Stökat på i hemmet

Idag måste jag faktiskt säga att jag varit duktig. Har målat dörrkarmen till gästrummet, damsugit hela nedervåningen och skurat golven (pga en viss löpande tik i hemmet.) och nu har vi ätit middagen som jag förberett. Så nu kan jag sitta och njuta framför tv:n en stund tills Anders börjar jaga runt och vara så där duktig som han jämt är. Men nu är det faktiskt väldigt nära med hallen och det känns jätte kul och spännande.
Imorgon kommer Sandra och Eli på besök. Sen på kvällen blir det till att åka på konsert i tärna kyrkan med Sandra det sägs att det ska vara bra. =)



Hade!

Bebismys och besök av mor och far

Har hunnit med bebismys i Sjöbotten vilket var helt underbart. Lilla Alma är hur söt som helst! Och bebisar luktar ju så himla gott! Men det roliga måset ta slut nån gång och jag åkte hem i fredags med mamma och pappa. I helgen har vi planerat och planerat och pappa och anders har dragit el och byggt på hallen. Jag har också beställt tapeter och gjort adressändring så snart bor vi faktiskt här. Längtar tills det blir dags att tapetsera så vi får hallen klar! Nu sitter jag och slöra vid datorn och anders är ute och kör skoter. Det blir nog en lugn kväll. Och veckan ser lugn ut den med inga jobbförfrågningar vilket är dåligt men det är som det är. Sandra och Eli kommer nog och hälsar på i veckan sen blir det träning onsdag och torsdag med Sandra så det blir nog kanon!






Underbara söta lilla Alma! ♥

10 saker om mig som alla ni okända människor inte visste.

 
1. Är åkrädd därför föredrar jag att sitta i baksätet på bilen för att kunna blunda och fokusera på nått annat. Hatar att åka med någon på skotern!

2
. Hatar skräckisar. Efter att jag sett en läbbig film kan jag inte vara själv!

3
. Jag njuter när jag får städa efter en fest. Att samla ihop tomburkar och plocka skräp, torka bord och damsuga. Men hatar att torka golv!

4
. Har alltid haft "mamma" rollen bland mina kompisar och anses vara väldigt lill-gammal. Men det är något jag är stolt över trotts att jag kan uppfattas tråkig och jobbig? iblan.

5
. Jag önskar att jag skulle älska att träna. Men sanningen är att jag hatar att träna speciellt löpa, föredrar istället att ligga på soffan och se på tv.

6
. Jag är verkligen inte "vassaste kniven i lådan." Är helt värdelös på geografi. Skulle kunna köra vilse hemma på gården om det skulle otura sig. Och stavning är inte min grej det heller!

7
. Jag är ett riktig film och tv freak. Kan fastna i nästan vilken film och tv program som helst och då blir jag okontackt bar. Något som inte alltid uppskattas av min sambo, mor och mina vänner.

 8. Jag kan både älska och hata att shoppa. Om jag går på stan och inte hittar eller får köpa nått så blir jag tjurig som en bebis och vill hem direkt! Föredrar internett shopping!

9
. Många av mina vänner drömmer om att resa, festa och plugga medans min högsta dröm är att få det vanliga "svensson livet." Villa, volvo, hund, man och barn.  

10
. I sommar går jag från att alltid varit en stolt Wiklund till att bli en stolt Sara Kolbengtsson!

du om nån borde förstå att man inte gör så här mot mig

Lutar mot att det blir BEBISMYYS hela torsdagen! Åker nog till Sjöbotten imorgon och åker hem med mamma och pappa på fredag, kan verkligen inte hålla mig längre. Jag hoppas bara inte du slår ihjäl mig Sandra! Missar träningen onsdag torsdag... men du fixar ju det själv, eller hur?! Sen så har jag fått veta att en vän och hans tjej väntar bebis. Jag vet att jag är senast i hela världen men dom väntar i april. Så himla kul, håller tummarna att allt ska gå bra för er Stefan och Anna!

Idag har jag inte fått nån jobb bokning så jag har städat i gästrummet inför att mamma och pappa ska komma sen så har jag och nikita varit ut på en långpromenad i kylan. Biter ganska bra i kinderna när det är -18,5 men jag klagar absolut inte för igår var det typ +3 och regn. Men nu har det satt ihop sig gansak bra så nu kommer skoter föret! Och för att inte tala om det vackra vädret som kommer med kylan. Idag njuter jag!








Nu är hon ganska nöjd!

"En underbar sak med tigrar"

Idag har huvudvärken tagit över mitt huvud och vägrar ge sig, men jag har ändå försökt vara lite duktig. Har städat hela nedervåningen och med städat menar jag damsugit och damtorkat. Vilket var ganska nödvändigt speciellt eftersom att mamma och pappa kommer upp till helgen. =) Blir eldragning för pappa och jag och mamma ska sätta igång med all planering inför sommaren. Men över till något ännu roligare. Världens bästa Sofia och Patrik har ju faktiskt blivit föräldrar till världens sötaste lilla Alma. Har ju dock bara sett henne på bild men det har jag tänkt att det ska bli ändring på. Sitter och funderar lite hur jag ska knäcka den bäst idén om när dte är bäst att åka hem. Nu i veckan innan helgen och åka hem med mamma och pappa på fredagen eller åka med dom ner och ta bussen hem sen. Ja det får vi se beroende på när jag ska börja på värdshuset. Men det blir ialla fall att ta sig mot Sjöbotten innom en väldigt snar framtid för nu vill jag inte vänta längre! Vill träffa lilltjejen!




Idag har vi haft besök av Anki och hennes kille Jonathan, det är Anders kompis från skolan i lycksele. Och det var väldigt trevligt att träffa dom med tanke på att det var länge sen sist.  Men nu ska jag ta mig en alvedon och hoppas på att den hjälper den här gången sen framåt kvällen börja fundera på att laga mat.


Mo i rana Jan. 22, 2011

Idag har jag och anders genomfört våran julklapp till hans farmor och farfar som var att vi skulle ta med dom på en shopping tur till Mo i rana. Vilket var väldigt trevligt. Gruvade mig lite för att ha Nikita i bilen hela dagen men hon har varit så duktig och jag är en väldigt stolt matte. Shoppat lite har jag gjort och är väldigt nöjd fast det inte blev så mycket. Jag älskar rea kan jag ju säga, anders gnäller mindre då. (A) 



Jacka från Cubus.
Kostat 799kr köpt för 149 kr


Mjukisbyxor från Cubus.
kostat 199kr köpt för 149kr


Tights från Cubus
kostat 299kr köpt för 149


Fleece från Dressman
kostat 199kr köpt för 75kr


Ram från Gränslöst
kostat 99kr köpt för 50kr


Sen blev det godis till ikväll och fyra nya filmer. Har även köpt Anders födelsedagspresent och även Sandras present är köpt, så nu får dom fylla år för jag är redo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ikväll blir det lugnt med film och godis för vi är båda två ganska slut efter dagen och imorgon kanske vi får besök av en kompis till anders. Nä nu ska vi äta lite middag!

Hade!


jag vet vem jag är när jag är hos dig







♥unconditional love♥


du håller mig kvar i nått jag lämnat

Idag åkte jag och Nikita ut på äventyr efter starka uppmaningar från anders farmor som är orolig att jag ska få "lappsjuka." Det resulterade i en väldigt trevlig dag med trevliga människor och det tackar jag för. Ikväll har jag stökat på lite här hemma och nu sitter vi och ser handboll. Det är verklligen en sport som är underskattad, det är ju hur kul som helst att se på tv:n. Det händer nått hela tiden, massa mål och det är alldrig "avgjort" för än domarn blåser av. Imorgon så får vi se vad det blir på dagen men på kvällen blir det till att ta sig själv i örat för imorgon börjar allvaret! Jag och Sandra ska åka på core i hemavan. Ska bli väldigt spännande att se hur mycket jag orkar me med tanke på att jag inte tränat på länge och med tanke på att jag är jag, dom som känner mig vet att jag kan vara väldigt bekväm av mig. Men det ska nog gå bra, eller det måste gå bra för nu ska jag och sandra visa att vi håller vårat nyårslöfte. Börja träna!


Vi har beställt nya köksmöbler som kom igår.

Anders skruvade ihop bordet och jag skruvade ihop stolarna.


Detta är då resultatet! Vi är nöjda.



Long time!

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Anders, en bok och hudkräm? 

Morgon- eller nattmänniska: Morgon måste jag säga.

Sparare eller slösare: eee, svår fråga, men är nog mer sparare än slösare.

Vem är viktigast för dig: Min familj!

Tror på liv på andra planeter:
Nej.

Kommer du ihåg din första kärlek:
Helt klart.

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det tror jag verkligen. Annars skulle jag inte vara för bröllop.

Är du kittlig:
Ja, tyvärr.

Rädd för insekter? Nja.

Äckligaste insekten: Vet inte men jag hatar brems och bin!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att kunna flyga!

Vad vill du jobba som? Trodde jag visste men just nu velar jag.

Chips, morötter eller godis? Allt kan vara väldigt gott beroende på suget. Men chips är nog ändå bäst.

Pizza eller hamburgare?
Hamburgare.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
Vill tatuera mig men vill att det ska vara nått speciellt. Mina barns namn är nått som jag alltid velat ha!

Hur är din drömtjej/kille?
Precis som den jag har nu. Ingen är perfekt men han är perfekt för mig!

Hur många syskon har du? fyra, en syster och två bröder.

Vad är du mest rädd för? Höjder. 



Puss


I will come to you!

Har inte fått nån förfrågning om jobb än så i helgen så är jag och anders hemma och försöker ta tag i byggnationerna på övervåningen. Nu är det hallen som är prio ett. Mamma och pappa har planerat att komma upp sista helgen i januari. Pappa ska hjälpa Anders med lite eldragning osv. Ska försöka göra så mycket som vi bara hinner nu innan allt folk börjar komma upp för skoter körning. 


Hon börjar vänja sig med sin nya bädd.

 
Full koll på läget måste man ha!

Våran lilla "katt" ska bestämt ligga i fönstret!

Sen så bjöd vi på fika idag så Ove och farmor och farfar kom hit och gjorde oss sällskap!



Hade!

Ingen vanlig dag!

Nä idag är ingen vanlig dag för idag fyller min underbara mor 50 unga år!



Denna underbara kvinna är inte bara min mamma utan också min bästa vän!
Älskar dig mamma! Hoppas du får en underbar dag!

______________________________________________________

Har nyss varit ut på en promenad med Nikita och nu ska jag se "The last song." Skulle egntligen handla och göra några ärenden men eftersom att jag glömde tanka efter att jag var på jobbet så har jag nästan soppa torsk nu. Men Anders ska köpa hem en dunk, så att jag kan handla imorgon istället. Anders jobbar till halv 8 nu hela veckan så det är som tomt och ensamt hela dagarna så det är dags att åka och få se lite människor. =P Sandra har säkert inte heller tid för mig i veckan... eller kanske?
Nä nu ska jag ta mig nån gokaka sen se filmen.



Puss!

one last run!

Är hemma i tärnamo igen efter en intensiv jul och nyår. Men det har varit helt underbart att vara i sjöbotten och träffa alla vänner osv. Är förkyld vilket känns ganska pissit efter som att jag behöver jobba så mycket som jag får, men snart ska jag väl bli frisk så. Snön har börjat falla sakta men säkert ner över tärnamo och jag hoppas på lite blia så allt får sätta ihop sig så ska vi nog kunna dra fram skotern och köra lite. Börjar vara lite sugen nu...
Nikita älskar snön, hela hon försvinner in i snön. Hon blir som en liten ubåt. Nä nu ska jag ta med mig ubåten och gå en promenad.


Nyårs

Bilder från nyårs bjuder jag också på ikväll!























Nä nu ids jag int mer!

"ta en kyss"

Året 2010:
Hur har året 2010 varit för dig? Bra. 
Bättre än förra året? Än så har inget slagit när jag förlovade mig 17/7 -09.
Har du träffat några nya vänner? Absolut!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Dagen vi hämtade hem våran lilla prinsessa Nikita! Studenten, Lärt känna Sandra, Ida, Mia och Marie!
Har du flyttat under år 2010? Flyttade efter studenten till Tärnamo.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Njaa, ny och ny..
Isåfall vilken? 
Har du druckit alkohol? Jodå.
Har du kysst en främling? Inte under 2010. 


KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit 2010? Den växer starkare för var dag!
Har du varit kär? Absolut!
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du haft sex någon gång under året? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande?Nej. 




SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej.
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej.
Har du varit i slagsmål? Nej.



PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Nja inte tillräckligt stort för att komma ihåg det.
Har du skämt ut dig? Nej jag är "alltid" städad och duktig.
Har du ljugit för en vän? Nej.
Har du varit ute en hel natt? Ja.
Har du blivit tagen av polisen? Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja.



VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja.
Har du förlorat en vän? Ja.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? JA!
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du ljugit för en bästavän? Nej.
Har du haft en relation med en vän? Nej.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Tagit studenten och flyttat.
Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Norge
Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Absolut inget jag saknat, men drömmar finns inför 2011.
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
17 Juli
Vad var din största framgång 2010?
Klarade att flytta från mina föräldrar och vänner och stå på mina egna ben! 
Största misstaget?
Vet inte
Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Nej, inte allvarligt i all fall.
Bästa köpet? 
Min bärbara dator som jag köpte för pengarna jag fick för mitt ärr och Nikita!
Vad spenderade du mest pengar på?
hmm, reser till Anders och kläder kanske?
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Anders kolbengtsson och Nikita.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Oj, det är svårt.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det var nog både och!
Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat?
Vad önskar du att du gjort mindre?
hmm..
Hur tillbringade du julen?
I Enånger (hudiksvall) med anders mamma och familj.
Blev du kär i år?
Inte i år just.
Favoritprogram på TV?
 cougar town
Bästa boken du läste i år?
Bok... i år? Nej ingen bok...
Största musikaliska upptäckten?
hmm
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Förlova mig!
Något du önskade dig men inte fick?
Nej

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Firade med släkt och vänner.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nja...
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
Det jag gillr det tar jag på mig,det är min stil!
Vad fick dig att må bra?
Anders, min familj och vännerna
Vilken kändis var du mest sugen på?
hmmm
Vem saknade du?
Morfar
____________________________________________
Frågorna är snodd från erlino.blogg.se.

Ville bara visa att jag lever. Har inte haft tid eller lust att skriva lovar att det ska bli bättre. Jag har det bra här i Sjöbotten, hemma hos mina föräldrar omgiven av mina syskon och vänner. Men på nått lustigt sätt längtar jag ändå hem till tärnamo och ni ska bara veta hur skönt det är att det ändå känns "hem." Om nån förstår vad jag menar? Har några vänner kvar att träffa och några saker kvar att njuta av innan jag åker hem. Anders kommer ner nu på tisdag för att vara med på mammas fest sen åker vi tillsammans upp igen. Var länge sen vi var ifrån varandra så här länge saknar han så mycket. Tur jag har min lilla prinsessa här hos mig som jag kan krama om lite extra och jag slipper sova helt själv i en stor säng.
Nä nu ska jag säga God natt gott folk. Imorgon blir det nya äventyr med Erika och Lovis och ännu obestämda resor kan in finna sig!

Puss på er! 


RSS 2.0