Myspys!

Jag är hemma i Sjöbotten och Anders kommer också hit ikväll. Helgen går i mysetstecken. Började gårdagen när jag kom hit att åka till Sofia och gosa med underbara fina lilla Gustav! Sen underdagen så komme även Johanna och Nils hem. En underbart god grillpremiär blev det och en massa surr. Idag blir de fullspäckat schema med att hinna träffa kompisar och stormiddag med hela familjen samlad och ännu mera gäster dessutom! 

Syster "the babywisperere" och lilla Gustav.




Självklart fick ju min lilla bebis Nikita också mysa! 


Underbara gåva.

Liten i magen sparkar som en tok hela dagarna och jag måste säga att fast att de inte direkt är skönt så är jag enormt tacksam för att få bli påmind varje dag om att de verkligen växer en liten i magen. Här om dagen låg jag och Anders i soffan och kollade på magen som studsade upp och ner av alla sparkar, jag tror vi har en riktig kämpe där inne!  
Var hos barnmorskan och allt såg fint ut och liten har 148 ♥. 
Nu är de godnatt! 

22/3-14

Idag har vi varit en bit bort i byn med några vänner och ätit lunch ute och bara njutit i det (för de mesta) soliga och fina vädret. Helt underbart är de att bara få komma sig ut när de är så fint väder, fick rasta skotern lite också. 
Just nu känns jag ganska mör, men har ändå lite funderingar på att jag och Anders kanske ska he oss ut på dans på hotellet i Hemavan. Skulle ju vara kul att få kläupp sig lite och komma ut en sväng. Men frågan är ju om jag orkar hålla mig vaken.. Ja ja, den som lever får se. 







Liten prins 13/3-14

Vaknade imorse till ett medelande med nyheten att Sofia och Patrik fick en liten lillebror igårkväll. Helt underbart! Bara besvärligt nu när jag får sån fruktansvärd hemlängtan. Men så småningom ska jag nog få snusa på den lilla prinsen. 

Här har de stormat och snöat ordentligt inatt men nu är solen framme men de är fortfarande väldigt blåsigt. Dom har pratat om att vi ska få ha fint väder ihelgen och även att de ska bli mer minusgrader vilket självklart gillas. Själv jobbar jag kväll hela helgen, börjar mjukt med en 16-21 ikväll. 



Hade gött!

RSS 2.0