Den stora balen!

Ja nu är det en GALET taggad Sara som skriver! Har just fått veta att mina kära vänner är "klara" för balen! Nu ska bara alla få kontackt så vi kan boka biljetter! Känns hur kul som helst! Nu är det bara transporten som är obestämd! Men innom en snarframtid så ska nog det vara klart också! Längtar så grymt mycket!!

Vet inte om jag har så mycket mer att säga. Föreläsning i morgon från 8.30 - 10.30.. Sen lektion mellan 10.50 -12.10 sen är det helg. Känns väldigt skönt! Anders kommer hit också. nice nice! Nä nu hoppas jag att ellan kommer snart så att jag kan färga hennes hår sen lägga mig och sova!


Hade!

Last to know! 23/3

Idag har jag hunnit med mycket! Och jag älskar vädret som har varit!

  • Fixat det sista med balklänningen. Snart är den helt klar!! =)
  • Masserat mormor, och även bestämt att jag ska hjälpa henne att påskstäda på tisdag!
  • Målat skåpluckor.
  • Städat bönhuset.
  • Gått en skön promenad med lillvovven Mira!
  • Masserat Fanny.
  • Fått mail om att jag står på semestervikarelistan på dagis i tärna!
  • Tipsat Anders om jobb här i skellefteå.
  • Ska massera Elias ikväll.

Hur duktig är jag inte att jag faktiskt berättade för Anders om jobb som pappa fått tips om. Att jag faktiskt har svalt tanken på att Anders kanske inte kommer att vara i Tärna när jag flyttar dit. Just nu är jag stolt över mig själv, kanske kommer att bli besviken om han faktiskt tar det. :P Haha, ne nu ska jag vara duktig! Ska snart bege mig till Elias, om han nu är hemma och massera han lite. Sen vänta på att ellan ska komma hem från träning och mingla lite. Livet leker och det känns inte helt fel att Anders kommer hit till helgen och det känns riktigt kul att storebror kommer hem i helgen också! Saknar den killen en smula. Två av dom bästa kommer jag att spendera min helg med!


Pluttan, som garanterat har blivit stor nu! Henne ska vi får träffa snart. 10 april närmare bestämt!
Hade!





Nu kan du få mig så lätt. 22/3

22 mars idag och det innebär att jag och världens bästa pojke har varit tillsammans 19 månader! Idag så har min hjärna gått på högvarv, vägt fördelar mot nackdelar. Har fått tips om en rottweiler som behöver komma från sin uppfödare för att hon inte går jämt med flocken. Är sugen på att ha henne en period så länge allt funkar. Det kan bli spännande. Ska träffa uppfödarna och lilltjejen på fredag, det känns väldigt spännande som sagt men vet fortfarande inte riktigt vad dom egentligen är ute efter. Helst så vill dom få henne såld till ett bra hem, men jag är inte intresserad av att köpa henne. Men vi får se helt enkelt. Anders var lite rolig..Skrev till han idag att vi skulle prata lite, sen ringde han när jag inte hade tid så sa jag att jag skulle berätta sen. Det sista han sa var "jamen, bara du inte har köpt en hund så." Tror ni jag blev lite nervös över vad han skulle säga om mina planer. Men han tog mina planer rätt bra. Jag ska ju faktiskt inte köpa nån hund! haha.


Ikväll så har jag varit hos Ellan och sett hockey med henne, Q och Ida. Det var nice tills Aik förlorade i förlägning! FÖRBANNAT! Det är allt jag har att säga om det! Just nu försöker jag hjälpa ellan att plugga. Men funderar på att snart gå hem och sova. Imorgon så ska jag vara hos mormor halv tio och massera henne sen vidare till Bettan och greja med min balklänning. Måla skåpluckor måste jag göra också, sen har jag lovat att massera Elias.


Nä nu är det dags att röra på sig. Sovgott gott folk!


Hero of war!

Dålig uppdatering på sista tiden. Har inte riktigt hunnit. I torsdags var det skola sen fick jag två massage kunder sen blev det mys med Annica och Sofia. Vi såg "Äntligen midsommar" Jag är inte så där jätte förtjust i svenska filmer men den var faktiskt riktigt rolig. =) Den är helt klart sevärd!  I fredags så var det då nationella i engelska B. säger som Ida, "gick väl inte så bra men det gick inte åt skogen heller" Men ska jag vara ärlig så är det viktigaste att jag får G i kursen sen så är jag nöjd, Jag och Ida har diskuterat möjligheten att ligga med våran lärare (skämtsamt) men det skulle vara så fruktansvärt vidrigt så vi la ner den idén!

När jag kom hem så målade jag skåpluckor och sen så var jag bjuden på middag hos familjen Jakobsson efter som att mina föräldrar övergav mig och var bjudna på middag. Sen blev det mys med Erika och Matilda. Vi såg "The holiday" och "How to los a guy in ten days" Dom filmerna är så himla bra, speciellt The holiday! Den kan man nog aldrig bli less på. Idag har jag och mamma varit i Bureå hos Bettan som ska sy om min balklänning. Och nu sitter jag och väntar på att världens bästa Jenny Furberg ska komma till mig! Saknar den tjejen. Lite roligt att vi har så bra kontackt. Vi träffades förrsta gången i åttan under våran konfrimation. Hon gjorde den i Bureå och kände ingen så hon umgicks med mig och mina vänner. Är så himla kul att tänka tillbaka på hur kul vi hade under våra två läger tillsammans! Hon är verkligen hur bäst som helst. =) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt blir det nog. =) 

 

Läste på annicas blogg om hennes och mats diskussioner om att mats vill skaffa hund men hon är inte så sugen. Då kom jag att tänka på att jag och Anders har bestämt att vi ska skaffa hund när jag flyttar upp till sommaren, beroende på om jag får jobb eller inte, men i alla fall när vi får tid. Det kan ju bli efter sommaren också när jag kanske ska börja plugga på distans. Jag håller på och längta ihjäl mig och har kollat runt på en massa olika hundraser osv. Vi är inne på en norrbottenspets eftersom att Anders familj har haft en sån under hela hans uppväxt och det är jackt i dom. Men han säger också att det viktigaste är ändå att det ska vara en bra sällskaps hund. Han blir tokig när jag pratar om olika hundar för han vet att jag blir så exalterad, och han säger hela tiden "Vi tar det sen, vi ska ändå inte ha någon än." Och då blir jag självlart sur för att jag tycker att han ändå kan säga vad han tycker och känner att han vill ha, (typiskt mig) Jag har läst mycket om Finsk lapphund och Svenska lapphund och det är något som jag är intresserad av. Inte så stora hundar men bra sällskapshund och gillar motion och träning. Men haken är att det inte är en jackthund och jag försöker få ur Anders om han gärna vill ha en hund med jack i sig eller inte. Men som sagt så får jag bara till svar "vi tar det sen." Hahah, jag längtar hur mycket som helst tills den dagen jag ska få fytta och vi ska skaffa en lite krabat! Det kan bli spännande och se vad det blir innan slutet. Men nånting ska det bli! Men en sak är säker det ska vara en tik och hon ska heta Vilja!

Nä nu ska jag fortsätta att plocka lite i mitt rum så det är fint när Jenny kommer!
Ursäkta novellen åvan!

Att vara eller inte vara, det är frågan........

Att må skit men att ha världens bästa pappa som muntrar upp en, det är det nog inte alla som har. =) Berättar mer i morgon om min tråkiga dag.... Nu ska jag sova och det är nu!!!


 
Pappa ser en aning drogad ut men jag älskar han ändå! ♥

All I want is to dream! 16/3

Sitter fortfarande hos ellan och myser. Det blev en natt macka sen kom jag på att mamma tjatat om att jag måste söka till högskolan nu. Så nu är det gjort...Har sökt Lärare, för verksamhet i förskola och förskoleklass, Distans, 210.hp HT Luleå Tekniska Universitetet. Är lite sjukt nervös. Sitter just nu och lyssnar på Country musik för att lugna nerverna. Tänk att vi faktiskt tar studenten till sommaren, och tänk att jag faktiskt flyttar till Tärnamo till sommaren. Känns väldigt overkligt just nu, och för en sekund så kändes det väldigt långt bort och i den andra sekunden väldigt nära..


Små sjuk att vi ska lämna varandra efter sommaren. Känns konstigt att jag ska faktiskat ska lämna min trygghet. Hon som alltid tagit steget och pratat när vi ska göra nått. Hon som alltid har beställt mat åt mig för att jag varit livrädd för att säga fel. Hon som alltid bott hundra meter ifrån mig. Hon och jag som hade kaniner samtidgt, som vi älskade mer än livet! Hon jag skrattat, gråtit och busat med under hela min uppväxt. Hon jag ha bråkat med, hon jag snackat skit med hon som alltid funnits där. Jag vet att hon alltid kommer att finnas kvar, för det har vi sagt många gånger "Hur ovänner vi än skulle bli så blir vi aldrig av med varran, eftersom att vi alltid kommer att vara släkt." Ibland kommer verkligheten ikapp en, misstolka mig inte, jag älskar tanken på att få flytta och bo ihop med mannen jag har tänkt leva mitt liv med, och att få börja jobba, skaffa hund, gifta sig, skaffa barn och familj. Fy vad jag längtar men allt i sinnom tid. Men det känns....jag annorlunda. haha, konstigt va? =P
Vi har delat så mycket och upplevt mycket ihop och det glömmer jag aldrig! Och tänk så mycket mer det ska bli! Tänk att få gå på hennes bröllop! Tänk att få bli "moster"! Det gillas!

     

   

 Nu flyger vi vännen! 

Love that never die! ♥


Sportlov. 15/3

Ja, nu är lovet över och jag säger som dom flesta, "Är det redan över?" Men jag måste säga att jag haft ett underbart lov. Lovet har spenderats i Tärnamo med världens bästa pojke! Under veckan så var det piss väder, med snöstorm osv. Men till helgen när Johan, Erika och David kom så blev det självklart fint väder igen. Det gillas!
Det var väldigt trevligt med lite besök. På lördan så var det väldigt blandat väder, halv snöstorm och strålande sol. Men det var väldigt trevligt ändå. =) Sen så åt vi grillat till middag och chillade med vin och spel. Väldigt trevligt måste jag säga. Söndagen var det kanon väder och vi kunde tillslut visa Erika det vakra fjället! Helt underbart. Lunch ute och en lång skoterfärd innan vi packade ihop våra grejor och åkte hem. Har jag nån gång berättat hur mycket jag hatar söndagar? ....ja juste, det har jag nog... Hatar att sova själv. Tur att jag hade sovmorgon i morse. Hade så svårt att somna igår... Men jag drömde inga hemska drömmar i natt i alla fall.



               
Nu taggar vi Påsk gott folk! =D

Idag har jag haft huvudvärk hela dagen..kan bero på att det var blodpudding till lunch och jag inte åt så mycket. Hade sista träffen med projektarbetet idag också. Tråkigt att inte få träffa dom där personerna nå mer, dom är så fruktansvärt charmiga och jämt glada. Men men, samtidigt skönt att man snart har gjort bort det arbetet. Engelska nationella på fredag, känns inte så speciellt, bryr mig egentligen inte så mycket bara jag får G så är jag nöjd. :P
Nu minglar jag med världens bästa ellan och imorgon ska vi mingla lite till eftersom att jag är ledig och hon ska vara hemma och skriva

Hade!


Sing me a song!

Ikväll har jag minglat @ ellans palce med henne och IddeB. Ellan slingade mitt hår och jag är riktigt nöjd. =) Men nu måste jag dra mig mot sängen. Är så trött att jag vill döö. Men imorgon så bär det av till Tärnamo till världens bästa och finaste pojke. Saknaden är obeskrivlig. Vet inte om jag hinner/ids skriva nått i morgon så jag passar på att säga hejdå nu!


Hade!


I hope that´s me! 7/3

18 års fest för Josefina och Frida. Blev bjuen på förfest hos Erika så då kunde jag inte låta bli att dricka lite vin. Väldigt lyckad kväll med trevliga människor, speciellt dom som satt upp vid bastun typ hela kvällen. ;) Kom hem vid 1 och hör och häpna men jag var inte bakis idag! Nästa gång jag ska dricka så ska jag nog dricka exakt samma sak som jag drack igår och sluta exakt samtidigt som jag gjorde igår. Då kanske jag kan klara mig undan hemska baksmällor. Idag har jag städat mitt rum lite och packat inför fjällen. Åker i morgon kl 1. Sen så har jag kört skotere med tobbe och skottat lagårdstak, vilket min nacke inte tyckte om. Ikväll så ska jag vara med Ellan. Hon slutar jobba vid nio sen så ska hon slinga mitt hår och vi ska mysa och tjocka oss. Så det är väl ungefär så min helg har sett ut och nu kan jag knappt vänta tills jag får åka till världens bästa pojke. Saknar han! Men nu är det nära. =)


Nä nu ska jag kolla om jag hittar nån bra film att se, sen snara mig i ducshen.
Hade!


Sol och snö!

Idag tycker jag synd om mig själv, har nackspärr och ont överallt. Det är ju så fint väder och jag vill ut och köra skoter, men det blir lite svårt med tanke på att jag har ont överallt men också att det är lite svårt för mig att köra med våran skoter som skulle köra fast direkt... Men jag har varit ute och tagit lite bilder så Jonas ska få se att det Ja, har kommit en hel del snö efter att dom var här.













Ikväll blir det kanske bio sen bara ta det lungt.

Lördag: Stan på dagen sen umgås med elin och folk och besöka Josefinas och Fridas 18års fest.
Söndag: Inget speciellt planerat än så länge.
Måndag: Då åker jag upp till Tärnamo! Niceee!

Hade!


Find yourself! 4 mars

Blev ingen skola för mig idag. Sjukanmälde mig kl 8. Sofia ringer typ vid kvart över 8 just när jag somnat om och behövde låna min bil. Jag åker dit med den. Åker hem la mig igen. Vaknade av ett sms vid 9. Somnade om, sen ringde de på dörren vid halv 10 och jag vaknade yrvaket och funderade om det verkligen var nått som lät. Gick ner öppnade dörren, där stod Sanna med ett brev till pappa som kommit i fel brevlåda. Sen gjorde jag fika och gick upp och la mig och såg en film. Pappa ringde vid 11, för att påminna mig om att jag skulle skotta. Så då var det dags att överge sängen för att he sig ut i det underbara vädret och skotta fram skotern och skotta balkongen. Känner mig helt död idag. Jag vet inte riktigt varför. Men jag har drömt inatt. Jag har aldrig vaknat upp ur en dröm och bara skrikigit som jag gjorde i natt. Jag drömde nått om att det typ var ett djur som sprang runt i sängen. Det ända jag minns är typ att jag hade en helt bort domnad hand och det kändes typ som den jagade mig. Helt sjukt jag vet. Känns som att jag börjar bli lik min syster. Hon brukar drömma väldigt mycket och även prata och skrika osv i sömnen. Hatar att sova oroligt, det gör jag för det mesta nu när jag inte sover med Anders.. Blää för det...Är trött och seg och på väldigt dåligt humör...och nu måste jag plugga inför prov i morgon. Vill bara sova!!



Lov imorgon och det gillas!


Mingelimingeli!

Att mingla med Ellan och Willie, och att spåra lite på ett cv. Det är vad jag gillar en Onsdagkväll. Försöker blogga lite med det går sämst eftersom att Ellan gör bort sig och jag skrattar snart ihjäl mig!! Nä nu orkar jag inte mer.


Dagens fråga: Ska man lira fotboll eller inte?

Att vakna med huvudvärk....

Jag hatar huvudvärk, verkar som att jag har fått migrän...Jag hatar det och jag vägrara ha det! La mig igår med huvudvärk men det brukar släppa under natten, men när man vaknar och det känns som världens baksmälla och att försöka äta frukost men bara vilja spy. Det är inte okej. Har legat nästan hela dagen, men nu har jag fått massage av tommy så nu börjar det kanske ordna upp sig. Ska skriva lite loggbok och ikväll måste jag verkligen fara och städa bönhuset åt David. Det är dags nu.


1 Mars - I belive in you!

Var i Tärnamo i helgen. Det var helt underbart väder på lördagen, så vi tog skotrarna och for en långsväng över fjället! Helt vindstilla där uppe och strålande sol. Det var verkligen ett sånt där ögonblick när jag kände att jag skulle kunna göra vad som helst för att få stanna där med världens bästa pojke och bara njuta. Skolan gör mig illamånde just nu, vet egentligen inte varför. Jag har egentligen ingenting att klaga på. Vi har inte mycket att göra, ett prov på fredag i bfen och nationella i engelska b på fredag. Men det är egentligen inte alls så jobbigt. Men jag är bara allmänt less! Jag vill bara flytta nu! nu nu nu! Anders får sparken på fredag och har fått tipps om ett jobb i Norge där han skulle tjäna typ tre månadslöner på en månad...och ja visst låter det hur bra som helst, och självklart ska han kolla upp det. Men det inne bär också en period av att han är borta hela veckorna och bara hemma helger. Mycket det ger då för mig att flytta dit upp?! Jag blir arg, ledsen och skogstokig! Men om det är nån gång han borde ta ett sånt jobb är det ju nu medans han är ung och inte har storfamilj osv osv osv.. Men vi får se, inget som är bestämt än och jag har bestämt mig för att inte fundera mer på det! 

Nu är jag och minglar hos världens bästa kompis, som dock mår rööv! Hon har ont i sin hand/arm. Vad har jag sagt om hockey?! Men förhoppningsvis så ska gipset hjälpa mot smärta osv och att det snart är bättre. Ska även passa på att massera hennes mor lite grann. För nu har jag fått min nya massage bänk! Och jag är kär, den är super! Nä nu hoppas jag på kaffe snart. Får se om ellan vill ha hjälp med mer saker än att sätta upp håret idag. 



Hade! 

RSS 2.0