Feel the love!

Ligger i sängen och ska snart sova. Imorgon så bär det av till Arvidsjaur, till Maggan med släkten på mammis sida, det gillas. Sen kommer älsklingen dit och sist men inte minst så kanske det blir Avatar på bio som avslutning på den dagen. Och vilken dag kommer efter den tjugotredje, joo tjugofjärde och då är det faktiskt julafton. I år ser jag fatktiskt riktigt mycket fram emot att bara få familjen samlad, att få vara med världens bästa kompis och få vara med älsklingen... Det känns som att det inte kan bli bättre på nått sätt! Hoppas ni andra också får en kanon Jul. =)



Som många som läser min blogg säkert vet, så har några av mina vänner förlorat deras tvillingar vid födseln. Här skriver Mamman till dom två flickorna (Alva och Tyra) om hur dom kämpar för att komma tillbaka till vardagen och känslorna som åker i en berg- och dalbana. Jag vill rekomendera er att läsa den. Det är en väldigt känsloväckande blogg men jag tror att det kan vara nyttigt att läsa den och tänka efter lite.

www.kolbengtsson.blogspot.com


Sov gott!

Ser det snöar!

Idag har jag trottsat vädret för mommes skull. =) Vi fick oss en trevlig dag på stan och en mysig lunch med en skön pratstund. Nu sitter jag här på mitt rum och tänker på alla saker jag borde göra istället för att sitta här... Typ som att städa mitt rum, måla skåpluckor, slå in dom sista julklapparna...men det ända jag tänker är att jag tar tag i det efter middagen..Och det lär noog hända! (eller?) Haha, kanske? Idag har det kommit en massa snö, och det gillas väldigt starkt! Idag är det bara tre dagar kvar till julafton, men det är nästan bara som en dag...för på Onsdag så kommer vi som alltid dagen före julafton åka upp till våran lossas mormor i Arvidsjaur sen så kommer man hem, ser bio sen är det JULAFTON. Det känns ganska verkligt faktiskt! Sen så kommer Älsklingen på Onsdag också. Han ska fira jul här hos mig i år, sen blir det Nyårs i Tärna. Jag är helt övertygad om att det här lovet kommer att bli helt underbart!


Snö!!

Idag var jag ledig hela dagen. Vaknade vid halv 11 och kollade ut genom fönstret och jag fylldes av en sån enorm glädje.. Det snöade för fullt! åå.. Jag kan inte bärga mig till Jullov och sen påsklov! Förstå vad det komer att bli skoter körning i Tärna då. Och på tal om tärna, så börjar det hända en hel del nu. Anders håller på att börja flytta in och efter jul så åker vi upp och bor där tillsammans. =) Tills då skolan börjar igen...men det är en annan historia. Hur som helst så kommer jullovet bli underbart! Sen som sagt blir det att fira nyårs i tärna med världens bästa brudar! =D Då blir också dom som kommer att bli dom första som blir inbjudna på middag i vårat hus! =D Jag längtar så frukansvärt mycket! 



Nä nu har jag inget mer att skriva. 
Hade! 


Svårt att förstå....

Sitter här vid min bärbara dator och lyssnar på Melissa Horn-Lät du henne komma närmre. Dagen har gått fort trotts att det är måndag idag. Kan ju dock vara pga att vi inte gjort så mycket idag, genomgång, redovisning och lite engelska. Jag har också ett berg av julklappar bredvid mig i soffan som väntar på att få bli inslagna, tur att jag har världens bästa pojkvän som var här i helgen och hjälpte mig att slå in lite paket.. och JA min pojkvän är en kung på att slå in paket och Ja det stör mig....han är kille, han ska väl inte vara bättre än mig på att slå in paket? Aja det var ju bra att han hjälpte mig i alla fall, men som jag sa så har jag fortfarande en hel del kvar. Men lite kul är det ju trotts allt. Snart är det Jullov! Det är efter längtat må jag säga. Sen till helgen så blir det Julklapps race med brudarna i stan på Fredag, Lördag blir det knytkalas med "Bouch folket", vlket som känns riktigt kul. Sen så på Söndag blir det julbord med familjen Jakobsson. =)




Just nu snurrar det runt en massa tankar i min hjärna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka, säga eller göra. Hur kan det komma sig att i vanliga fall så har jag alltid så mycket att säga och sen försvinner alla ord och allt bara blir tomt.  Livet är inte rättvist och tyvärr så får man veta det den hårda vägen. Allt jag önskar är att allt ska vara bra. Allt jag önskar är att allt ska vara som förr...

 


RSS 2.0