Sjöbotten

Efter många om och men så blev de en tur till Sjöbotten för att träffa mina syskon och mormor, hann även med att träffa några fler guldkorn. Knepiga tider och inte lätt att tänka och göra rätt speciellt med fyra små dessutom. Men man kan inte göra mer än sitt bästa.

Vi har i alla fall haft helt underbara dagar, vädret hade kunnat få vara lite bättre men man kan inte få allt. 














Mina barn har den bästa mostern. Vi älskar dig! 











Tjugoförsta juli

Anders grejar för fullt med fasaden just nu och har tagit ut fönstret som suttit kvar i kontoret/gästrummet/tvrum och satt istället in ett gammalt fönster.





Igår gick vi ner en sväng till båten och öste ur lite vatten och Stellan åkte i selen för första gången vilket godkändes med sovande bebis hela tiden. 

 
Vi har satt upp "kör sakta, lekande barn" skyltar här hemma. Folk kör väldigt fort här förbi och då vi har en obehaglig kurva runt gården dessutom så känns de som att folk behöver påminnas att sänka farten. Barnen vet ju att dom inte får gå på vägen... Men barn är barn och man vet ju aldrig, dessutom cyklar och promenerar vi mycket längs vägen. Tycker skyltarna har funkat ganska bra och hoppas de får hålla i sig så man inte kör så tokfort förbi.



Fredag

Igår var jag och Stellan in till sjukan och han fick sitt rotavaccin. Så nu är de gjort och nästa vaccin blir tremånaders sprutan.

Lilly har äntligen fått ha sitt barnkalas nu i veckan också. Gick super bra med ingen ska komma och säga att nått är enkelt med barnkalas inte.haha.

Idag är vi bort bjudna på middag och idag blir de till att försöka njuta av de lite varmare vädret. 





Lillebror väger nu 5,8kg och är 60cm lång. 6veckor och 5dagar.






Hilda gillar att leka med köket och hennes pippi docka. 
Såhär trött blir man av ett bad på morgonen. 



29år

I fredags var de min födelsedag och wow vilken dag det blev. Väcktes på sängen med skönsång och grattis kort från barnen. Sen gick vi ner där dom dukat fint och gjort amerikanska pannkakor till frukost. 
Sen fika bjudning med några kompisar. 

Och till kvällen överraskad med middag, mys och bad hos Louise. 
Underbart god räkpasta. 
Sen bjöds de på alkoholfria drinkar. 



Riktigt gott. 
Och sen blev de red velvet tårta som Anders hade gjort. 

Efter allt ätande, drickande och surrande så blev de ett dopp i poolen. 





Nioårig bröllopsdag

Den nionde juli för nio år sedan sa vi ja till varandra och jag blev en Kolbengtsson. Tänk ändå att kärleken kan fortsätta att växa och fast den visar sig i olika former och uttryck så vet jag att du är den bästa människan i hela världen att dela mitt liv med och att vi dessutom har sån tur att vi fått fyra underbara barn tillsammans gör ju de hela bara ännu bättre. Älskade dig då, älskar dig nu och kommer för alltid älska dig. 





Blev inget speciellt firande utan vi passade på när dom två små sov och dom stora lyssnade på ljudbok att äta en enkel lunch i lugn å ro och skålade i alkoholfri cider. Mysigt. 




Åttonde juli

Dagarna rullar på som vanligt. Lillebror växer i rasande fart och förutom lite små magknip till och från så får han må riktigt bra. Alla är nöjda och glada (ja så nöjd och glad en femåring,  fyraåring och tvååring kan vara.) lite lätt gratis till och från men jag känner mig så väldigt lyckligt lottad som fick just dom finaste barnen i världen. Älskar dom allihop så att de nästan gör ont. Det finaste vi har.






Gammelfarfar och gammelfarmor var förbi och uppvaktade mig i förtid. 
Dessutom hade vi sån tur att vi fick prata med gammelmormor Sonja över facetime. 

Tält

Här om dagen sov Anders och barnen i tältkåta för första gången. Taggade, spända men glada barn somnade bra men Vilhelm vaknade vid 3 och frös så han ville gå in och väckte då också Hilda som också fick gå in. Så Lilly och Anders vaknade i tältet vid 7 och dom andra inne i huset. Vi hade inte direkt räknat med nästan minusgrader så nästa gång går de nog än bättre.







Semester.

Pappan i huset fick på semester i måndags och de är väldigt mysigt att vara hemma tillsammans i lugn och ro. Blir mest troligt inga större planer och resmål den här sommaren med tanke på coronan och allt vad den medför. Men förhoppningsvis så återgår världen snart till de normala.

Igår hade vi besök av Lillys gudmor Sandra och hennes barn. De är så himla mysigt när som kommer hit då de nästan känns som en extra familj fast vi träffas så sällan. Vi hade turen att få Louise på fika också, väldigt mysigt. 







Idag blir de nog en mysdag inne då regnet smattrar på taket och tempen står på sju grader. 

RSS 2.0