Omväxling förnöjer

Anders har pratat om hur tråkigt han tycker de är att klyva ved, så idag bytte vi sysslor och jag fick hoppa in med klyven och fyrhjulskörningen. Väldigt trevligt kan jag tycka.



Spännande just nu också att se om man lyckas hålla hunden hemma på gården då vi har dagligt besök av en ren som idag stod och glodde in i köksfönstret även älgarna är i farten och är upp på gården och hälsar på. 




Ser ljuset

De går åt rätt håll och sakta men säkert börjar snuvan å hostan att försvinna och sömnen börjar återvända. Hilda är den som är mest snuvig men ändå pigg.

Vi stökar på och Anders tog helg igår så vi har en långhelg framför oss. Helt underbart!






Tjugoandra Maj

Igår bjöd vi Louise på middag och de var otroligt trevlig med lite annat vuxet sällskap då de fortfarande är sjukstuga här hemma. Efter middagen gick vi ut och barnen lekte å vi drack kaffe och åt glass. Underbart med varma kvällar.




Imorse efter en rätt så kass natt så myste brudarna lite extra med pappan innan han åkte på jobbet. 



Sjukstuga

Båda dom större barnen har feber och de känns så orättvist att Vilhelm måste vara sjuk nu igen när de är fint väder. Vi bestämde trotts allt då barnen var så pass pigga att dom skulle få gå ut och busa en stund då vi skulle få sällskap till tvåfikat.

Vilhelm körde traktor helt själv och vi tjejer hoppade lite studsmatta och lekte i sandlådan iväntan på gästerna. 













Redan (!?) 17 maj

Dagarna och nätterna har varit bättre och idag kom den efterlängtade värmen men.... Vilhelm vaknade med feber och hosta igen. Jättetråkigt och inte lätt att hålla han inne när de är så fint väder ut. Vi har alla fått hålla oss inne idag som stöd till den sjuka. Han piggade på sig efter lunchen och dom lekte lite på altanen och nu ligger han sovandes med över 38 graders feber igen. Typiskt. Ja ja tur de är helg nu så inte hela familjen måste sitta inne om febern håller i sig. 




Mys innan pappan åkte på jobbet. 



1års kontroll

Idag har Hilda varit på ettårs kontroll. Hon följer sin kurva fint och väger nu 9,5kg och är 78cm lång. De gick fint att få sprutorna men nu ikväll har hon feber och har väldigt ont. Mammas lilla hjärtat vad jag skulle vilja ta hennes smärta. Tur att det går över.

Innan vaccinet

Efter vaccinet 


Besök i Piteå

I söndags packade jag in barnen i bilen och hämta upp Louise sen bar de av till syrran i Piteå. Louise hade "innevecka" på skolan så hon hjälpte mej att rodda med barnen och körningen.

Vädret var inte det bästa men de var också de enda att klaga på. Vi hade underbara dagar med lyckliga, lekandes barn. Mamma kom och va med oss tisdag och onsdag. Även pappa och mormor kom och hälsade på över dagen på onsdagen. 














Sjukstuga å valborg

Ja vi fortsätter med förkylningen där nu febern är borta men istället fick vi snuva och hosta. Vilhelm är betydligt piggare och sover nu bra på nätterna men då är de värre för Hilda och Lilly har nu fått hostan. Hoppas på klar bättring väldigt snart då jag och barnen åker till syrran i Piteå på söndag.

I och med förkylningen så blev de ett lugnt firande av valborg, eller lugnt och lungt Anders, Ove och Stellan sågade hela dagen sen åt vi grillat tillsammans allihopa på kvällen. En välbehövligt lugn och trevlig kväll. 







Igår kväll var jag och Lilly i stallet igen och vi hade en underbar kväll. Hoppas nu bara att hon inte blir mer sjuk då hon är bjuden på kalas på lördag. 



RSS 2.0