Julhelgen

Julen har verkligen varit avslappnad och lugn om man inte tänker så mycket på att lillebror sovit väldigt oroligt nu när han håller på att få en stor kindtand. 


Älskade gammelmormor skjutsade jag till bussen i tisdags men oj så mysigt de är att ha henne här! De tycker både vi och barnen. Tomt blev det och enormt saknad är hon. Men vi hade ju turen att ha henne här nästan en hel vecka. 


Lilly med sin "morgongåva".


frukosten på juldagen


Dan före dopparedan!

Imorgon är de julafton och vi firar den hemma i våran lugna vrå. Med Lilly och Vilhelms farfar, gammel- farfar och farmor och gammel mormor. Känns väldigt skönt att slippa resa en massa och planera saker och ting i sten samtidigt som jag vet att hela min familj kommer att vara så saknade imorgon!  



Självklart kommer Anders hela frånvarande familj också att varar saknade!


Lilly är glad och mamman i huset "håsar upp" julafton i sinne för att hon ska förstå vad de innebär. Nu när jag säger julafton säger hon " MIN tomte, klappar!" Älskade unge vad jag älskar dig och vill göra julen så fin för dig som jag alltid upplevt den. 


Vilken häftig känsla, båda barnen sover och jag smyger in med morgongåvan i hennes rum när hon sover. Oj vad de tar mig tillbaka till min julupplevelse. Världens bästa mamma och pappa som gjorde allt med julen till en underbar, spännande, pirrig tid i tron om att tomten kom och gjorde julen underbar!! Jag är evigt tacksam till mina föräldrar för känslan som aldrig dog och än idag tror jag stenhårt på julmagi och tomtar! Tack tack och tusen tack! Nu ska vi mysa min fina man och min underbara mormor! God jul på er fina människor! 




Glad lucia!

Igår tjuvstartade vi lucia firandet och åkte och lussade för gammelfarmor, gammelfarfar och farfar. Både Lilly och Vilhelm var väldigt exalterade. Där med också väldigt svårt att hinna få en bild innan dom ledsnade.

Och imorse var de lucia firande på Lillys förskola. Så spännande med hennes första riktiga luciatåg. Dom var så duktiga dom små!


Flygande tid

Tiden flyger iväg och rätt vad de är så har dagen kommit när lillebror har börjat gå!!! Eller närmare bestämt den 30 november tog han sina första riktiga promenader och nu går han väldigt mycket här hemma, om än väldigt ostadigt bitvis.

Lilly var på sitt första tandläkarbesök idag och hon var SÅ duktig! Känns som jag växt minst två cm i längd för att jag gått runt och känt mig så stolt! Älskade kära barn vad du är underbar. Citat från tandhygienisten " Hon var så duktig och klarade av saker som även äldre barn inte kanske vågat" Hon är en tuffing våran tjej! Stolt som tuppen var även hon, hon fick en ring från tandläkaren och hon ville så gärna ha en tandborste med Musse och Mimmi som hon självklart också fick.

Problemet kom när vi kom till förskolan att få av henne ringen som hon så stolt visade upp för alla barnen. Men tillslut så skildes vi som vänner.

Ikväll har de busats hejvilt med den fina jul/nyårspresent från bästa Ida med familj! Reflexvästar! Tack kära du för det.


RSS 2.0