You said forever. 27/11 -08

Torsdag idag och jag måste säga att det är en enorm lättnad att den är över för det inne bär att det bara är en halv dag tills jag får åka bort från allt hellvete här hemma och åka iväg till den personen som betyder mest ihela världen för mig. Jag orkar inte med det här! Det är så sjukt, bara för att en sak går åt hellvete så måste alla andra saker i ens liv också falla i sär.
Men nu är det slut på det. jag ska sluta bry mig. För jag har inget större ansvar än någon annan!

***********************************************************************************************************

Kan inte leva utan dig!







If I aint got you. 26/11 -08

Det är gansak sjukt hur fort tiden går. Nu är onsdag avklarad och nu är det bara torsdag och halva fredag sen ska jag få träffa älsklingen igen. Veckan har varit fruktansvärt tung för oss båda och det är veckor som dom här man verkligen känner att man behöver stödet från varandra, jag hade aldrig klarat mig utan dig. Ska blir så himla underbart att få vara i din famn igen.

Idag for jag och mamma och schoppade lite julklappar efter skolan. Snart har jag hadlat alla mina julklappar klart. Bara till Mamma, Ellan, Faster, Momme och famme kvar nu!! Riktigt skönt. =) Jag längtar riktigt mycket till julafton. =)
Nu ska jag se OTH som jag aldrig han se igår sen gå en sväng med hunden.

Haaade!

If you say that I'm the one. 25/11 -08

Inte gjort ett piss ikväll. Finns ingen ork i mig i huvudtaget, jag vet inte riktigt vad det är med mig men det känns typ som om jag håller på att bli sjuk eller nått. Ska se OTH sen sova. Puss på er!


Over and Out!

Miss you! 24/11 -08

Idag är det exakt en månad kvar till Julafton och jag kan knappt vänta! Längtar tills julpyntet har komit upp och julgranen står på sin plats i rummet.
Idag har det varit en ganska jobbig dag på skolan efter som att jag gått runt med huvudvärk hela tiden. Nånting hände i ryggen när jag jobbade i helgen, och nu har det gått upp till axlarna och sen upp i skallen. Men ändå har jag varit duktig och hunnit med mycket saker idag:

  • Skola.
  • Shoppat jul/nyårs klänning och ett par byxor. =D
  • Jobbat.
  • Gjort läxa.
  • Bloggat.
Och nu ska jag vara duktig och lägga mig!
Puss, puss
Over and out

Poker face! "3" 22/11 -08

Helgen består av jobb, jobb och åter jobb. Men har ändå hunnit med att se Mamma mia två gånger idag och fikat med my family! Sen så har jag jobbat lite till och nu har jag nyss pratat med ellan. Ikväll blir det en slappar kväll och till att krypa ner i sängen tidigt så jag pallar att he mig upp 05:30 i morgon.



Idag är det den tjugoandra november och det innebär att jag och älsklingen firar tre månader. (L)

***********************************************************************************
Saknar:

ellan.

Umeå.

Fahlund.

Stockholm.


When you really love someone! 19/11 -08

Veckan har gått riktigt snabbt. Det ända jobbiga var prov i onsdags och 
det var stora frågor där man typ kan skriva hur mycket som helst,
så det slutade med skrivkramp. Nu är det i alla fall bara en dag kvar sen
är det helg, men det blir till att jobba för mig så det lär nog inte bli
mycket gjort. Hur som helst så var jag med min mamma på Vattengympa igår.
Det var faktsikt riktigtskoj, men jobbigt.
Men ikväll blir det nog bara till att ta det lungt.

Måste bara lägga till att helgen var helt underbar och den spenderades från
torsdag kväll till måndagmorgon med Anders. Där kan vi snacka om att sägen
blev tom när han inte var kvar längre. Vi var i alla fall och såg Bond lördagen
och allt jag kan säga om den filmen är att det är ju inte alls bond längre,
dom borde byta namn helt på dom nya bondfilmerna och kalla dom något annat.
Men den var ändå bra men som sagt så är det inte bond längre.
Men nu blir det nog till att ladda hem en film och se den. =)
**************************************************************************************************************************

I'm a woman
Lord knows it's hard
I need a real man
to give me what I need



Sweet attention
Love and tenderness
When it's real it's unconditional
I'm tellin Y'all

Cause a man just ain't a man
If he ain't man enough
To love you when you're right
Love you when You're wrong
Love you when you're weak
Love you when you're strong
take you higher
When the world's got you feelin low
He's givin you his last
cause he's thinkin of you first
Givin comfort when he's thinkin that you're hurt
That's what done when you really love someone
I'm tellin y'all

It is up to you! 17/11 -08



  memory!

******************************************************************************************************************
Underbar helg med Anders. <3
Kärleken bara växer och växer!

Over and out!
      


Nobody but you! 12/11 -08

Kom hem från skolan och blir bemött av ett kolsvart hus, men ingen hund ute, utan han var inne. Ingen hemma. Sitter här och funderar på vart alla är. (?) Hmm, jag är hungrig. Borde kanske ta mig nån mat då om ingen ändå har tänkt komma hem. Dagen har gått bra och fort. Det är som lustigt för trotts att mycket känns tungt med skolan, som läxa och prov så känns ändå dagarna lätta och det går så fort. Nyss så var det ju helg... Jag hänger inte riktigt med, men det gör inget för mig, men jag önskar att jag kunde stanna tiden när helgen kommer. Som i morgon, för då kommer Anders hit. =D Jag längtar så himla mycket efter han! Men nu ska jag försöka städa lite i mitt rum sen gör läxa. Får se om jag orkar skriva mer ikväll.


Puss, puss
Haaade!

How could I forget!


When I think about what we were and what we are today, I can´t stop crying.
I miss the time when we talked about everything and always had fun.
And now just because I thought you diden´t wanned to speek whit me,
I couldent be there for you when you needed me the moste.
But I promis you to always be there for you frome now on.


*******************************************************************************************************************

Som man bäddar får man ligga. 9/11 -08

Fredag spenderades med världens underbaraste flickor Ellan, Idde, Mattan och Fanny. Vi käkade middag på Subway sen satt vi på Wayne´s till kl6. Blev bio sen, vi såg RallyBrudarna. Den var riktigt bra. Blev ruggit sugen på att köra Isbil, så nu hoppas jag att vintern kommer fort så vi kan få börja köra snart!

RallyBrudarna!

Lördag
var jag på Guldsnurren på edda med Annica, Sofia och Mari. Alltså en stor danstävling där dom dansade Bugg, dubbel bugg, Lindy hopp mm. Var riktigt kul att se på. =) Åkte sen hem för att käka och byta om för att åka på fets hos Wille. Vilket var riktigt kul.

(David, Jonas, Jesse och Jimmy)
   
(Jesse och jag)                    (Vea, Jimmy och Cicci)

(David, Jesse, Viktor, Jimmy och jag)
                
(Evelina,Viktor, Fhilip och Tim)      (Jimmy och Jeniffer)

Tack William för en kanon fest! =)

Söndag.
I morse vacknade och mådde väl som jag förtjänade, tycker bara att det är lite konstigt efter som att jag inte drack så mycket igår men, men sånt man får ta. Fick mej i alla fall upp vid 1. Firade pappa med paket och tårta sen så gick jag, min bror, min lossas lillebror , Ossie och Annica ut en lång sväng i skogen och det var riktigt skönt. Men jag känner fortfarande av att det är lite små tungt att äta. Ikväll borde jag igentligen stöka och ställa till böker och en massa små tjafs i mitt rum innan mamma blir tokig på mig men jag vet inte om jag orkar det. Funderar på att göra tidig kväll. Lägga sig och se på en film snart. Skulle vara riktigt skönt i alla fall. Hoppas du haft en bra helg. Puss!

Over and out!

GasN i kabla. 5/11 -08


Har nyss sett One tree hill och det är bra som vanligt. Blir bara så irriterad på vissa personer som gör samma misstag om och om igen. men, men sånt man får leva med.

Har varit en tung dag i dag. Har varit så himla trött och jag har frysit hela dagen. Här hemma är de då inge varmare, vilket inte hjälper när jag försöker motivera mig själv till att gå ut en sväng med ossie men jag ska försöka ta mig i kragen. Måste verkligen starta upp träningen igen! Jag är så himla lat! Nä nu ska jag he mig ut!

Puss
Over and out!


It's the happiness inside that you're feeling! 3/11- 08

Lovet är över och nu har ännu en måndag kommit och gått. Lovet har varit helt undebart. Började lite tungt med jobb första helgen men sen måndag så var jag ju då och badade med ellan, idde, mattis och jensan och det var riktigt nice sen var det shopping som gällde hela tisdagen i Umeå.

Åkte sen hem och packade, åkte onsdagmorgon till min lossas-mormor i Arvidsjaur sen på torsdags morgonen bar det av vidare till Tärna, endast 6 timmars bussresa! Ganska drygt vill jag lova när man bara sitter och längtar att få komma fram. Men det var helt klart värt väntan. Var då hos Anders från torsdag till söndag och vi gjorde verkligen inte mycket men det var nog dom härligaste dagarna på väldigt länge. Fy vad jag älskar den där pojken alltså.. Det är ganska sjukt. Men sen så bar det ju då hem söndag men som tur var så åkte Linn med från Lycksele hem till Skellefteå så då hade jag någon att sitta och snacka med så det var nice. =)

I morgon är det Tisdag och det betyder att jag åker till Umeå för att träffa läkaren för att få bestäma tid för operation, för att göra om mitt ärr som är så fult. Nu är det verkligen dags, men jag gruvar mig ändå för att bara åka dit. Jag tycker verkligen inte om sjukhus. Men det löser sig nog. Jag och mamma ska gå på stan och shoppa först så det blir nog riktigt nice. =)


Mamma sa att egentligen så får hon inte ledigt för att följa med mig till läkarn för när man har fyllt 17 så anses det att man ska klara sig själv. Man anses vara "Vuxen" Vilket jag tycker är helt sjukt, snacka om dubbla budskap. Hur ska dom ha det(?) Om det nu är så att man inte blir myndig förän man blir 18, visst ska det vara så då? Eller har jag fel? Visst får man utnyttja att man är liten, medans man är det? Hur som helst så ska hon i alla fall följa mig och det tackar jag för, för jag skulle verkligen gå vilse. Jag hittar ju inte ens i stan hur ska jag då hitta på lassa i Umeå, det är svårt! I alla fall för mig som har värdelöst lokalsinne.







Hur som helst så är det dags att dra sig mot sängen.
Men hoppas ni alla får en bra dag på skolan/Jobbet i morgon.
Over and out!

RSS 2.0