Man in the mirror! 27/4 -10

Ja, igår var ingen bra dag. som ni kanske förstår så fick jag böter längs burträskvägen och jag kan säga att pengarna inte direkt är över flödiga för tillfället. Tur att jag har lite små saker jag kan göra på sidan av som jag kan tjäna lite pengar på. Masserade Sofia igår och idag har jag varit och tvättat fönster hos mormor och vi har ätit Diméglass! Mumms....Men vad som inte var lika mumms var att jag tappade ner mobilen i hinken som var fylld med vatten!!!! Nu får den ligga på torkning och jag hoppas på en uppståndelse så småning om! Jag funderar på att gå i ide den här veckan och sen vakna nästa vecka iställt. Det bådar inte gått, jag tror helt seriöst att jag är oturs för följ i veckan. Hur som helst så har detta gjort att jag är en SMULA på dåligt humör för tillfället! Men jag måste försöka städa mitt rum, laga middag och hinna byta till sommar däck på bilen. åååå.. bläääääääääää! Jag vill sluta skolan och flytta NUUU! Saknar min älskling!

AJa, hoppas ni får en bättre deg! Tjiing! 

Let´s get loud! 26/4 -10

J*vla, h*lvetes dag! Jag ska aldrig mer i hela mitt liv klaga på folk som kör sagta i trafiken! För det är verkligen så att dom är så mycket smartare än alla andra. Jag vet inte ens vad jag ska säga... Detta suger r*v! Men nu är det gjort och nu ska jag visa hur smart jag har blivit. I alla fall försöka! hahah. Sitter just nu i mitt rum och funderar på vad man har i världe som man kan sälja! Nä nu ska Emo sara nörda lite! Hade!



You can´t lose something you never had! 25/4 -10

Har ju då varit i tärna i helgen. Och det har varit helt underbart väder! Men som jag förstår det så har det nog varit det här hemma också. :P Fredagen så komme jag upp vid middags tid och sen på kvällen så myset vi och Anders hade en lite överaskning till mig. Han hade gjort räkmackor och köpt gele hjärtanm och dukat jätte fint i sovrummet sen hade han planerat in det till filmen "Runaway Bride." Han var inte så förtjust i den filmen. Men för dom som vill veta så ÄLSKAR jag räkor och älskar just den filmen! Så den som säger att min man inte är romantisk är helt ute och cyklar! hihi!! <3
Lördagen åkte vi upp på fjället med Anders pappa, lillebror och farmor och farfar. Vi pimplade, men vi fick inte så mycket. ANders fick två minifiskar och hans pappa fick en så kallad "matfisk" Alltså att den är stor nog för att det ska bli nått att äta. ;) Medans dom kämpade på med det så satt jag och farmor och solade och pratade. Så igår var jag väldigt röd, men nu har jag nog allt blivit lite brun. =) Men det brukar försvinna ganska fort! =P Men lika glad är jag för det. Åkte hem vid 2 idag. Och ja, jag hatar söndagar för det är alltid då jag inte får vara med min pojke längre. Men det är tur att han kommer ner till helgen när det är Valborgs. Hemresan gick bra med tanke på mina missöden, var lite spännande och med tanke på att mitt KÖRKORT är i Tärna just nu så hade det kunna gått betydligt sämre. Frågan är bara hur man ska göra i veckan. Ska man köra bil utan det? Hur hårda är poliserna nu? Har aldrig blivit stoppad förr så det är väl när jag inte har körkortet dom ska stoppa mig.. Aja mycket att fundera på. Borde plugga nu....men juste, jag var ju så bra så jag glömde grejerna på skolan! Genialiskt!



Puss!





Ice net!

Ja, nu har jag och bilen anlänt i Tärnamo! Hahah, och det gick väldigt bra att köra upp. Solsken hela vägen!
Måste bara säga att jag fått låna Ice net av pappa och det funkar hur bra som helts här uppe! Känns skönt att veta att det finns om man skulle behöva det! Och det är sanbbare än Oves och Alfreds,hihihi, bus!


Nä nu ska jag mysa med världens bästa pojke!
 Puss!
 

This is my life! 22/04 -10

Igår så var jag, matilda och lovisa med bjudna på musik 3:ornas konsert av erika. Och det var väldigt trevligt måste jag säga, trotts att det blev lite stressigt. =P Nu har jag och Ida börjat ta tag i projektarbetet också, och tack vara Ida så kanske vi hinner klart i tid. =) Har varit trött och allmänt less ett tag nu¨på skolan osv men nu börjar saker och ting ordna upp sig, nu är det bara sömnen som saknas. Är så fruktansvärt trött idag.. är less på att vara det nu så ikväll blir det en tidig kväll. Men först måste jag städa mitt rum och packa. Åker till Tärna i morgon efter skolan, YIIPIE! Saknar min underbara älskling så jag vet varken ut eller in! Men nu är det nära. Men städningen är ett stort hinder och nu kommer huvudvärken smygandes också...åååå... kan inte nån bara ta min huvudvärk?! Men idag så har vi i alla fall fått studentmössorna! Och det är ett starkt tecken på att det är nära nu och det känns helt underbart! 

  
Idag firara jag och älsklingen 20 månader. 22/08-08!



Puss!


Du kom från främmande vidder...

Igår (lördag) så umgicks jag med min "lillebror" blev en lite cykel tur osv sen så åkte jag och ellan till fransson för att umgås med henne och Idde! Det var riktigt nice måste jag säga, var länge sen man träffade på dom sötnosarna! Sen så var jag fyllechaffis till min kära syster och hennes kompis så vi hämtade dom vid 1 och åkte hem. La mig vid halv 3 och vaknade i morse vid 10. Hade gärnat sovit längre men nu börjar det vara ljust tidigt och sent! Nu är det dags för rullgardinerna att göra sitt jobb. Idag har jag inte gjort allt för mycket. Följde med min syster till burträsk för att hämta lite grejer sen så gick jag en prommis och snodde med mig Mira på vägen. Nu sitter jag och seriöst funderar på att sova. Det skulle vara ganska nice så det får nog bli så.



Förändrad?              Ja¨

Olycklig?                 Nej

Förälskad?              Helt klart!

Förrvirad?              Vissa frågor, ja

"Are you trying to convince me?"

 









































"Blir så frustrerad utan dig vid min sida!"


wrapped around!

Fredag idag och det är riktigt nice. Hade en lektion som vanligt, idag hade vi läxförhör på olika Pedagoger vilket gick hyffsat i alla fall. Sen tog jag mig i kragen och fick hjälp av Ida att hitta en tid för klippning så nu har jag klippt mig idag, hämtat ut lite bilder som jag framkallat och även hunnit förbi hos Andereas och gett lite massage och umgåst ett tag. Väldigt trevligt var ett tag sen man träffade han. Ätit middag och myst med mamma och pappa och nu bär det strax av till Erika som jag ska spendera resten av kvällen med. =) Väldigt trevligt det! Men huvudvärken smygar sig på och det gör mig väldigt irriterad! Ska ta mig en alvedon sen he mig iväg!


(Klippte bara topparna, men jag fick väldigt fina lockar ev en väldigt snäll frisör på Hair and face!)
Hoppas ni får en kanon kväll allihopa!


Ett sällsynt exemplar! 15/4 -10

Har jag sagt att året 2009 var ett UNDERBART år?
Här kommer lite blandade bilder!


Åselemarknaden!

Förlovning!

18 sommrar fyllda och körkort!

 
Med världens bästa tjejor!

Alanya!





Altan fest!
   


Stockholm med flickorna. (Två saknas)


Höstfest i Sjöbotten!

Svamp plockning i Tärnamo!
 


Träskampen!

Nu måste jag sova!
Men sen finns det så klart tusen bilder till, från vintern osv också!
Sovgott!


I´m with you!


Igår så hade vi företag för en dag. Vilket blev väldigt lyckat fick i hop 175kr var. Sen så blev det fika med Ellan, fanny och jennilla. Väldigt trevligt. Sen tog jag mig i kragen och for och städade i bönhuset, hann också utpå en lång, skön och väldigt trevlig promenad med erika och lollo. ALltid lika skönt att få prata av sig lite med dom. =)



Idag har vi haft elsäkerhetslära på Kaplan. Drygt och huvudvärken smög sig på. Nu ligger jag hemma i sängen och har smällt i mig två alvedon, så nu ska jag försöka sova lite och hoppas på att det blir bättre så jag kan ta mig en promenad ikväll. Hade inte mycket spännande att berätta.. hahah men nått blev det ju.


I´m holding on!

Elin Wiklund!

Dagens klädsel: Håliga jeans och en blå tröjja?
Dagens låt: Try sleeping with a broken heart - Alicia Keys
Dagens frisyr: En knut
Dagens smink: Inget!
Dagens händelse: Sova
Dagens vill ha: Pengar? Sommar!
Dagens saknad: Anders Kolbengtsson!
Dagens tråkigaste: Trött och grinig
Dagens roligaste: Mingla med ellan och kaffe!
Dagens finaste: Bilen som startade?
Dagens måste: Sova
Dagens köp: En chokladkaka. (tjock, jag vet)
Dagens sjuka: Trött
Dagens kärlek: Ellan, mamma och anders
Dagens mående: Trött och grinig.
Dagens personer: ELLAN och mamma.
Dagens puss: Inte fått nån.. =(
Dagens citat: "Gräset är INTE grönare på andra sidan"
Nyss: Kaffe
Nu: Hem till sängen
Ser framemot: Studenten och sömn!
Tankar: Ja, den som det visste!
Dagens bild:

Gonatt!

Love forever!


Hear me when I say, when I say I believe
Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly!


Far from home! 12/4 -10

Imorse så vaknade jag tusen gånger innan jag egentligen skulle vakna, och när jag äntligen somnat om så får jag sms av Ida, "vars är du?" Jag hade egentligen sovmorgon men då självklart hade jag glömt bort att vi hade Företag för en dag, idag så det vara bara att flyga upp ur sängen och skynda sig till skolan och gilla läget. Det var väldigt kul att jobba med det idag men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss... Men så blir det väl ibland. Känner att jag är trött och grinig idag, det är min kära pojkvän också och då har vi en tendens till att krocka lite och bli griniga på varandra.. En smula irriterande när man lagt på och inser att vi bråkar om småsaker.. väldigt, väldigt onödigt. Speciellt när han är så långt bort och jag inte kan få en kram så att allt blir bra. Men på tal om något trevligare så var det ju helt UNDERBART väder idag! Synd bara att det blir så himla lerigt på våran gård..


"Om någong säger till dig att du inte är dig själv längre, vad svara du då?"


Try sleeping with a broken heart!

Helgen har varit kanon och festen igår blev väldigt lyckad. Nu har folket börja åka hemåt och nu är det inte så många kvar, det kommer nog att kännas väldigt konstingt ikväll när man sitter här och det är bara mamma och pappa kvar. Det kommer att bli en välda utmaning att försöka sova utan Anders med tanke på att jag har fått umgås och sovit med han i två veckor nu.... ååååå.....har jag sagt att jag HATAR söndagar!!! =( Men nu är det nästan bara två månader kvar sen flyttar jag, och jag kunde inte längta mer!


Jag och Astrid!

Nu borde jag städa mitt rum, men jag har varken lust eller ork, så det får nog vänta. Konstigt hur man aldrig slutar att förvånas. Mycket som händer i alla människors liv. Underligt det där.. Nä nu blir det film.

Hade!

Sjöbotten!

Ja du har man kommit hem till sjöbotten efter en helt UNDERBAR påsk helg och lov vecka som spenderats med helt underbara människor! Och under veckan så har Anders kusiner hälsat på i Tärnamo! Jag har lekt med världens sötaste charmtroll Kristoffer som är 6år. Sen kommer man hem och får umgås med mina kusinbarn Oskar 10 och Astrid 3! Kunde det bli bättre? Svar: NEJ! Det är så kul att ha hela släkten uppe här hos oss i Norr! Men jag har fått skäll av min faster, som tycket att jag har haft dålig uppdatering under lovet...Och det vet jag, men det finns en förklaring till det. Vi har inget internett i huset där uppe. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på till Sommaren när bredbandet ska kopplas in!! Yiipie! säger jag bara!


Anders och Kristoffer!


Här är sötnosen -07 som ni då förstår så är hon lite större nu. =)

Nä nu ska måste jag gå ner och massera min bror. Ikväll blir det Stor 60års fest för min farbro!
Hade gött!

RSS 2.0