Ett litet samtal.

Tänk att ett litet samtal kan göra hela ens dag! Min chef ringde och erbjöd mig fast tjänst 75% på Vikbacka. Självklart tackade jag ja utan att fundera! Sen blev de fika dejt med Mia på caféet i tärna. Väldigt trevligt! Åkte sen till Hemavan och hälsade på dagiset och underbara Stina! Sen blev de kaffe hos Sandra och Eli körde hårt med mig att jag skulle rita en massa grejer, och jag kan inte rita!! Nu sitter vi och väntar på frippe och Erika med fam som ska få lite middag. Hoppas ni också haft en toppen fredag!


Lyckad helg!

Helgen blev väldigt lyckad. Efter en heldags promenad i skogen så fick vi i hop lite kantareller i alla fall. Sen blev de middag ute i skogen. Just när vi satt oss så kom ju självklart regnet och blötte ner oss lagom till middagen. Men de är väl sånt man får ta. Lördags kvällen blev de sällskaps spel och en massa prat. Väldigt trevligt! Söndagen blev de till att rensa kantareller och se på film, sen åkte gästerna hem..,

 

 


Vaken!

Anders åkte till skjutbanan med jaktlaget i morse för att fixa allt klart med de inför jakten. Han lovade mig att han skulle vara tillbaka till 11.00, de blir spännande och se hur de går.
Jag vet inte varför jag inte kunde somna om efter att han for. Så nu ligger jag och väntar på nått typ av täcken på liv från våra gäster. Men de är som mest Lovis och Nikita som gör nå liv av sig. Ja ja, man kanske ska he sig upp och koka lite kaffe, då kanske dom vaknar till liv!


Höst!?

Kallt och eländigt! Skrapade rutan i morse innan jag åkte till jobbet. 0.5 grader imorse, jätte kul. Det enda positiva är att man får tända mys belysningen på kvällarna när de blir mörkt.

Främmandet har kommit hit och även krupit i säng. Jag är inte alls trött och hel spidad! Jag fattar inte varför. Imorgon blir de att he sig ut i skogen, de kommer bli toppen och jag vet någon som kommer att bli överlycklig, lilla Nikita! Nä nu måste jag försöka sova!


Fin främmen!

Glömde ju skriva att jag är ju ledig i helgen och då får vi fin främmen iform av Erika, David och Lovis och älskade broder Jonas och Anki! Det ska bli väldigt trevligt! De blir till att bege sig ut i skogen och hoppas på att kantarellerna har velat växa till sig och har vi tur kanske man ramlar över några hjortron också.

Hoppas ni fina läsare får en lika underbar helg som jag ska ha!

Plugg och jobb!

Ja, plugg och jobb är vad mina dagar består av. Sen unnar jag mig nån promenad och film stund. Skolan drar igång igen nu på tisdag och än är det nån ogjord uppgift, fy på mig! Men snart ska väl även de vara gjort!

Jag har ju unnat mig att ta semester i september också i och med att de blev så lite semester i sommar. Och om allt går enligt planerna så går jag och bästa vännen Elin på ett flyg till Alanya fredag den 7 september och kommer hem den 14. Så vi hoppas på de bästa och ser om priserna vill gå ner lite.

Har mått lite halv kasst nu några dagar med ständig huvudvärk och trötthet som håller på att ta kål på mig så jag tror lite semester är den rätta medicinen.
Anders är då nöjd att han får de lugnt och skönt i jakt tiderna. Så de är ju bra. Nu ska jag spara skolarbetet och göra mig klar för jobb!


Plugg och sol!

Ja idag blev de som sagt plugg med Sara från 08.00 till 11.00 eller nått sånt. Lite fick vi uträttat men solen hade stark dragningskraft! Blev så jag åkte till Sandra och solade och mös med små pojkarna. Sen bar de av hem för vi blev bjudna på middag av Anders farmor och farfar, fisk och potatis, vilket som vanligt smakade toppen. Blev promenad med Nikita dit och hem. Skönt att jag kanske håller på att kunna disciplinera mig skälv till att motionera igen! Nu ska jag plugga lite sen slappa i soffan. Imorgon är de jobb 14-21,30!


Ledig = plugg

Idag är jag ledig och har pluggat. Ännu en uppgift är inskickad men ändå många kvar. Känns surt när man läser och ser bilder på hur fint väder de är hemma i Skellefteå. Vi skulle ju också ha sol och varmt! Men inte mycket att göra åt. Imorgon är jag också ledig och de är plugg som står på schemat men Sara kommer hit så jag får nån att plugga med i alla fall.

Ska väl inte klaga allt för mycket vi hade ju faktiskt fint väder igår.


On the road again!

Japp nu ska jag vara på banan igen. Idag på min lediga dag var jag duktig och pallrade mig till Sara 08.00 redo för att sparka igång med plugget igen. Vi kanske inte fick ner så mycket på papper men vi har diskuterat och fått upp taggen betydligt! Så på onsdag då träffas vi igen och då ska minst en uppgift vara klar! Så nu är de bara till att ta sig i kragen och se till att få de gjort!

Sen så åkte jag vidare från tärna till Hemavan. Mitt andra hem och till min andra familj! Idag var två stjärnor hemma. Sandra och Ossian. De blev kaffe, en massa prat och mys! Sen så var jag faktiskt duktig och färgade sandras hår. Jag hoppas hon blev nöjd, glömde helt bort att fråga. Haha

Ikväll blev de grillat och mys framför tvn. Nu ska jag försöka sova för imorgon är de delad tur på jobbet som gäller! God natt på er!


Augusti!

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Världens bästa mormor har fyllt 80 år och har blivit ordentligt firad. Lördagen var de brännbolls turnering och dans på träskfesten. Migrän, sjukskrivning som ledde till fem dagars ledighet. Ett litet stopp i Piteå hos syster sen bar de hem till tärnamo igen. I morse vid fyra vaknade jag av en enorm värk i magen och ryggen. Gick ner för att ta en Alvedon men hamnade på golvet. Tur att älsklingen hörde när jag ropa så jag fick lite hjälp och servis! Han är helt klart världens bästa! Nu sitter jag och försöker samla krafter inför jobbet ikväll.


RSS 2.0