Then the reality comes back! 30/8 -09

Idag har varit en slappar dag. Har varit sugen på att hitta på något hela dagen men självklart så jobbar Ellan och alla typ har annat för sig. Men som tur är så fick jag tag på Warg, så vi får se om vi kanske hittar på något ikväll. Skulle vara nice i alla fall. =)



Det var i alla fall fest i fredags. Förfest hos en av Qs klasskompisar och ja, förfesten gick bra för min del...sen behöver jag ju inte säga nått mer om hur det gick för vissa andra. jag och Ellan fick oss då ut på station tillslut och hde skit kul, vi blev också uppraggade av två Aik spelare, vilket var lite roligt för jag hade ingen aning om vem dom var. Mathias Månsson och Yared Hagos. Hagos var typ den härligaste människan jag har träffat, otroligt rolig kille. =)
Hur som helst så komme jag mig isäng vid 4:00 och vaknade med huvudvärk osv..men tro det eller ej så spydde jag aldrig! Peppar Peppar! Lördagen blev inget vettigt gjort, sov typ hela dagen och såg film med Tobias.


Imorgon är det skola igen och det känns väl okej, efter som att det är så fruktansvärt tomt på helgerna när Anders inte är hos mig! Aja nu ska jag gå och greja på innan mamma blir tokig.


Förövrigt så saknar jag min andra bubbe!

Dante Nordström!

Puss

When all is said and done! 23/8 -09

Helgen har varit helt underbar! Jag och älsklingen firade ett år igår. (22/8) Vi bestämde oss för att bara vara hemma och laga mat och bara mysa. Vi grillade kött och gjorde kladdkaka till efterätt. Om kännslor gick att beskriva med ord så skulle jag nog aldrig sluta skriva! När jag tänker tillbaka på första gången vi träffades så kan jag inte sluta le. Finns det nå bättre än ny förälskelse? När det pirrar i magen och man kan inte sitta still för det sprätter i hela kroppen. Ja, så känner jag än idag när jag ser på pojken min! Vi ska bevisa för alla som inte tror på oss att vi är ett praktexemplar för äkta kärlek! Ni ska få se.

Detta är Anders och Sara i den riktiga formen, Inget förfinat och inget är på lossas.
Allt är äkta!

Nu sitter jag här vid datorn och nördar medans världens bästa Ellan, är duktig och pluggar matte C. Jag är inte avundsjuk kan jag ju säga. Det är skönt att bara vara med sin bästa vän vet ni, men det ska bli skönt när mamma och pappa kommer hem i morgon. =) Får man längta efter sina föräldrar? Vist får man det(?) Jag gör då det...

Skola i morgon, syns i morgon dimman(?)
Hade!

The world has away of complicate everything!

Mamma och pappa åkte iväg igår, med min käre bror som nu ska flytta ner till Trolhättan i typ tre år. Nej det känns inte helt okej, efter som att jag behöver min bror hemma! Och för att jag inte är jätte förtjust i att vara hemma själv i ett stort hus när det är mörkt. Hur som helst så blir dom borta till måndag eller tisdag. Som tur är så kommer bubben på fredag och min moster ska bjuda mig på mat i morgon och på fredag, vilket uppskattas väldigt mycket! =)
Hur som haver så har vi ett till "litet" problem till råga på allt. Ossie (våran hund) är och har alltid varit lite speciell och det vet vi ju. Han ser dåligt och ja lite småsaker. Men saken är den att han har blivit sämre. Han morrar på folk, han hatar hundgården, livrädd för mörket och pissar på bron! Det är inte alls  kul att se att han blir sämre och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Kanske måste ta bort han om han inte blir bättre... Vilket känns jobbigt, men vi får väl hoppas på det bästa.
tosse bubben



Idag har jag varit och tränat med Clemens efter som att Felicia är borta och dom behöver någon som kan stå matcherna hon missar. Jag kan säga att det var väldigt....vad ska man säga, kul men jobbigt! Jag har inte tränat på hela sommaren så frågan är ju om jag ens kommer att kunna röra på mig imorgon.
Och på tal om i morgon, så är det skolstart, väldigt blandade känslor där. Skönt att få in lite rutiner i vardan och träffa folk och skönt att börja på året så att det tar slut snart. Men ändå jobbigt med läxa och tidiga mornar. Men vi får väl se, finns inget annat alternativ än att pallra sig iväg imorgon.


Ikväll har Ellan varit här och vi har pratat en massa och är det bästa som finns när man får sitta några timmar och bara prata. Vi har så mycket annat, så det blir sällan så att vi har tid för det. Saknar min ellan. Älskar henne som min syster!
Nån fler som jag älskar, det är min "fästman" haha, viste låtere det konstigt, det låtere väldigt "vuxet" så jag föredrar att säga pojkvän tills vi i alla fall har gift oss. Fast då blir det ju så klart min "man". haha det här är skumt, men jag älskar honnom, Rolf Anders Ove Kolbengtsson! och ja, det innebär att jag kommer att heta Sara Alexandra Kolbengtsson, men vet ni en sak. Jag gillar de!


                                                     

Elin
Wiklund och Anders Kolbengtsson är två av dom personerna i mitt liv jag skulle offra allt för! Puss på dom.




Gonatt




 

Too You!

Jag lovade Andreas Warg att jag skulle skriva här i min blogg och nu har jag gjort det...





Jag ORKAR inte!



godnatt!

RSS 2.0