Fyraåringen

Nu har vi en fyraåring i huset. Dagen har varit väldigt bra och de var glada och nöjda barn som somnade hårt ikväll.

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)



(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Morgondagen

Imorgon är en stor dag, 29 Juni, de är dagen då vi blev föräldrar för första gången, jag blev mamma och ett helt nytt kapitel i livet började. Lilly kom efter många timmars jobb. Så många känslor de var i kroppen då och allt kändes svårt, roligt, utmanande, lyckligt, tufft.. osv osv. Idag skrattar jag åt att jag tyckte att de var en utmaning med en, men inser ändå att omställningen från inga till ett barn har ändå varit tuffast. Jag kollar tillbaka i blogg arkivet från Lillys första år och läser om magknip och vaknätter men de är sjukt för de är ju inte de man minns. Jag minns de så att hon kom och förändrade vårat liv helt och jag skulle aldrig någonsin vilja ens drömma om en dag utan just våran underbara Lilly. 

(null)

(null)

Nu sitter jag här med tårar i ögonen och försöker smälta vad som hänt oss dom här 4 åren som gått sen hon kom ut och låg på mitt bröst. Lillebror och en lillasyster och Lilly har klarat den omställningen hur bra som helst. Hon är verkligen världens bästa och stoltaste storasyster, tänk att de är möjligt att älska flera stycken så otroligt mycket, att de ryms så mycket kärlek.

(null)

(null)

Vi är så enormt glada att vi fick just Lilly, att hon kom först och hon är den som kommer att "leda skutan" de är hon som är så otroligt klok, vacker, modig och är så väldigt mån och omhändertagande om alla i sin omgivning men framförallt om sina små syskon. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi är otroligt stolta över våran Lilly varjedag och vi vet att vad hon än bestämmer sig för kommer hon klara alla hinder i vägen för hon vet att hon är älskad till månen och tillbaka. 

(null)

(null)

(null)

(null)

GRATTIS älskade LILLY Eva Marie Kolbengtsson! 


Två månader

Två månader har gått sen lillan kom till oss och de känns som att tiden springer iväg på gott och ont. Den klassiska "njut medan dom är små" stressar mig en smula. Att försöka hänga med och leva i nuet med tre barn är inte alltid så lätt då allt går i ett och vissa dagar försöker man bara "överleva" dagen.

(null)

Nog om det, hur är då våran lilla Hilda?
Hon är helt fantastisk, väldigt nöjd, sover bra på nätterna och sover för det mesta även bra på dagarna. Nu har hon varit förkyld i en vecka vilket har förstört sömnen helt men vi hoppas på att bli friska och att hon börjar sova igen.  

(null)

Amningen funkar bra och hon växer så de knakar. Jag kan äta det mesta då hon verkar ha en "järnmage" så de är väldigt skönt att slippa fundera över de så mycket. 

(null)

Hon är väldigt nyfiken och vill vara med och se  allt! Så babysittern är våran bästavän. Hon älskar att se på när Lilly och Vilhelm springer runt och busar. 

(null)
Underbara älskade unge! 

Våra finaste

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lilly var stolt fotograf. 
(null)
Här var de Vilhelm som fotade. 
(null)
Du är min klippa och som jag älskar dig! 

Midsommarafton

Jag fick sovmorgon vilket resulterade i en väldigt seg start på dagen. Men blev sill lunch hos farmor och farfar där vi bidrog med silltårta (varför gör man inte den goda skapelsen oftare?!) sen var tanken att vi skulle åka in till tärna på firande där men eftersom att vi varit krassliga så länge och de var grått och trist så blev de inte så. Vi grillade älgfile till middag sen åkte hela familjen in till Hemavan där barnen fick välja lördagsgodis och som avslutning på dagen köpte vi mjukglass. 

(null)


(null)


(null)
Nu på morgonen äter vi lördagsgodis och myser. Ute är de grått och blåser storm.... 

Regn å rusk

Ja inte är de mycket trevligt väder nu för tiden. Ynka 10 grader blåsigt och regn. Och vi är fortfarande förkylda, eller jag och nu har Hilda åkt dit också så jag och hon sitter sovandes nu för tiden... Vilhelm har gnuggat örat och i förrgår sa han "Mamma, konstigt i mitt öra" så igår var vi till läkarn och de var torkat blod i örat så dom misstänker spräckt trumhinna och irritation i örat. Så droppar för örat och alvedon vid behov. Hoppas han slipper få så ont, nätterna sover han väldigt oroligt vilket nu ju då kan ha fått sin förklaring... stackars liten. 
Men nu har jag bestämt att vi ska bli friska så vi kan fira midsommar fullt ut och kanske får börja sova igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sjöbotten å Kongress

Förra veckan var vi i Sjöbotten igen, hela veckan för Anders åkte på sin livs första kongress med byggnads i Göteborg. Vi är så enormt stolta över honom och att han vill engagera sig och vara med och påverka. 

(null)

Vi hann med en massa bus i Sjöbotten då vi hade så tur att morfar hade tagit ledigt så han var hemma med oss torsdag och fredag. Sen på lördagsmorgonen åkte vi till Piteå och kusinen Hennie med familj. Åkte till Sjöbotten söndagkväll och hemresa på måndag när Anders kommit sig hem igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Och Lakafors med alla fina djuren hos moster Johannas granne. 

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och i vanlig ordning är vi sjuka när vi varit till Sjöbotten. En dunderförkylning som erbjuder allt från feber å snuva till ögoninflammation och hosta. Men snart så hoppas vi att vi alla ska vara friska. 


RSS 2.0