30år

I lördags fyllde jag 30år. Skönsång av alla kära och uppdukad frukost med mimosadrink.




 Presenter och lite öppethus med släkt och vänner under dagen. Fick en helt underbar dag där jag bara gick runt å mös medan Anders, mor, far, Jonas och Johanna höll ställningarna med alla barn och fikat. TACK för att jag har er och att ni alltid ställer upp. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Mega chokladtårtan som Anders bakade till mig. Såååå god.
(null)

(null)
Tänk ändå vilket privilegium att få fira trettio fina år tillsammans med släkt och vänner. Tusen tack för all uppvaktning på min dag.

10-årsjubileum

Den 9 juli firade vi tio år som gifta och vi konstaterade att tiden verkligen flugit fram. Är så glad att jag fann just dig min kära man. Ser så framemot massa fler år tillsammans och att få åldras vid din sida är helt underbart. 


Tack vare att mor, far, broder och syster var här över helgen så fick vi en helt underbar kväll utan barn med god mat, lugn och ro och dessutom chaufför och trevligt sällskap i raggarbilen. 

Skjuts till resturang "Anders bistro" 



Så god mat


Sen kom brorsan Jonas å syrran Johanna och hämtade upp oss och vi for ut å ragga lite.











Nu får din själ vila

Idag har vi sagt farväl till en kär familjemedlem Anders mormor Berit. Min trognaste blogg följare och barnens älskade gammelmormor Berit. Frågorna runt allt detta har varit många från barnen men vi alla finner en stark tröst i att nu slipper hon äntligen ha ont och nu behöver hon inte bekymra sig över alla dom mil som varit i mellan oss. Barnen sa i dag "Tänk mamma, nu behöver inte gammelmormor rullstolen nå mer för nu flyger hon uppe i himmelen och kan hålla koll på oss allihopa" och oj så rätt dom har i det.
 
 
 
 
Tack Berit för alla fina stunder tillsammans, samtal över telefonen och alla fina minnen vi har tillsammans. Tack för att du alltid har fått mig att känna mig välkommen hos er. Ett stort tomrum kommer de att bli men minnena bär vi alltid med i hjärtat.













RSS 2.0