Midsommar

Efter många om och men så bestämde vi oss för att bjuda upp våra bästa kompisar över midsommar helgen och oj så trevligt vi har haft. Dom kom med sin husvagn och bodde i den så barnen kunde sova i lugn och ro. Fullt ös medvetslös hela dagarna men barnen har varit så imponerande sams och de har inte varit många sura miner. Helt slut på energi kroppsligt men själen är laddad till tusen och jag är så lycklig. 












Dessutom har vi äntligen fått igång vårat badrum på övervåningen och de känns helt klart för bra för att vara sant. 


Så så lycklig

Sommarlov

I torsdags fick Lilly livets första riktiga skol sommarlov och de var en tjej med blandade känslor jag hämtade på skolgården. Men en avslutningsgåva iform av en tidning, chokladpudding och dricka så var hon ändå rätt nöjd.

 Vilhelm och Hilda hade avslutningsfest på förskolan och var väldigt nöjda när dom fick med sig varsin planta hem.
(en tjurig 3åring är inte alltid lätt att ha att göra med)
Tyvärr har ju inte vädret varit de bästa (blåst, regn och grader som visat kring 10...) men vi hoppas på bättring väldigt snart så vi kan bada i barn poolen igen. 


Åh vi har haft turen att få mysa med lillkusinen och Louise. 

Sommar

Smak av sommaren och ledighet oj så mysigt ändå.












Veckorna flyger fram och till veckan gör barnen sina sista dagar på skola och förskola. Vi har ju fått smaka på sommaren på riktigt men just nu är de inte så värst varmt här men vi hoppas att vi ska få fler fina dagar som vi fått i början på juni. Jag klagar dock inte på lite varierat väder. 


RSS 2.0