26 februari

Äntligen är jag ljus i håret igen vilket känns väldigt skönt! Har börjat jobba heltid på Vikbacka och de känns väldigt kul men kommer sakna alla andra underbara arbetskollegor och brukare. 
Annars rullar de mesta på som vanligt och liten i magen tränar nog på sina kommande talanger som fotbollsproffs. 




Övik

Idag ska jag åka på äventyr till Övik och hälsa på Sandra. Jag har sån tur att Sandras mamma och pappa, Eli och Ossian också ska åka ner så jag slipper åka buss å tåg eller köra bil själv. Himla kul ska de då bli. Kommer hem fredagkväll och jobb står på listan lördag och söndag, blir spännande att se om jag pallar de. Hade gott!! 





Vänner!

Underbara och bästa Erika och David har varit och hälsat på i helgen. Vilket var helt klart behövligt och heltrevligt! Vi har hunnit äta gott, OS-at och tagit guld, spelat spel och kört skoter. Idag har de annars varit rätt så lugnt med tanke på att de snöat en massa hela dagen.. 



Men nu hoppas jag att den lilla i magen har tänkt lugna ner sig så att jag får sova, känner mig trött men sååå nöjd med helgen. (Kan ju säga de också att magen växer i räserfart!)

Sparkar!

Känslan när man känner sparkar i magen och inser att de inte bara är inbillning...helt obeskrivligt. Anders har också lyckats känna den lilla krabaten, han såg aningens skräckslagen ut...men de ska vi nog hinna ta ur han med tanke på att de dröjer ett ganska bra tag innan de är färdig bakat. 

Idag har de varit en lugn ledig dag, men imorgon blir de jobb, deladtur och på söndag förmiddag. Nä nu blir de fika och lite film innan de är dags att sova.

RSS 2.0