Miss you love!

Det känns inte som att det var så länge sen jag satt vi datorn. Men när jag börjar läsa alla mina vänners bloggar så inser jag att jag har missat en hel del, eller så har alla bara varit extra duktiga på att skriva.
Idag har jag i alla fall varit lite extra duktig, mot all förmodan. Jag har målat skåpluckor och städat köket, hallen, tv rummet och toaletten och min mor och far älskar mig extra mycket idag. =D Sen ikväll så blir det nog att se lite hockey, Anna och Johan kommer hit så man måste ju vara lite social och lossas att man är lite intresserad i alla fall (?)
Imorgon så ska jag åka till praktikplatsen och ha "uvecklingsamtal" med min lärare och handledare. Så jag börjar halv 9, sen efter dte så bär det av hem igen för att packa och göra mig klar för att åka till Tärna. Där kommer jag att starata upp mitt lov med älsklingen och kommer att åka hem måndag eller tisadg. Sen blir det till att packa om väskan och förbereda mig för en flygfärd neråt i landet. Förövrigt så ska jag flyga själv för första gången, men det kommer nog att gå bra, jag är ju inte direkt rädd för att flyga, men det ska bli mer spännande och se om jag får mig till rätt ställe när jag sen är framme. Förhoppningvis så får jag hämtning på flygplatsen av min farbror. Jag åker alltså Onsdag och åker hem Söndag. Där ska det spenderas tid med världens bästa brudar. Ellan, mattan och iddeb. Kommer att bli kanon! Är bara lite orolig hur det ska gå med den ekonomiska biten, men jag är säker att jag får mig dit och hem i alla fall. Det är ju alltid en början. =) Summan av allt detta kommer garanterat att leda till ett Underbart lov med dom personer jag älskar mest! Men just nu koncentrerar jag mig på att få åka upp och träffa älsklingen, har varit en tuff tvåveckors period ifrån varandra. Så det ska bli helt underbart! Hoppas ni också kommer att ett bra lov!
Nu kommer Johan så nu ska jag gå ner och vara social!
Haaade!

close your eyes!

Idag när jag vaknade kände jag att jag egentligen inte alls vile vakna! Jag har saker att göra men har ingen ork eller lust......Jag hatar när det är så.. Känner att det kommer att bli en lååång och ensam dag idag.. Men medans jag sitter hemma och hatara livet för en stund så hoppas jag i alla fall ni andra har det bra!

Önskar att jag kunde känna sådär idag..


The memoys is coming back to me!

Det bästa av Sommaren 2009

Alanya






Jag 18år




Åselemarknaden





Förlovningsmiddag




Nu oskar jag inge mer.
Hade!

Nobody's Perfect

Helgen har varit underbar! Anders har varit här. Vi var på byafest på lördagen och det var massa trevligt folk där. Alla syskon har också varit hemma i helgen förutom jonas. Det var tomt utan han, men han kommer hem till Jul och då kommer alla att vara hemma! Det gillas.  Söndagen var det fika för Nils som fyllt 23. Måndagen var det skola sen praktik, så det var en lång dag. Sen när jag skulle sova måndagkväll höll jag typ på att frysa ihjäl, drog på mig en stor pjamas, stocksockar och dubbla duntäcken.....vaknade med snuva och idag har det varit tungt, man jag vägrar bli sjuk! Har sovit en timma men nu måste jag göra skolarbete! Men ni ser ju redan hur bra det går..som alltid blir det en massa annat istället men nu ska jag skriva lite! Sen ikväll få jag kanske lite besök av världens bästa Ellan, känns som en evighet sen vi träffades men det var senast i Söndags. =] Men det är väl så när man helt enkelt behöver sin bästis. (A) I Helgen blir det i alla fall bus med mina underbara barndomsvänner Lovisa, Erica och Matilda. Vars vi ska och vad vi ska göra tänker jag inte berätta för det är en hemlis för Matilda. =] Men jag är helt övertygad om att det kommer att bli kanon. :D

Lite bilder från helgen:






Puss

Ironic!

Sitter här på waynes med Ellan, Jensan åkte nyss hem. Vi har käkat lite middag, blev kyklingsallad för min del, väldigt gott. Ellan sitter bredvid mig och är duktig som vanligt och pluggar. Men jag ska faktiskt försöka vara lite duktig jag med. =) Ska göra lite apu-uppgifter. Jag har varit på praktiken varje dag i veckan. Känns ändå helt okej, jobbade 7-12 idag men resten av veckan har jag och kommer jag att jobba kväll, till 9. Förövrigt så kommer hjärtat på fredag! (L) Sen blire "Höstfesten" på lördag (byafest). Det känns kul för syster och hennes pojkvän kommer hem och även den äldsta brodern. =) Det ända som saknas är att Jonas skulle pallra sig hemmåt.. men det är ju en smula långt.. Näääää, nu är det dags att plugga! 



Haaade Kung!  


The look in your eyes tells it all.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Jag har sett One tree hill och nördat på internet tills nu. Ska strax åka till Apu:n. Jobbar mellan 14.30 - 21.00.  Har försökt få i tag rätt person att fråga om jobb uppe i Tärna, men det går trögt jag får hela tiden nya nummer. Nu har jag fått tre nya nummer så nu tycker jag att någon borde börja ha svar på mina frågor. Har inget mer att skriva.

Astrid, lillgumman som har börjat bli stor nu.


Hade!

RSS 2.0