Bloggtorka

Har inte mycket spännande att skriva...där av den dåliga uppdateringen. Vi jobbar på och försöker städa fram våren/sommaren. Anders har långhelg och jag jobbar kväll idag sen är jag ledig fredag och lördag. Idag har vi fixat med bilarna och jag har bytt däck på bilen. 3 av 4 däck har jag bytt helt själv. Var tvungen att påpeka för Anders att han på minde om min far när han gjorde allt och jag bara fick hissa domkraften. Hur kan man som karl ställa krav på att man ska kunna om man aldrig får göra det själv? Så efter lite gnäll som en två åring från min sida så fick jag själv bytta resten av däcken. Självklart fick Anders dra åt däcken när jag var klar. Hade ingen lust att tappa dom.

Vi har kommit igång men cyklingen i familjen också nu när jag fått mig ett nytt däck. Är väldigt skönt att kunna fara med Nikita så hon får kuta av sig, och väldigt bra träning för mig som aldrig någonsin har varit i så dålig form som jag är i just nu! Så det ska det bli ändring på!

Till helgen bär det av hemåt till Sjöbotten för att fira MÄSTER i byn. Det ska bli så skönt att komma hem, var länge sen nu!

Nä nu ska jag byta om och göra mig klar för att åka på jobbet.

RSS 2.0