To be with you!

Nästa gång jag pratar om att festa, påminn mig om att det är en dum idé! Jag hade väldigt trevligt med Ellan och andra folk. Det var väldigt trevligt att träffa massa känt folk på station, jag önskar bara att jag kunde säga att det är värt det. Men jag HATAR att vara bakis, och jag lyckas tyvärr alltid. Jag älskar att folk som är äldre än mig, typ min bror som blir 24 i år och min far som blir 50 nästa år, känner att dom kan komma och skratta åt mig och säga att jag borde ha lärt mig när dom är minst lika bakis som mig till och från! Så HA HA HA på dom!

Jag låg i alla fall i sängen bakis hela dagen igår, men mot kvällen kvicknade jag till och begav mig till Sofia och patrik. Jag och Sofia kom på att vi skulle åka till Bureå och hyra nån bra film. Hade dom nån bra film där? Nej, så vi begav oss till stan till hemmakväll istället och hyrde filmen "it´s magic!" Helt okej film, inte det bästa jag sett men. Det blev också så att Sofia lurade mig till att köpa "ben and jerrys" glass. Första gången jag smakat sån glass och den vara helt underbar! Så nu varje gång jag blir sugen på det kommer Sofia att måsta betala den åt mig! 

Idag har jag varit i Arvidsjaur hos min lossas mormor. Det låtere så töntigt att säga "lossas" mormor. Men det är Maggan och hon är som min andra mormor, så det så! Det var i alla fall trevligt. Vi var in på dollar store också...och nu säger mamma att Anders kommer att måsta ta släp med sig nästa gång han ska hit, för att jag har handlat så mycket. Men det är en myt! Hon handlade mycket mer än mig!


Nä nu ska jag gå ner och se om jag hittar nått gott att äta medans jag väntara på att filmen ska ladda klart som Warg sickar till mig. =)
Hade!


Don´t stop the music!

Idag gick skoldagen fort över, åkte sen och handlade åt David. Anders tycker att jag skämmer bort han, men det hör som till för mig att skämmabort pojkarna i familjen Larsson. =) Ellan har varit här en stund, vi har drukigt lite kaffe och hon har hjölpt mig ta fram nå kläder till ikväll. Det känns skönt att redan ha bestämt vad jag ska ha på mig, bara jag kan hålla mig till det. ;) Det blir till att käka middag hos världens bästa Ellan! Så jag ska nog snart snöra mig i duschen sen gå till henne för att böra ficka till sig och börja dricka lite kanske? ;)

Hoppas ni får en kanon kväll!
Hade!


You must have had a broken heart!

Idag har vi börjat med lite nya grejer i kommunikation kursen vi håller på med i skolan, vi får lära oss vad man ska tänka på och hur man egentligen ska göra när man redovisar osv. Jag tycker att det är hur intressant och kul som helst! Det var länge sen en kurs vi läst innom Bf ämnerna känndes så här kul. Folk tycker nog att jag är lite konstig. Men redovisningar och prata i allmänhet är något som jag tycker är fruktansvärt kul, och när man då får chansen att lära sig hur man egentligen ska göra och få chansen att uvecklas är man ju bara dum om man inte tar den på allvar. Det är i alla fall ett stort pluss i skolan nu!

På tal om ingenting så sa Ida för nån dag sen när vi pratade om....ja vad var det ens vi prata om? Jag har då kommit fram till varför det känns som att jag aldrig har nå kläder att ha på mig. "Men Sara, du byter ju kläder exakt varje dag." Haha, nu kanske det låter som att Ida aldrig byter kläder. Men egentligen så får man ju faktiskat ha samma kläder två dagar i rad, men det blir som bara att jag alltid tar nya kläder och då tar ju som kläd valet slut väldigt fort..haha, det kanske var väldigt oviktigtvetande men det förklara en del av min saknad att köpa nya kläder. =P

Idag har jag varit duktig och hjälpt mamma att städa och jag har också hunnit med att städa lite i mitt rum, vilket är väldigt skönt. =) Börjar till och med nästan ha ordning och reda i min garderob, vilket inte händer ofta. =P
Ikväll har jag också sett Hockey, AIK mot Frölunda. Aik sög men vi hade trevligt folk här så det gick bra ändå. =) Tur att jag inte är så insatt i alla fall, då hade det kunna varit värre.

Imorgon så har jag en lektion på hela dagen, Kommunikation mellan 10.55-12.10. Lite små drygt men som jag sagt så är det en väldigt rolig kurs så det ska nog gå bra. =P När jag har slutat så ska jag åka och handla mat till Davids hem....Ja ni läste rätt, jag ska handla mat åt min kära kusin. Jag är lite orolig för honom för att han aldrig har mat hemma så nu har jag tänkt göra något åt saken. Sen bär det av hem för att förbereda sig för förfest med Ellan sen bär det av till stan för lite mer förfest sen blir det Station. Det känns KANON! Sen ska ju då så klart värdens bästa kusin David hämta oss på natten. (L)


Sommaren -09 17/7 Oförglömliga minnen.

"I lay my love on you!" 17/7 -09

Nä nu ska jag lägga mig och se om det finns något bra på tvn.
Sov gott!

You light up my life!

Sitter hos Ellan. Ellan sitter vid sin dator och pluggar och är duktig och skriver om Franska revolutionen och jag nördar vid min dator. Q brukar alltid vara arg på elin för att hon jämt sitter vid datorn, men just nu är jag nöjd att bara få sitta här med henne och bara ta det lugnt. Det är ju som det enda som behövs ibland. Ellan tycker att jag ska festa på fredag, men jag kan inte riktigt bestämma mig....Jag mår ju alltid rööv efter att jag festat. och jag jag vet vad alla säger "drick mindre då?" Men det hjälper inte..jag lovar jag har försökt med det också. ;) Men vi får se hur det bli...det är ju inte fredag riktigt än i alla fall. :P  

Anders ringde idag som vanligt efter jobbet, och idag var han väldigt uppåt och det är typ det bästa som finns. Att när han ringer och är på jätte bra humör, det kan verkligen göra min dag! =) Men det får mig också att sakna han ännu mer.. Men nu ska vi inte vara deprimerade här... haha. 


     


Me love You

Nä nu ska jag fortsätta att nörda lite sen ska det bli paus i Ellans pluggande och vi ska ta en koppkaffe och snacka lite skit. Det gillas!
Haade!

  


I don´t wanna fight!

Har varit ledig hela dagen idag, vilket var väldigt skönt. Idag har jag inte gjort mycket alls...Sovit och bara tagit det lungt. Men jag har också haft besök av en vän. Vi har pratat en massa och det var väldigt skönt...Mycket saker som kommit imellan oss på grund dels av missförstånd, men också vanliga känslor man har som man inte kan ta bort hur gärna man än vill. Idag har jag fått veta saker jag aldrig riktigt tänkt på förut, men jag har också fått en stor förståelse för allt som rör sig i andra människors tankar. Jag hoppas att min vän tyckler att det var lika skönt som jag tyckte det vara att få prata ut.. Nu kan jag förstå varför allting har blivit som det blivit och att det kanske inte finns så mycket att göra åt saken annat än att försöka ha förståelse för varandra.



Nu ska jag gå ner och se lite hockey och vara social.
Haade!


All or nothing.

Efter en väldigt händelserik Söndag så fick jag mig hem från tärna med den väldigt ny väckta Forden. Bilresan slog alla rekord på hemfärd från Tärnamo, endast 8timmar och 50minuter. 
Allt började med att jag tog bussen upp till Tärna i fredags, och helgen bestod mest av mys och lite till mys. Efter många om och men så hade vi bestämt att jag skulle ta Anders gamla raggar bil, Ford Sierra -86 hem. Obesiktad gav jag mig iväg med den väldigt omtyckta Forden för stunden, det är faktiskt en väldigt fin bil. Två mil utanför Sorsele så slår radion av och hela bilen dör, Som tur var så fick jag hjälp av tre bilmekaniker som stannat för att hjälpa mig, att putta bilen till en P-ficka. Där tittar dom lite på bilen och konstaterar att det är något med strömmen till bilen. Jag ringer Anders och i det här läget är han vild och galen. Riktigt förbannad skulle jag säga på bilen. Han, Ove och Alfred bestämmer sig i alla fall att dom ska komma och försöka hjälpa mig. Bilen stannad 13.45 och jag väntar på att dom ska komma. Vid 17 tiden så rullar dom in, när jag endast suttit i bilen i ungefär 3timmar. Dom byter batteri och bilen går som en klocka igen. Vi kör in till Sorsele för att försöka hitta en makapär så att vi skulle kunna kolla så att batteriet laddade som det skulle. Självklart har dom ingen sån, så dom följer med mig till Arvidsjaur. Dom har ingen sån där heller men vi käkar middag och jag bestämmer mig för att köra hem bilen. Anders och dom vänder och åker hem och jag åker från Arvidsjaur 19:00. Och allt slutade då med att jag var hemma 20.50.

Idag steg jag upp 6:30 för att åka och besikta bilen kl 8:00. Det blev ombesiktning med lite små läckande slangar och en trasig blinkers. Men med tanke på att bilen bara har stått i nästan 2år så är det kanske ett faktum. Men jag är inte bitter! Jag gillar den där bilen. =) Allt löser sig med lite positiv inställning!



Jag åker till skolan 10:30 för att käka fiskpinnar på skolan med Ida. Dagen börjar redan arta sig! =) 
Hoppas ni har en Underbar dag! Haaade!  

Ain´t that a kick in the head?!

Måndag är helt seriöst den värsta dagen jag vet! Har egentligen inget att klaga över...Skola idag och i morgon är jag helt ledig, ska åka på stan och köpa grejer till huset osv. Men ändå kommer det som över en, när man som fastnar i att tänka vad man vill göra egentligen...Och när tankarna bara snurrar i skallen och man funderar när det är dags att ta tag i saker och ting...Det är då jag önskar att jag inte var just här, där jag är. Men alla har väl sina dåliga dagar, eller? Jag kanske är väldigt ego.. Men så är det i alla fall, inget man dör av, inget som inte går över, men nått att må dåligt över en liten stund....bara för att försöka klura ut lösningen och att bli klok på vad man egentligen tänkt.

Haha, kul att jag tappade er redan på "Måndag är helt seriöst den värsta dagen jag vet!" 
Sov gott, ni där ute! 

Hade!


The best is yet to come!

Partaj igår med brudarna. Mådde faktiskt riktigt bra i morse, eller bra? men bättre än det brukar vara. ;) Orkar inte skriva något vettigt. Har börjat ta tag i det där med balklänningen nu och det verkar nog kunna lösa sig. =) Var på IKEA i helgen också. Har köpt lite smått och gott men Anders säger att jag inte får köpa mer grejer nu förrän vi fått klart ett nytt rum......Snart måste jag börja stapla allt på varran.











Kvällen avslutades med Te hos Q! Hon och jag myste lite.


Haade!


Hello beautiful!

Sitter och degar i soffan. Är så fruktansvärt trött och huvudvärken spökar fortfarande, har typ inte sovit nått inatt pga min förkylning. Jag har världens jobbigaste hosta!! Men hur som helst så fyller Mamma år idag i alla fall, så nu väntar jag bara på att hon ska komma hem så att vi ska kunna mysa. Har inte mycket annat att skriva, Skolan har börjat och jag lika som många andra är redan less, men vad gör man inte för att få ett slut på det nån gång.  Nä nu ska jag se om jag hittar någon bra film att se. 

 


Världens finaste flickor! 


Världens tråkigaste blogg!

Jo jag vet.. hahah, jag ids som inte! Men jag tänkte lägga ut lite bilder på mitt blivande hem om en halvårs tid. Ni kanske inte bryr er, men jag kan säga det att om ett halvår så kommer jag vara en STOLT Tärnamo bo! =D


Vårat kära hus.

   
Jag är kär i våran hall. =)

 
Badrummet.

     
 
Köket.
Som ni ser så finns det fortfarande saker kvar att göra. Men det har hänt en hel del!


Utsikt från huset. Mee like!

 
Världens bästa pojkvän! All kärlek till dig!


RSS 2.0