Helgen!

Fredagen blev en väldigt bra dag trotts att lillan vägrade sova hela natten och jag var väldigt trött under dagen. Fick samtal från Wärdshuset i Hemavan och fick veta att jag ska på anställningsintervju på måndag. Vilket känns skit kul. Men nått som är mindre kul är att pumpen i huset har gått sönder så vi har inge vatten. Blev i alla fall middag hos Anders farmor och farfar och en lugn kväll framför tvn. Lördagen begav vi oss ut på lilltjejens första "jakt promenad" och hon var väldigt duktig hittade dock ingen tjäder. Men det syns att hon har jakten i sig för råttorna som brukar vara roligast att jaga och äta sket hon i och skällde istället på både järpe och koxiken. Sen så hade jag sån tur att jag fick åka till Sandra och umgås! Lite vin och annat gått förtärdes och vi han även spela lite kort. Mia och Anders komme senare på kvällen och vi alla spelade lite kort. Men tro det eller ej så jag mår jag som en gud idag, dock så mår inte Sandra riktigt lika bra. Men kul hade vi! Idag har jag mest suttit vid datorn och slöat medans anders varit duktig och slitit som vanligt. Ikväll får jag min vilja igenom, det blir skrov till middag!


taggade!



Nä nu ska jag lägga mig i soffan och glo på dumburken. Hade! 

One of us!

Igår var det splekväll med tjejerna vilket var väldigt trevligt, komme hem vid 12 och då låg både Anders och Nikita och snarkade ikapp. Idag har varit en lugn dag. Men nu ska jag och Nikita ut på en prommenad sen kommer Anders hem och då bär det av till veterinären med Nikita för att kolla upp hennes sår/exem/utslag? på nosen. Sen blir det nog bara att mysa ikväll. Imorgon är tanken att vi ska bjuda Anders pappa, farmor och farfar på middag. Sen på söndag bär det av hem till Sjöbotten och om allt går som planerat så tar jag och Nikita bilen och rullar iväg. Ska till tandläkaren på tisdag så där av min hemfärd. =P 





Nä nu ska jag gå och klä på mig!

Hade 


Highway man!

Lilltjejen vaknade vid halv 8 och skulle ut och kissa så det var ju bara att he sig ut och släppa ut henne. La mig en stund sen skulle hon in och då var det kört att försöka få sova lite till. Nu kutar hon runt och busar på så det är väl bara att he på sig vinterkläderna och gå en långpromenad. Snön ligger kvar på marken sen igår och det gillas. Det betyder att den kanske stannar en stund. Men anders är dock inte riktigt lika nöjd, han är inte klar med markarbetet utanför garaget än. Men det ska nog lösa sig ändå. Solen skiner och snön glimmrar så där underbart! Jag är redo för vintern men det där med bilkörningen i vinter kan däremot bli spännande. Men det ska nog lösa sig.



 Nu ska vi he oss ut. Hade!


Snö hos mig....

Har gjort sista dagen på dagis och dagen började med en öppning själv efter tre dagar. Men det gick toppen och jag saknar redan sötnosarna (barnen)! Är en smula trött ikväll och att jag var tvungen att he mig ut på en promenad med lilltjejen när det snöar för fullt ute var inte så lockande. Men en kort promenad blev det. Nikita tyckte inte heller att det var speciellt kul så nu är hon rätt nöjd över att ligga och mysa i mitt knä. Anders har åkt och ska spela bandy med tärna folk. Jag själv har än inte riktigt bestämt mig om jag ska börja följa med eller inte. Kanske ska försöka ta tag i kören först. Är sugen på att börja, men man måste tydligen he sig dit då? Aja får se hur det blir med det. Nu ska vi bara mysa och kolla på nån film tror jag.



Imorgon blir det att busa på med Nikita sen så blir det spelkväll hemma hos Mia med henne, Sandra, Ida, Marie och Emma. Kommer säkert bli kanon!

Hade!

Jag ser dig, ser du mig.....?

Tusen tack till världens bästa Ida som ville ställa upp och göra om min design i bloggen! Jag tycker det blev jätte fint.=)


Puss på dig!
___________

Idag så steg jag och lillan upp vid 8, gick ut och målade hundgården sen vid halv 12 så ringer dom från dagis och hörde om jag kunde komma dit eftersom att en ur personalen blivit sjuk. Glad ihågen stressade jag iväg och började halv 1. Och nu ska jag få jobba imorgon och på onsdag också. Känns väldigt bra. =)

Men nu ska jag he mig ut och vara duktig, fast det blåser svin kallt ute!

Hade!


Okt. 9, 2010

I torsdags fick ju jag och Nikita besök av Sandra och världens sötaste Eli!
Det var väldigt trevlig och självklart blev Eli och Nikita bästa vänner!










Nikita skötte sig så snyggt och jag är en väldigt stolt matte.

Fredag så var jag på dagis och jobbade och det var precis som jag trott, väldigt kul.
Alla barn var så söta och personalen väldigt trevlig. Det är bara att hålla tummarna och hoppas
att jag får komma dit fler gånger!
_________

Anders jobbar som vanligt på som en tok och snart är hundgården klar. Har målat en massa idag så
snart är det bara gallret kvar! Han är så duktig så.

 
Nu har jag också målat alla stolpar osv.

Ikväll blir det förhoppningsvis bara till att ta det lugnt framför tvn.
Hade!

I´d rather be with you!

Natten blev lång eftersom att Nikita inte hade lust att sova alls igår kväll. Har en känsla av att hennes tänder spökar eller nått, för nått är inte riktigt som det ska vara. Men vi får se hur hon sover inatt. Hon kutade runt som en galning och eftersom att anders skulle upp tidigt till jobbet imorse så var det bara att ta med sig täcket och lägga sig i köket och försöka få lilltjejen trött. Tillslut där vid halv 3 inatt så fick jag henne till att somna och jag fick också lägga mig i sängen. Imorse så fick jag sova lite från och till, ungefär till 10. Så idag är det en väldigt trött och slö sara som har försökt göra nått vettigt med det har gått tungt...

Imorgon så ska jag och Nikita få besök av Sandra och Eli. Det känns väldigt kul det. =)
Sen så på fredag smäller det. Då ska jag vara på dagis sen på kvällen blir det till att umgås med Sandra, Ida och Mia. Det kommer nog bli nice det med. =)

Här kommer bild på den påbörjade hundgården. =)


Utsikt åt alla håll. Ner mot vägen och skogen.

Och upp mot huset. Hundkojan är bara tillfällig för vintern för sen kommer
Anders att bygga ett hus på gaveln ner mot vägen där det blir varmbonat och
ett litet föråd. 


Hade!


Somewhere over the rainbow!

Idag åker vi hem till underbara Sjöbotten! Och det känns toppen. Ikväll när vi kommer fram blir det middag med familjen sen ska jag träffa Ellan! Lördag då blir det att gå på stan med Ida s hela dagen och bara mysa och fika. Sen på Lördag kvällen så blir det till att träffa b-rudarna  Ellan, Idab, Matilda, Jennilla och Fanny. Jag hoppas då att alla kan då.


Världens bästa och saknade Ida!



Söndag blir det 18-års fika hos kusinen André som fyllde i onsdags. Helt sjukt att han också snart har körkortet i handen! Där hoppas jag att Nikita ska få träffa Mira och Lovis! Och jag har redan bestämmt att Lovis ska bli Nikitas bästa vän! Sen så ska Anders och Mats sätta på lillan pailern och gå en lång sväng i skogen och se hur hon riktigt beter sig. =P Ska i alla fall bli skit skoj att träffa alla!



 
Världens bästa André!


RSS 2.0