Ready to fall!

Ledig idag så jag ska försöka vara lite duktig idag.

Tvätta.
Städa mitt rum
Packa flytt last osv osv



Hade!


In my head!

Ja nu har jag tränat min andra träning på ett vädligt bra tag och jag kan säga att jag skäms över min kondition...Men det är helt enkelt en knuff för mig i rätt riktning -> riktning mot ett liv med mer motion! Tanken är att min bästigaste snart blivande sambo ska hjälpa mig och motivera mig till mer motion, för han är den personen som är bäst i hela världen på att motivera mig. Det kan vara vad som helst men bara han säger "om vi hjälps åt så löser det sig."

Men jag har också ett problem. Ni som känner mig vet att jag har spelat fotboll hela mitt liv men att typ för ett år sen så dog nästan allt ut. Men nu har jag börjat i Bureå IF igen för att hjälpa dom och ställa upp eftersom att dom inte har någon målvakt. Då är bara problemet att jag ville egentligen inte börja om eftersom att jag är borta så mycket och jag tycker att dte är jobbigt att svika laget typ varje gång. Nu har jag valt att börja om igen för lagets skull men också för min egen skull för att jag måste börja röra på mig mer. Men då självklart nu till helgen när jag ska upp med bilen och ett litet flyttlass till tärna så har dom match på söndag och jag hinner inte dit när jag nu ska åka buss hem. Och det innebär att jag måste offra min tid med anders, och när jag skrev på igen för bureå så lovade dom att jag bara skulle behöva vara med när jag kunde. Nu sitter jag i den sittsen som jag inte ville sitta i, där jag nu får fåligt samvete över att jag inte kan vara med. Har jag nån gång sagt att jag hatara fotboll? Jag hatar inte sporten i sig och inte laget heller. Men hela upplägget med lagsporter där du måste tänka på alla...ååååå...bläää, frågan är hur jag ska göra.. Nån som har något bra förslag?

Men jag ser ljuset i tunneln just nu! Studenten är nära och det innbär att jag snart ska få flytta upp till min underbara FÄSTMAN (haha, jag gillar det där ordet) och börja jobba osv osv. Det ska bli så kul och se om jag kommer att trivas och om man hittar nån där uppe som är trevlig och som man kanske kan prata med. ;) Hahah, men man vet ju aldrig det är ju trotts alt Tärna vi snackar om. ;) hihi, ne nu busar jag.

   
love!

NUU ska jag sova!

Om jag inte hade haft dig!

Länge sen jag skrev...Har inte direkt funnits nått sug. Har varit med Anders och kopisar osv. I helgen var jag, erica, david och markus i Luleå och hälsade på Nils, Jonas och Johan. Det var riktigt nice måste jag säga. Att festa med dom personerna tog nästan toppen, det var länge sen jag skrattade så mycket! <3 Så det var riktigt nice och jag mådde faktiskt som en KUNG dagen efter speciellt med tanke på hur vissa andra mådde.  



   

Idag har det vara ovärd skoldag som har gjort min dag och ikväll blir det fotbollsträning, heja heja på mig själv!
Men just nu sitter jag och väntar på att Anders ska ringa. Sen att inte glömma, så åkte ju tjejerna till utlandet idag....Det har inte känns så tungt tidigare med idag när dom var på flygplatsen så kom minnerna tillbaka på hur kul vi hade när vi åkte till Alanya förra året så just nu SUGER det get K*K att inte vara med, men om jag ser till min ekonomi så hade jag ändå aldrig haft råda att åka. Men sugen är man nå jävulst! 


Love!

Regn i Fjällen. 14/5

Åkte upp till fjällen onsdagkväll. Det var fint väder Onsdagen men sen efter det har vi mest sett regn och mulet väder. Tråkigt men det är sånt man får ta ibland. Ikväll ska vi åka och grilla med mamma,pappa,mormor och tommy och annika borta i klippen där dom bor i en stuga. Men nu tänkte jag lägga upp nån bild på trappen som vi äntligen har fått insatt. Mäster är bäst han!






Helt underbar blev trappen i alla fall. =)

Puss!


34 dagar kvar. 10/5

Igår var jag på min första fotbollsträning på typ hundra år känns det som! Men som tur var det en lätt träning för ikväll har brudarna match. Ska dit och se och förhoppnings vis så får jag sällskap av världens bästa dante! <3
Har varit duktig och äntligen har jag städat i bönhuset, var dock inte så skitit som jag trodde att det skulle vara. Sen så lagade jag stuvade makaroner och korv till mig och pippi till middag och tro de eller ej men det blev väldigt gott! Och juste, jag har städat toan också! Oj, vad duktig jag har varit med tanke på att det är måndag, vet inte vars jag fått alla krafter ifrån men de kan ju vara det att älsklingen kommer ner en lite stund i morgon för att hjälpa pappa med det sista på toan. Sen åker jag till Tärnamo på onsdag efter skolan. Det blir nice, momme ska ju upp då också så då får jag äntligen visa huset för henne. Då kommer också den efterlängtade trappen att sitta på plats och jag kan knappt bärga mig tills jag ska få se den!! =D


Kan behövas en trapp hit för att få det att se lite mer klart ut!

Nä nu ska jag stöka lite i mitt rum sen göra mig klar för att åka och se fotbolls matchen.
Heja Bureåif!

Change! 9/5

Idag har jag hjälpt mamma att "städa" utomhus, har jagat löv osv. Skönt väder idag också, inte lika fint som igår men ändå nice. Har varit hos Anna och Mikale och intervjuat Mickael för ett skolarbete. Dom skulle då äta grillat och bortskämd som jag är så fick jag så klart äta goo midda med dom! Nu sitter jag och gruvar mig för att träna min första fotbollsträning med Bureå på väldigt länge. Har ju inte direkt tränat livet ur mig sen jag slutade med fotbollen och dessutom har jag så ont i min nacke!!! Är så fruktansvärt less. Ska till Zedig på tisdag och hoppas starkt på att han ska förgylla mitt liv med en bättre nacke! Nä nu måste jag sluta sitta här och dega innan jag somnar!

HADE!

See me beautiful! 8/5 -10

Igår blev det inget Boda, men det blev bowling istället med Ellan, Fanny, Ida F och Erica. Väldigt trevligt...men kom tvåa IGEN.... Blää. Underbart väder idag, har varit ute med "lillebror" och busat på. Och efter att vi pratat lite så säger ungen att han aldrig har bowlat och självklart bara för att jag är väldens bästa storasyster så fixar jag så att vi ska åka och Bowla med en kompis till Tobbe ikväll. Var länge sen jag har sett en så lycklig pojke. =) Så det blir nog nice. =) Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Men nu är det väl bäst att he sig ut i det underbara vädret igen!



Hade!

Sipping on history! 7/5 -10

Anders åkte hem vid 7 i morse och jag har redan fruktansväd ångest inför nattens sömn. Hatar att sova själv och nu är jag så bortskämd att få ha han bredvid mig hela tiden.... Tur att jag åker till han till veckan. Men helgen kommer nog att bli kanon ändå. För ikväll så bär det av till stan för att käka middag och åka på bodaborg med flickorna. Blir nog Jag, Ellan, Fanny, Erica, Ida f, idab(?) Julia(?). Ja vi får helt enkelt se vilka det blir men kul ska vi nog allt ha! =)


Nä nu får inte jag skriva längre inlägg för då läser inte vissa av mina vänner.
Hoppas ni får en kanon kväll!
Puss!

Finnas tid att falla fritt! 6/5 -10

Idag har jag varit hel ledig. Har varit med älsklingen och pappa till stan där vi har grejat på och gjort bort lite ärenden. Igår var jag förbi hos Ellan där hon och Fanny var. Vi pratade en stund och kom fram till att Fanny hade mer koll än vad Ellan hade om mitt liv, som jobbet i tärna osv. Det visar sig som jag hört många g¨nger förr att hon går i på min blogg, ser att det är mycket text så då skitere hon i att läsa. Sen när jag frågar om hon läst min blogg så får jag till svar: Ja men det var med "den" bilden va. Ja, säger jag sen tror ju jag så klart att hon faktikst har läst men Icket! Men jag kan ju alltid hoppas att någon FAKTISKT läser bloggen även om det inte alltid är så intressant. Men frågan är ju bara vilka alla ni är som läser?

Hur som helst så när vi komme hem från stan så började jag städa lite i mitt rum. Det slutade med en svart sopsäck med saker som ska slängas, en sopsäck med kläder som jag kan skicka upp till Tärna redan nu och kläder som jag vill ha här hemma och använda fram till flytten ligger i garderoben. Ni hör ju bara hur sjukt det låter. Nu är det exakt 38 dagar kvar tills jag flyttar upp till tärna för att jobba. Det känns helt underbart att det faktsikt är snart men samtidgt väldigt konstigt. Men hur är det egentligen med alla andra? Är det ingen annan som ska flytta efter studenten?



Nu ska jag passa på att gå på en prommis medans Anders jobbar och sliter. Får se om jag hittar annat sällskap längs vägen i form av en lite vovve kanske?

I walk the line! 3/5 -10

Nu var det länge sen jag skrev, så nu vet jag inte riktigt vad jag har glömt att berätta. Men tror inte att det är så mycket som har hänt sen allt gick riktigt åt skogen. Eller jo föresten, har fått klart för sommarjobb i Tärna nu på ett ålderdomshem! Och det känns hur kul som helst så 14 Juni börjar inskolningen i Tärna och det innbär då också att jag ska hinna flytta upp mina grejor innan jag ska börja jobba. Och det sjukaste är att det inte alls är så länge kvar innan studenten är här! Och det innebär ju då också att det inte är så länge kvar innan jag flyttar, och det känns så ovärkligt! Men jag längtar så att jag håller på att döö!!!! Valborgs firades hemma med en massa goooa Sjöbossar! Efter längtad fest som blev TOPPEN! Och det bästa med det är att Anders stannar hela veckan för han håller på att kakla i vårat badrum. Så han stannar för att jobba och slita lite, men jag är inte ledsen. ;) hihihihi. Igår var jag ju föresten och bowlade med Elin och Erica. Jag behöver inte gå in så mycket på hur det gick men en sak är säker..........jag hatar att tävla, för det suger att inte vinna! =O



Nä nu ska jag käka lunch sen pussa på älsklingen och bege mig till skolan.....
Puss!

RSS 2.0