Staan! 28/12-07

Idag har jag varit på stan med Elin och shoppat lös. =)
* Skor.
* Ett par sockar.
* En tunika
* Leggings.

Hahah, egentligen var det kanske inte så där jätte mycket grejer direkt men det for då pengar i alla fall. Men det var roligt. =) och jag och elin hade ju myspys i går och det var jätte roligt att snacka massa skit och ha kul. Sen så nu i kväll ska Elin komma hit och vi ska testa lite kläder och kolla vad vi ska ha på oss på Nyårs. =) Och elin ska SY också, fråga mej inte varför men hon ska göra det i alla fall. Men det blir nog bra.

I morgon hoppas jag att jag får åka till Jörn och träffa Elias!
Jag saknar han och i dag är det 2 månader! =]
Jag vet inte riktigt varför men jag tycker om den där rackarns pöjken väldigt mycket.
Jag vill inte leva utan han!



Nä nu ska jag kanske lägga mig och vila en stund så att jag orkar göra nått i kväll.
Puss på er alla söta!

Tjiing!

Ny klippt!27/12-07

"Klipp dig och skaffa dig ett liv!" Ja jag lovar att jag är på godväg nu! Kan ju börja att säga så här, efter som att jag inte skrivit här på väldigt länge så kanske det betyder att jag har ett liv trotts allt? och nu har jag ju faktiskt klippt mig också. Så nu är jag väldigt stolt över mig själv! och det hoppas jag att du också är. =) Hahah men men.
Hur som helst så sitter jag här hemma och väntar på Elin, eller ja väntar gör jag kanske inte riktigt än, hon kommer inte hem förän vid halv 8 och det är väl då jag kommer att börja vänta. Det blir i alla fall myspys med Elin i kväll sen så ska vi planera lite inför Nyårs också.
Det blir med Sjöbossarna i år och det ser jag verkligen framemot, men jag önskar att jag hade kunnat vara på två ställen samtidigt så att jag ahde kunnat vara med Elias också. Men jag är för "rädd" för hans kompisar så det blir inget av det, jag är helt enkelt inte "Kvinna" nog. Men det blir nog bra ändå. =)
Nä nu ska jag lägga mig och läsa lite. =)


En nyklippt Sara.
image129
      


Tjiiing!

Jul!23/12-07

Jag vet att jag är väldigt dålig på att blogga nu för tiden, men det är faktiskt så att jag har gansak mycket andra saker jag syssel sätter mig med nu för tiden. Som att i Torsdags så fick vi Jul lov. Då var Elias hos mig och vi chillade.  Fredagen då åkte vi till mormor och käkade lunch sen blev det julklappshandling och mys hemma hos Elias. Och i går, eller ja idag eller hur man nu ska säga så var jag hos Elais och myste till typ 3 sen åkte jag hem slog in sista julklapparna och åkte till Markus och vi åkte och hälsade på hos Boman sen så åkte vi hem till mig och såg film. Jag har verkligen saknat att umgås med han. Han är min bästavän och så kommer det alltid att vara! =) Och nu sitter jag här och nördar. Ska typ sova snart ändå. Är lite trött. =/

image132


PS. Jag är som världens barnrumpa och jag är rädd för att jag aldrig riktigt kommer att växa upp! Jag längtar så himla mycket till Julafton och jag kan inte sluta tänka på det! Kommer att bli så himla mysigt, vi ska vara 21 pers hemma hos oss! haha det kommer att bli fullt, men vi gillare ! =) Och det bästa med det är att Elin ska vara med mig! =)


Söndag.
I morgon/idag bär det av till Arvidsjaur till moffe och fira hans födelsedag sen blir det hem på kvällen och mysa med familjen. Sen så är det JULAFTON! =) Jag längtar!


Sov gott alla söta barn!

Tjiiing!  

HappyFace! 18/12-07

JA!! nu har jag äntligen fått ta ut tandställningen!
18/12
är ett datum att minnas!! Helt underbart!



Sara Wiklund
med Tandställning!
image125

image126





Sara Wiklund UTAN tandställning!
image127

image128
Jag kommer aldrig att sluta lee!
I´m a happy girl!




We sad forever! 17/12-07

image123



I would never leave you.
I would never dear to do that.
You mean too much to me.
I'm sorry, but I can't help it.
I can't do this without you.
I can't be the one I want to be, without you.
Cus your my Best friend!











There will come a point in your life
when you realize who really matters,
who dosent and who never really did.
So forget about the people from your past beacuse
there is a reason they didnt make it to your future.






Länge sen sist!17/12-07

Ja, nu var det verkligen länge sen sist jag skrev här. Har varken haft tid eller lusten att skriva. Jag vet som inte riktigt vad jag sak skriva. Kan börja med att jag snart har fixat alla julklappar. Vet då vad jag ska köpa till alla och det känns grymt sköönt! Har då köpt kring 16-18 julklappar. Men då är det både Större och mindre. Men jag har ändå lite pengar kvar! Det är tur att mamma inte har sån stor koll på hur mycket pengar jag egenligen har brännt på julklappar, men man kan ju inte hjälpa att det är grymt roligt att köpa nått fint och roligt! (A) I dag är jag hemma och är "sjuk" ja det är faktiskt lite både och. Ja jag är sjuk, jag är förkyld men jag hade nog överlevt en skoldag, men vi hade två prov i dag och det ena hade jag pluggat till osv men det andra hade jag glömmt alla papper till så jag stannade hemma i dag och ska plugga på allt tills i morn. Och i morn då smäller det!! Då ska jag ta ut tandställningen! =) men det kommer säkert att sluta med att dom säger att jag måste ha den några veckor till =/ men vi får väl se. Sen så har broder kommit hem från Luleå i dag och systeryster kommer hem från Island i kväll också så nu lär det ju bli fullrulle fram till jul osv. Men det ska bli riktigt skoj. Det är ju faktiskt bara 8 dagar kvar till julafton om man räknar med idag. Helt sjukt! Och på Onsdag sak vi ta in garanen och klä den! =)

Jag kollade ut genom mitt fönster ut på lägdan och jag säger bara det att även fast att det är så pass lite snö och jag vill ha MYCKET ,MYCKET mer så är det faktiskt väldigt fint ute nu. =)

image122 
God jul på er!

Tjiing!

Kallt? 11/12-07

Nu har jag varit så där seg på att skriva igen men nu ska ni få höra lite, Julbordet gick bra förutom att Elias hade jätte ont i halsen och typ inte ens kunde äta, sen så åkte vi hem till han på söndag kväll och då sovde jag där tills på måndagen för Elias stannade hemma och åkte till vårdcentralen och kollade halsen, men dom sa att han har nå virus i halsen som man inte kan behandla med pencelin så han åkte till Storuman i morse. 
Jag hade specidrott i morse oxå och nu dom här två sista gångerna den här veckan ska vi spela typ turnerings spel och då är det typ tävlingar mellan lagen och målvaktena har en egen tävling. Vi är tre tjej målvakter som tävlar emot varandra och just nu står det så att Jag har 9 poäng, Linn har 6 poäng och Felicia har 3 poäng, riktigt roligt att det är lite tävling faktiskt, men då får vi se hur det går på fredag om jag lyckas hålla min ledning.         
 








Hur som helst så var dagen väldigt slapp, efter specidrotten hade vi ett litet engelska test sen hade vi Lunch sen Datakunskap, där lekte vi typ bara med powerpoin sen slutade vi vilket var väldigt skönt. Tog bussen till Bureå for och käkade middag med pettzon och Findus hemma hos Pettzon sen så åkte vi på träningen, var väldigt oseriöst träning och jag hade ont i huvudet och nu funderar jag typ på att bara dra täcket över huvudet och sova fast att jag borde göra MATTE och slå in julklappar! Men jag orkar inte! Fyyy, jag hatar matte. Vi har Matte prov på Fredag och jag kan det inte! Men vem orkar bry sig nu före jul!? =( 


Detta är Sara Wiklund och svärdet har hennes Matte lärar stuckigt i henne PGA att hon inte kan Matten!





image116

*Men på tal om Lucia så äre ju VAKNING som gäller på ONSDAG! =)   
Och jag ska vaka med världens härligaste personer! En Ida, en Pettzon och en Findus!!
Hihihi vi ska vara i en lägenhet bara vi fyra och har roligt! Vi ska inte sova NÅNTING! sen blir det skola på Torsdag kl 10:00.   Vi gillare! =) Längtar i alla fall jätte mycket! det kommer att bli Kanon!










Känner mej stressad över Julklappsinhandling! Har fixat 8 julklappar av 16 måsten!
Jag kommer inte hinna fixa allt! åå jag orkar inte! Ne nu ska jag packa inför i morn sen ska jag dra täcket över huvudet! KYSS på dig!







PS. Jag vill att Elias ska vara här med mig nu!
       Saknar min lilla ängel! Kyss på han! ds.


Snöö!09/12-07

Nu var det ju ett tag sen jag skrev i min blogg men hur som helst så åkte jag till min morfar i Arvidsjaur i fredas och var där med min lossas mormor, och ja det gick ju som det gick var gansak jobbigt att höra maggan prata om nallt som hänt men ja jag verlevde i alla fall. Men nått som var roligt det var att det var hur mycket snö som helst!! =) Synd bara att jag intde kunde ta hem några lass med snöö till Sjöbotten, men det kommer väl snö dit nån gång snart också förhoppningsvis. Sen så åkte jag till Jörn på lördg, typ på eftermiddagen sen var jag och Elias och såg på Luciacupen i bandy och det var faktiskt riktigt roligt, mycket folk var det också och Olas lag gick till final men jag och Elias var så trötta så vi gick hem och la oss i stället. Nu på morgonen har vi varit och skottat fram Isbilsbanan och snart sak vi åka på julbord. Hare bra! Puss å kram!


image115
 
Tjiing!

Julklappar!05/12-07

Idag så har jag varit jätte trött typ hela degen, det var Ida, Pettzon och Findus oxå och vi vet som igentligen inte riktigt varför. =S Det är lite mysko men, men. Men hur som helst så slutade vi vid 12 i dag sen så gick jag och Ida på staan och köpte julklappar så nu har jag Handlat alla julklappar förutom till Elin. men det ska införskaffs snart oxå. Så nu är det massa paket som ligger här hemma och väntar på att dom ska få bli inslagna så det är dags för mig att   börja slå in julkalpparna snart. Sen så komme Elias hem i dag, och han sa till mej att han typ skulle komma med flyget vid halv 4 så vem var inte en gullig flickvän och var där halv 4, JOO jag! men inte komme han inte., jag väntade och väntade och väntade lite till, tur att jag ahed med mig ossie så vi var och sprang upp och ner i nån snöhög och höll på att tjora sen då tillslut en Timma senare alltså halv 5 så landade flyget sen så väntade jag ca en kvart till innan han kom ut sen så fick jag en puss sen satte han sig i Taxin och åkte i väg sen så gick jag hem.. var typ hemma 5 och under dom 1 och ½ timmarna så han jag träffa Elias ja.. hmm kanske 4 min? haha men det är tur att han ska komma hit och sova hos mig i kväll i allafall! =) Jag har saknat han ganska så mycket!
Aja nu ska jag slå in julkappar! Hare bra!


image114



image113



 

Tjiing!

Skiner som en sol?04/12-07

image112

"Skiner som en sol på en sommaräng och hela ditt liv är som en glad refräng,

du sjunger la la la!"




Känndes ganska fallskt va?
berätta för mig hur du mår så kanske jag kan förstå?












Träning! 04/12-07

Idag är det då Tisdag och det inne bär att jag hade Specialidrott i dag, och ja, David var där men det gick ganska så BAJS! Tränade på att backa och hoppa upp och stöta bort bollen.Jag söög! Jag har för dålig spänst! men det inne bär mera träning mycket.,mycket mera träning. Och sen så självklart hade jag problem med ladningen på högersidan så jag typ mosade mitt höger knä och ja det gjorde ont! Sen så hade vi datakunskaps prov i dag, känndes typ mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra, så jag hoppas på G i alla fall? vågar jag hoppas på VG? =S aja, jag vet inte. lika bra att inte fundera så mycket på det.
Sen så när vi slutade,vilket var ganska tidigt, där vid typ 1 nån gång sen så åkte jag till Momme! och där åt jag och vi pratade en massa sen så gick jag till träningen, och efter som att jag vara så smart och bara hade ett knäskydd så brännde jag typ upp hela mitt vänstra knä och jag har fått väldigt fina bulor, lär nog vara ganska blått i morn! But Mee like it. =) Hur som hälst så sitter jag nu här och ska typ snart sova, hade tänkt hinna slå in julklappar men jag Orkar typ inte! Och jag har inte hört av Elias på hela dagen! Vad gör Carln! det är dags att han ringer mej snart annars ska han få se på andra bullar! Aja nu ska jag vara duktig och lägga mig......snart....kanske?
Elias kom hem NU!


PUSS på er alla glada! =)
   

Jag är LÄTT lika bra som Viktor Valdes! eller hur det nu var...
image110

Knäskydd!

Något att rekomendera om man spelar inne i en gympasal!




Tjiing!

Måndag! 03/12-07

Måndagra är som vanligt alltid den tyngsta dagen på veckan! Var segt att stiga upp i morse och väldigt seg med matte och engelska sista timmarna, men det var nog värst för dom som var tvungna att stå ut med mig. Jag hade värkligen ingen ro att jobba på matten så jag slog på ida i stället! sen så fick jag in några fina slag på pettzon oxå. Findus var igentligen Ovanligt lugn i dag om man tänker efter .. Men Pettzon och Findus får ju sina damp anfall! Aja hur som helst  så han jag köpa några julklappar i dag och köpa en en tröjja till mig själv. Sen i kväll blir det till att åka till stan så att man är på anderstorp skolan halv 7 för vi ska typ dit med skolan och se nån teater. Hade oxå tänkt skippa spec idrotten i morn så att jag kunde vara med på våran gympa, för vi ska ha volleyboll turnering, men då självklart är det just imorgon som David (Målvakts tränare) ska komma så det gick ju inte så bra!! ÅÅ jag blir arg! Jag vill vara på bägge ställerna!

Och föresten i går, jag var ju och såg Plaan match var riktigt roligt!
Har nå bilder från matchen.  Pussochhej!




image105





Tjiing!


Plaan! 02/12-07

Nu har vi äntligen jobbat klart för helgen, men det har faktiskt varit rätt så roligt att jobba ändå. Hahah det var kul i kväll för david och markus var jätte peppade på den första Plaan matchen som går avstapeln kl 18:00 i sjöbotten! Hahah riktigt roligt att höra när dom pratade om det, men hurs om helst så ska jag, elin och fanny åka dit och kolla. Ska bli riktigt roligt fatiskt. Ska bli extra roligt att se Wille spela för jag har aldrig sett han åka skirillor. Så det blir nog skojsigt! =D Men jag saknar lill bubben! Elias jag tycker att du ska komma hem till mig nu!! Det har bara gått 2 dagar sen jag såg dej sist ändå längtar jag efter dig JÄTTE mycket! Kom hem! Men han har säkert jätte kul där nere i Skåne. Hans kompis Johan hade sagt att elias kunde ju "dra över" nå brudar när han var där nera och då sa elias - men jag har ju en brud redan och då sa Johan att han hade hört att det inte räknades som att man var Otrogen när man inte var i samma län`? hmm ?!? vad tror vi om det? Jag sa till Elias att han kunde ju alltid testa och se om jag skulle gilla den ursäkten? Kanske INTE?! Men hur som helst så tror jag väl kanske inte riktigt att elias vågar testa? men man vet ju aldrig. =P Aja men nu ska jag gå ner och fika sen klä på mig och sparka i väg till plaan!


image98




Du är mitt Happyface för den här veckan!
Tack för du är min vän igen,
Jag hoppas och tror att allt kommer att lösa sig nu!
Ja, jag menar dig!

snö, tankar?02/12- 07


image95

Jobbat nu på morgonen och nu sitter jag vid köksbordet, har nyss fikat och nu tittar jag ut genom fönstret på snön som faller ner och lägger sig på marken som ett stort vitt täcke. Det ser så fridfullt ut på nått sätt. Jag förstår mig inte riktigt på mig själv alla dagar, för nu dansar tankarna runt i skallen, både från det för flutna men också om framtiden. Jag vet inte riktigt hur ni ska kunna förstå er på mig, när jag inte själv gör det. så det är nog ingen idé att ens försöka. Men jag blir så arg på mig själv. Varför kan jag inte bara får vara! när allt är så himla bra? Det är snart jul, jag har världens underbaraste Elias och mycket mer, men ändå så är det nått som inte vill ge sig i mitt huvud! Det är dags att skärpa till sig och försöka sikta på att bli normal igen? vad sägs om det.?! Nä,  ni förstår nog inte det här. Varför? ja varför ? det är för att jag är förvirrad och jag vet att ni som läser det här också kommer att bli väldigt förvirrade av det jag har skrivit nu! så det är nog lika bra att bara lägga det bakom sig och gå vidare!



Ett mirakel sker, är det dig jag ser
Du kliver fram och tar min hand.


Tjiing!



Elias Norström! <3


Ibland! 01/12-07

image93

Förlåt mig om jag tvekar

Men mina tankar går fram och tillbaks som ett pendeltåg

Ibland är livets lekar så svåra att förstå

Men jag går dit hjärtat slår.

En enda minut sen har tiden runnit ut

Den kommer aldrig tillbaks

Du bestämmer min vän, det är nu och inte sen.

Det händer aldrig igen

Det blir aldrig samma sak!




image91

En krigare slåss inte för att han hatar det
han har framför sig,
utan för att han älskar det han har bakom sig.
Jag lovar dig att jag ska vara din tappra krigare tills slutet!
Du är min bästa vän och så kommer det alltid vara!



Jobb! 01/12-07

Denna helg har gått ut på att Elias åkte till Skåne och lämnade mig här hemma ensam, och till råga på allt så var jag tvungen att åka hem och skynda mig jobbet! Och JAAA jag lovar dig att det var Grymt motigt, speciellt när andra hade roliga planer in för helgen osv. Men jag var duktig i alla fall för jag åkte och jobbad. Alltid trevligt att jobba med David. Snacka en massa och slippa stressa. så det gick som bra. Sen så när jag då tillslut fick mej hem och duschat osv så då gick jag till Elin för att se Idol och JA! det var ju Pretty BRA! jag tycker att Amandas - hallelujah Var grymt bra! Det sprang några tårar ner för kinden, Jag vet jag är på took för kännslig men sån är jag. Hur som helst så låg jag i sängen och pratade med elias i telefonen när det var utröstning så han berättade för mig vem som åkte ut och det var VÄLDIGT underbart att Andreas ÄNTLIGEN åkte! Men hur  som helst så somnade jag kanske där vid 11 nån gång sen så ringde väckarklockan 05:20 och då var det bara att stiga upp och vara pigg och sparka i väg till jobbet! Jag lovar dig att det var väldigt tungt! Mörkt och väldigt kallt. men jag var duktig som steg upp i alla fall. Sen så har dagin varit kort och tråkig. sovit mest hela dagen sen jobbat i efter middag och nu sitter jag här. Men det är ändå lite Happyface på mina läppar!    


Final!

       



Tjiing!

RSS 2.0