Tjugotredje februari

Igår tog Anders med sig Lilly och åkte till Hemavan så hon för första gången skulle få pröva på att åka slalom. Hon älskade de och de gick jättebra för henne. Hon har nog hjälp av all träning på längdskidorna med balans osv. Jätteroligt var de i alla fall att de gick så bra och jag önskar så att jag kunnat vara där och se när hon åkte. De får helt enkelt bli en annan gång men nu är vi i alla fall starkt på gång med att ge henne chansen att lära sig. Man blir ju så stolt att man spricker.

Idag efter en tidig start på morgonen då Anders skottat undan en massa snö och försökt röja upp gården ordentligt så packade vi oss ner med skotern till sjön och gjorde lite lunch. Härligt att vara ute och tanka d-vitaminer från solen som är så underbar men de blåste rätt bra och Hilda var inte mycket nöjd så hennes mat och sovklocka blev rubbad men nånstans där imellan njöt jag ändå av att se dom stora barnen leka och åka runt på skidor och kaffet och den varma mackan var sjukt god. 










Underbara ljus

Äntligen är solen och ljuset tillbaka och vi njuter till fullo. Allt blir verkligen så mycket lättare med ljus i vardagen.










Fina dagar med glada barn, förskola, skidträning, kompisbesök och en Hilda som börjar "prata" mer och mer för varje dag. Hon ljudar fram fler och fler ord, de märks att hon gillar att bli förstås och har lättare att få fram hennes vilja på gott och ont då.. 

Alla hjärtans dag

Tänk ändå så fruktansvärt mycket jag har att vara tacksam för jag har en man jag älskar och som älskar mig och tillsammans har vi fått den finaste gåvan just för oss, barnen. Så därför lägger vi den där extra kärlekstanken till våra älskade barn.





Lilly och Vilhelm fick varsin ros med godis. 
Hilda fick fruktgodis och bukett som mor och far fick njuta av. 

Anders har en kompis uppe i helgen för skoterkörning så idag när dom var ute hela dagen passade vi på att åka och hälsa på hos grannarna och vilket väder vi haft på förmiddagen idag. 




Åt så god middag med efterrätt att de just nu känns som magen ska explodera... Får se nu ikväll om bebis ryms att röra sig där inne. 

Klippning

Var på salongen hos Sandra igår och Lilly fick för första gången tvätta håret i frisörstolen vilket var väldigt spännande tyckte alla tre dessutom fick dom helium ballonger.




Hilda var kanske inte helnöjd hela tiden men klippt blev hon. 







Klippning

Var på salongen hos Sandra igår och Lilly fick för första gången tvätta håret i frisörstolen vilket var väldigt spännande tyckte alla tre dessutom fick dom helium ballonger. 

Grattis Anders

Idag fyller världens bästa år.
Som vi älskar dig! ❤️ 
Stort grattis till dig på din dag. Ikväll har barnen skidträning och Anders ska vara hjälptränare så vi firar med kalas och tårta på fredag istället. 


Solen

Igår var en sån fin dag. Solen sken och bara kring - 6. Vilhelm sa "åh mamma solen skiner nu MÅSTE vi skynda oss ut" Så vi gjorde som han ville och skyndade oss ut en liten stund. Hilda är fortfarande väldigt snuvig och har lite hosta och jag har känt av helgens bravader i höfterna så de blev inte så länge men oj så skönt.









 
Sen avslutades kvällen med mys i soffan då alla var rätt slut efter en fullspäckad helg. 


Första tanden

I helgen när vi var borta så tappade Lilly sin första tand. Som hon har längtat och väntat. Allting gick väldigt smidigt och hon var så stolt när hon fick visa sin lilla tand. Sen fick den stå i ett glas med vatten över natten och vänta på tandfen som kom med en guldpeng.

Före när tanden var lös. 
Efter


Så stolt över våran stora tjej. 


Barnfri helg

I helgen kom mina föräldrar upp för att vara barnvakt till våra guldklimpar medan jag och Anders åkte till Lycksele. Vi åkte ner tidigt lördagsmorgon, blev bjudna på lunch hos fina vänner sen lite shopping innan vi checkade in i stugan på Ansia. Blev middag på Golden bar som var väldigt god. 




 sen så åkte vi till hotell lappland där bland annat Billy Opel spelade och han levererade verkligen. Så himla kul att få se han live.

Sov en godnatt och fick vakna i lugn och ro innan vi åkte hemmåt till Tärnamo igen. 
Helt underbart och skönt att ladda batterierna bara min kärlek och jag. Tack värdens bästa mamma och pappa för att ni alltid ställer upp. 



RSS 2.0