Gärdsgård!

Ja min kära sambo har satt upp en gärdsgård och jag kan säga att de blev jätte snyggt! Älskar den lantliga kännslan man får när man ser den! Dock bara en liten del av en hel gärsgård men ändå!
















 

Dans blev det!

Dans blev det på midsommar vilket var väldigt trevligt! Träffade trevliga människor och fick dansa. Sen så blev det middags bjudning på lördags kvällen vilket också var väldigt trevligt. Idag har vi stökat lite och Anders håller på med räcket i hallen, och det blir skit snyggt om jag får säga det själv! Sen så har vi varit ute på hemligt uppdrag som kommer att visa sig den stora helgen som kommer för oss i sommar, det närmar sig gott folk!

I afton ska jag leka frisör och klippa Alfred sen blir det nog bara till att ta det lugnt. Imorgon blir första dagen på mitt sommar schema på Vikbacka, sen bär det av med en massa jobb. Känns toppen toppen.



hade!

Glad midsommar!

Ja idag är det midsommar och vi fick vakna upp till sol och värme! Har varit ute och njutit av det underbara vädret och Anders bygger på osv. Igår hade vi trevligt besök av en fastighetsmäklare som gick igenom huset och har värderat huset på det som är klart hittils och jag kan säga så mycket som att Anders har gjort ett bra jobb med huset och hon tyckte det var väldigt fint. *ler* Tillbaka till dagens händelser så har vi varit förbi hos en granne som fyller 70 år idag. Där bjöds det på smörgåstårta, kakor och olika gräddtårtor väldigt gott och trevligt. Sen tig vi våra cyklar och cyklade hem med tjejn kutandes förbi. Anders är en ängel som har fixat däcket på min cykel! Det är en speciell kännsla när man tar fram cykeln och tar sig första turen för sommaren. Me lööv it!


Ikväll blir det middag hos Anders farmor och farfar med dom och Alfred sen hoppas jag på att det ska vara fint väder ner mot storuman för om det är det så har vi tänkt dra oss iväg på dans i Pauträsk. Ja jag vet att jag låter gammal när jag säger att vi ska åka på dans men hur kul är det inte att dansa?! JUST DET! Nä nu ska jag gå och se om jag kanske ska göra någon nytta innan vi ska på middag kl 17!


För övrigt så får vi nog främmande av en gammal klasskompis till anders och hennes pojkvänn imorgon, det känns ju väldigt roligt med lite besök!



Hoppas ni får en toppen midsommar för det har vi tänkt ha!

Baka

Ja idag har vi fått hjälp av Anders famor och farfar att baka bröd i bagarstugan till bröllopet. Det var faktiskt riktigt roligt och nu har vi massa bröd i frysen. Vi har också varit hundvakt till Sigge. Han är en riktig gooing och det har gått toppen. Han komme vid 7.00 i morse och åkte hem vid 22 och han och Nikita har jagat och bussat med varandra iprencip non stop!  



 








Möhippa!

Här kommer min Möhippa i bilder!


Här sitter jag lyckligt ovetande om vad som komma skall.

 


På med den vackra prinssesklänningen.


Champange frukost på Elins altan!

 


Kronan på!


Mitt fordon för dagen!


Sen bar det av!


Till Bure

Spela in en skiva.

   




Sen bar det av till staan!

   
För att samla pussar, dela ut kondomer och klippa kalsong-lappar 


Bad på Örjanshallen bara vi brudar!


Sminkning!


Middag hemma på altanen!


Mingel och vingel


Party med grabbarna i Matildas!



   


Natt bad!



Tusen tack alla underbara som var med och gjorde min dag OFÖRGLÖMLIG!








bada bada baada..

Har jobbat idag 7 till 13 sen blev det till att åka oah handla och hem till min lilla guldklimp i hundgården. Härligt väder har vi idag också, solen vill inte riktigt tok skina men 20 grader i alla fall. Så jag och Nikita har varit ute och busat sen gick vi ner till sjön och gissa om hon var lyrisk, oj vad hon sprang i vattnet! Nu ska jag gå ner och göra lite middag till min kära sambo som snart kommer hem.








Skorna åkte av och ner i plurret!









Förövrigt håller jag på att ladda upp bilder osv från Möhippan. Så snart kommer dom!


åker hem till Sjöbotten!

Ja imorgon bär det av för mig till Sjöbotten. Ska först bara hinna med att göra deligerings prov på jobbet sen förbi arbetsförmedlingen men sen sätter jag mig på bussen. Kommer själv först för att jag ska hinna vara med på Andrés student på fredag. Sen är tanken att Anders ska komma på fredag. Just nu ligger han ifeber och är inte alls så kry...men vi får hoppas på det bästa. Jag har packat sommar kläder och lite till sommar kläder, behövs nått annat? Badkläderna är självklart också med! Nä nu ska jag packa det sista och studera mina papper lite till. Hade gött, åter kommer hem till tärnamo senast tisdag.

Här mormor är husdjuren våra!




Och mina två ögonstenar!



puss

life is not a fairytale!









livet blir aldrig som man har tänkt sig...lev med det!


I can´t seeeee!








I could stay forever!

Idag har vi varit till kyrkan på gudstjänst (hör och häpna) främst kanske för att vi skulle träffa kantorn osv. När vi komme hem så fick vi våfflor hos farmor och farfar sen tog jag med mig hunden ut på en promenad medans Anders har spikat och grejat på med vedhuset. Nu ska vi göra lite middag, får se vad det blir sen. Jag jobbar imorgon 7.00-14.00.  







RSS 2.0