Underbara helg!

I helgen har världens bästa Erika och David varit här. Vi har surrat, spelat spel, ätit gott, shoppat på den nya gallerian och plockat svamp. Det har varit toppen! väldigt välbehövligt för mig, för att stilla längtan efter mina vänner hemma i Sjöbotten! Men nu har dom åkt hem och allt är som vanligt igen. Tur de inte dröjer så länge innan vi ska ner till Sjö!




Ikväll blir de en lugn kväll i soffan!

Im in love whit a boy!

Idag jobbade jag 7-15 på demens boendet Stefansgården, och det gick bara fin fint. Vi har haft riktigt fint och varmt väder nu senaste tiden och det gör ju att man blir så mycket piggare. Jag åkte hem och gjorde paj och en mini förrätt till Anders som han fick äta den ute på bron, (låter inte så fint men det är de med tanke på att det var jag som lagade maten, så är det stort.) Försöker skämma bort min man, som annars jämt skämmer bort mig. Jag är långt ifrån den perfekta frun, lat, värdelös på att laga mat och inte alls huslig på nått sätt, men min underbara perfekta man gifte sig med mig fast han visste vad han fick. Jag är den lyckligaste tjejen i världen och ja jag har sagt det förr men jag är ledsen tjejer jag fick den bästa mannen!
 
Världens finaste!
 
Imorgon är det ledig dag och jag ska fika med en vän i Hemavan sen blir det till att stapla ved och göra lite skola. Hade gott!

RSS 2.0