31 augusti

Oj vad vi har hunnit mycket i helgen.  Handlat kläder både till Lilly och den lilla som komma ska. Har också inhandlat syskonvagn vilket känns väldigt skönt.  Frågan är bara hur jag ska rymma allt i bilen hem? Blir nog så att vi stannar till på onsdagsmorgonen för att slippa stressa och så jag hinner göra allt jag tänkt mig. 


Man glömmer lätt bort att visa hur mycket saker och ting betyder. Jag kan komma på mig själv med att tänka "ja men jag har ju tänkt på det så många gånger så dom borde först".  Min mor och far, Lillys mormor och morfar är verkligen helt underbara som ställer upp för oss till 1000. Finns verkligen inga ord för hur mycket dom betyder och hur jag älskar att dom betyder precis lika mycket för Lilly. Deras relation till varandra hade nog inte kunnat vara bättre vilket jag verkligen hade hoppats på när vi väntade Lilly.  Tänk att drömmar kan slå in! 

Lilly ska vara med hela tiden, här borstar mormor och morfar tänderna innan jobbet.

Här säger lilly till mormor "ta mig med på jobbet!"

30 augusti!

Kommer mig inte för att skriva så mycket men jag och Lilly njuter i Sjöbotten och shoppar på loppisar för fullt.  Idag är det loppis i grannbyn gamla falmark.  Det ska bli kul. Lilly njuter extra mycket av sällskapet och all uppmärksamhet hon får av underbara mormor och morfar. Igår kväll kom även moster hem så idag har vi extra trevligt sällskap. 



Har ju så klart träffat gammelmormor och myst! 

Har även hunnit träffa världens bästa och saknade Ida. Är så glad att jag och hon trotts avstånd och saknad av kommunikation (haha) ändå alltid hittar varandra och pratar på som aldrig förr.  Du är en sann vän! Tack för det.  

26 Augusti.

Tiden rullar på och den här graviditeten springer iväg, halva graviditeten har gått och de känns väldigt kul, samtidigt som jag kommer på mig själv att de är ju kanske dags att ta tag i att försöka hitta vagn och fixa med andra grejer som måste införskaffas. 


Har insett att vi kommer att behöva en syskonvagn i och med att Lilly inte kommer vara så stor när liten kommer.  I nu läget är nog det enda jag vet att jag vill ha delad sufflet. Måste forska runt lite om olika vagnar, vad som är bra och inte osv.  Ett väldigt angenämt problem skulle jag säga.  

I helgen är de loppis på några ställen runt om i Skellefteå så eftersom att Lilly behöver kläder och de måste inhandlas lite grejer till liten så tänker jag och Lilly försöka bila ner. 
Är inte så förtjust i att köra långt själv men de ska nog gå fint om man tar hela dagen på sig. 

En trött brud.


18 Augusti

Helgen har varit väldigt bra med fint väder trevliga gäster, bla en ur våran mammagrupp och hennes dotter var här. Väldigt kul att se att dom lekte så väldigt bra ihop. Sen måste jag skryta på min underbara man som kom med frukost på sängen till mig och Lilly,  väldigt spännande tyckte Lilly. 


Nu är vardagen åter i våra liv och Anders jobbar på. Jag och Lilly var och hälsade på hos Sandra och pojkarna igår vilket var väldigt kul.
Idag har huvudvärken tagit över och nu hoppas jag på en god nattssömn så jag är piggare imorgon. 


Ja sen så har ju Lilly börjat gå nu. Idag går hon mer en vad hon kryper, riktigt roligt! 
Något mer som var roligt var att Anders kände liten i magen sparka för första gången ikväll. 

Lilly övar inför när hon ska börja gå promenader med Nikita.  

Livet är bra härligt ändå! 
 



Tre ska bli fyra!

Igår var vi i Lycksele och fick kika på lillpyret i magen. För i Januari ska Lilly bli storasyster och vi kunde inte varit lyckligare! 




Idag har vi haft sommar väder med värme och sol vilket är väldigt trevligt, har haft besök av Mia och blivit bjuden på palt hos farmor och farfar. Pappan är och fixar inför att lägga tak och Lilly ska få gröt sen blir de nog sängen. 
Ha en skön fredagkväll för de har vi. 


Augusti

I måndags fyllde världen bästa mormor och gammelmormor år. Vilket självklart dom firade där hemma.  De lutar åt att vi åker hem i helgen så då ska vi passa på att träffa gammelmormor och gratulera ordentligt.

Finaste mormor Sonja och Lilly. 

Idag har jag haft besök av en arbetskamrat som jag inte träffat på evigheter vilket var väldigt kul. Sen så kom Sandra förbi med barnen pluss två till barn, Lilly hamnade i himmelriket och stornjöt av att ha en massa kompisar att kolla in. 

Nä nu ska jag fortsätta ligga här på soffan och hoppas att Lilly fortsätter sova hyfsat lungt. Jag säger då bara de tänder och tandsprickning från hell! Dumma dumma dumma!! 

RSS 2.0