22 September

Veckan har sparkats igång och vi har som fullbokat hela veckan, väldigt kul och längesen.  I måndags var vi på MVC och åkte sen till Hemavan för lunch dejt med härliga damer och jag fick mina naglar gjorda.
Idag har vi varit på musiklek och gjort plättar till en hungrig arbetare.



Imorgon ska jag och Lilly bli bjudna på lunch och surr med bästa Ulrika.
Torsdag då blir de bebissimm och middag själva då pappan åker på kurs.
Fredag blir de nog middag med goa vänner.
Lördag nyttiggöra på dagen och spelkväll med brudarna på kvällen. 
Söndag mys med familjen. 

 

Haha ja nu fick ni min veckoplanering.  

tanken som räknas?

Har varit på väg att skriva inlägg så många gånger nu att jag har tappat räkningen,  lik för b ekar bloggen tom. Ja vad ska man säga...

Förra helgen så blev de en väldigt trevlig spelkväll med brudarna och lördag till söndag fick vi finbesök av "gammelmoster och gammelmorbror" Monica och Gunnar vilket vi tyckte var väldigt kul.  


I tisdags drog sångstunden igång i Tärna igen. Vilket både jag och Lilly tyckte var jättekul. Lilly är inte blyg för femöre, så hon släppte min hand sen fick jag jaga henne om jag ville se henne. Underbara barn! 

Och idag har vi varit på bebissimm som också var väldigt uppskattat men de var två trötta damer som åkte hem och snart sover den yngsta och jag har på känn att det inte blir så länge innan jag också ska krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.  

Liten växer i magen.

Tärnamo

Dagarna rullar på och Anders har dragit igång älgjaktsveckan. Han fick skjuta en tjur och Nikita har gjort premiär i älgskogen och har skött sig exemplariskt.  Jättekul, kunde inte varit mer stolt över dom båda. Jag och Lilly har haft sån tur att vi fått ha sällskap av Alfreds flickvän Louise i några dagar.
 Bebissimmet drar igång imorgon som jag egentligen tänkt att vi skulle åka på men eftersom Lilly har fått nån släng av magsjukediarre så siktar vi in oss på nästa vecka i stället. Hoppas jag får hålla mig frisk för på fredagkväll så planeras de för spelkväll med brudarna.






RSS 2.0