Sommar

Lite mer bilder från "semester trippen".
 
Gammelmormor Berit och gammelmorfar Rolf
 
Bad med gmorfar i Stockholm.
 
Hos gfaster Anna i Falund. Lär lilly att ta hand om trädgården.
 
Anders och gfarbror Benngt.
 
 
gfaster Anna och Vilhelm.
 
Hos Maggan i Arvidsjaur.
Är så lycklig över att jag hann träffa denna underbara donna. Ýngsta tillskottet i släkten!
 
Mycket bus och mys med fina mormor!
 
 
Mycket har vi gjort, många fina stunder. Tack alla fina! 
 

Tärna marknad!

Ihelgen är de marknad här i Tärnaby och fast de inte är mycke märkvärdigt som säljs så åker vi alltid in och går en stund och tittar alla dagar. De är riktigt trevligt att gå runt och träffa vänner, arbetskollegor och andra roliga människor och självklart köps de alltid hem munkar och wienerbröd.

Jag var verkligen tveksam i år att vi skulle palla att gå alla dagar med tanke på värmen och barnen sover inte speciellt mycket på nätterna just nu heller men dom har varit så himmelens duktiga båda två och inge skrik, gråt å ledsna miner. Men trötta å nöjda barn vid läggdags.

Idag var vi dessutom ner till "våran" strand och badade i björkvattnet. De var så väldigt härligt att simma runt och plaska vilket jag hade väldigt svårt att tro innan.

Nu sover bägge barnen och pappan åkte på dans på udden, är väldigt avundsjuk men nästa år får vi ragga barnvakt så vi kan åka ut på dansen tillsammans.

Bilden har inget med inlägget att göra men Ove tog den här bilden med Nikita när vi var på semester.

Underbara dagar!

Vi dolar på här hemma och bara trivs, Lilly får hänga med pappa och använda sina favorit byxor hon fick av sin farmor i julklapp. Nu kommer värmen dessutom, blir spännande att se hur länge man pallar att gå på marknad nu när de äntligen är dags för marknaden i tärna.

Blev en härlig promenad längs sjön
Finbesök av Karin
Vi åt våfflor med glass å jordgubba..

Semester tripp!

Vi var iväg på en tripp med husvagnen ner till Stockholm. Riktigt mysigt och trevligt att få träffa släkt å vänner och vilken tur vi hade med vädret!

Har inte lagt in bilderna från kameran än så ni får nöja er med mobilbilderna så länge.


RSS 2.0