sen dom andra dagarna vet jag inte. Har inte fått schemat från Vikbacka än så vet inte riktigt när det drar igång där heller. 




Jag sitter och ser på Pocahontas på Disney channel och jag kan säga att jag njuter! Jag älskar Disney och just den här filmen får mig att rysa, när jag var liten lekte vi mycket indianer uppe på hugos´berget och det var alltid efter att vi sett Pocahontas! Ibland kanske man undrar hur gammal jag egentligen är, men jag älskar DISNEY!!!   


Påskhelgen!

Påskhelgen blev så bra som den kunde. =) Mamma och pappa komme sig hit och vi hade en väldigt trevlig helg. Jag var ledig på fredagen så då blev det en sväng in till Hemavan för att kika in på världshuset sen bar det av hem för att göra grillat och sola! Lördagen jobbade jag till lunch sen skyndade jag mig hem för att sola sen så blev det påskmat och vi bjöd in anders farmor och farfar och Ove och Alfred. Väldigt trevligt var det och lördag kväll belv det hotellet med Ann-katrin och jonte och två kompisar till dom.  Söndagen var det jobb och sen hem för att säga hejdå till mamma och pappa.  I veckan är det jobb på världshuset för fullt men till helgen blir det ledigt både lördag och söndag har jag bestämt. Får se hur det går. Nä nu ska jag städa undan lite sen vänta på Sofia från jobbet som ska komma förbi och hälsa på. =)














Påskvecka!

Blev inget besök av tjejerna hemifrån, Elin är sjuk och troligtvis så är hon en av flera skelleftebor som dragit i sig den där goda parasiten! Känns väldigt tråkigt att dom inte kunde komma, men hoppas på att jag hinner få mig hem snart. Saknar mina tjejer där hemma! För att prata om något roligare så kan jag medela att vädret har blivit bättre, solen skiner ganska bra nu och ännu bättre och mer sol sägs det ska bli! Så vi hoppas på det så att vi får finväder i helgen. För i morgon kväll kommer mamma och pappa upp! Jag har turen att få vara ledig på fredag så då blir det mys med mamma och pappa sen blir det jobb resten av helgen. 

 


Efter regn kommer......?

Ja regnet öser ner idag precis som det gjort hela helgen och jag var en smula JÄTTE less på regnet när vi kutade runt i leret mellan alla stugor och avsynade idag. Kallt och allt blev blött! Men vad gör man, det var ju bara att bita ihop och nu sitter jag här hemma trött och tjurig. Kanske blir det bättre? Kanske skickar Anders isäng mig om jag blir för odräglig? Pratade med mamma och hon berättade att självaste dopet hade gått väldigt bra så nu skulle dom äta middag. Lilla underbara Alma blev döpt idag! Och nej, jag kunde inte vara med eftersom att jag inte kunde vara ledig från jobbet vilket känns SKIT! Jag ville ju vara där.... Men som sagt "bita i det sura äpplet!" Var i alla fall ledig igår, vi gjorde inte så mycket i och med att vädret inte var på topp men vi var och inhadlade lite virke osv så att Anders ska kunna bygga vidare nu när han är ledig hela påskveckan. Sen så bakade Anders bullar och jag assisterade honom. Sen så kom Sandra och Eli på besök och fikade lite med oss. Och dom hade med sig "lill" valpen Sigge. En leonberger och han är redan nu större än Nikita. Men dom lekte på bra.








I will see you!

Jag och Anders har stor städat på övervåningen, det vill säga att vi har slängt ut alla träbitar, sopat ihop spån och plockat ihop virket osv. Helt enkelt för att Anders ska rymmas i rummet när han håller på och bygger. Fint vart det och plötsligt så ser man hur stora rummen är! Solen skiner för tillfället och det är väldigt trevligt. Solen har tittat fram lite till och från idag men ingen längre stund egentligen förän på eftermiddagen. Jag sitter i soffan och tycker synd om mig själv för huvudvärken vill inte släppa. Nått som lättar upp stämningen är att det är klart att Fanny och Elin ska komma upp och hälsa på nästa vecka, tisdag till torsdag. Det kommer att bli kanon. Synd bara att jag jobbar hela veckan men kvällarna är jag ju ledig så det blir nog bra.  


Det blivande vardagsrummet.


Det blivande stora sovrummet.


Underbart!

Helgen har varit underbar fast att jag jobbat varje dag. Har ändå hunnit med att mysa med den finaste tjejen i världen, Alma! Dom lät då ganska nöjda våra gäster också, vi har ätit väldigt god mat, grillat och stek och en massa annat gott! Väldigt trevligt var det. Dock var det ganska tungt som vanligt att stiga upp i morse till jobbet. Men imorgon är jag ledig sen drar hård jobbet igång och då kan vi väl säga som så, Hörs i maj nån gång. Nä nu ska jag försöka hänga med i filmen Anders ser och hoppas på att jag ska hinna se lite på "En unge i minuten"!


Sötare finns inte!












besök!

Idag har det varit jobb som vanligt och det blir det hela helgen, men ikväll så kommer ju hela gänget upp! Sofia, Patrik, Alma, Anna, Johan och Therese! Det kommer att bli toppen fast jag måste jobba. Förhoppningsvis så ska jag hinna vara med ändå! Fick lägesrapport från jakobsson och dom åkte från Kankberg nu så dom är en bra bit bort men dom är på väg! Yiipie!




hard work work!

Har inte mycket spännande att komma med. Har jobbat hela helgen samtidigt som grabbarna varit här. Dom lät då nöjda så vi får väl hoppas att dom var det också. Kan säga att det var rätt så tungt att stiga upp i morse och släpa sig till jobbet men efter många om och men så är jag då ledig imorgon (tisdag) vilket känns väldigt skönt sen blir det jobb hela veckan och helgen. Tråkigt att jag inte är ledig nått i helgen med tanke på att Sofia, patrik, Alma, Anna och johan kommer upp och hälsar på. Men det ska jag nog överleva, är ju ledig på kvällarna i alla fall.




RSS 2.0