Kaminerna är på plats!

Nu står kaminerna på plats och väntar på sotarn som kommer till veckan. Jiipie!






Imorgon är jag ledig sen blir det två dagars jobb sen bär det av hemåt på torsdag kväll. Pappa fyller 50 år på fredag och då är det öppet hus så då ska barnen vara på kökstjänst! Nu ska vi se film sen blir det sängen!


Min lilla älskling!

Anders och en kollega är på ett hus och bygger i Joeström, åt en norsk som brukar ha köpt hem räkor åt Anders kollega. Snäll som min man är så vet han ju att jag ÄLSKAR räkor så han beställer två kilo färska räkor med norsken. Igår skulle vi äta hemma gjord pizza men anders ringde till mig och sa att jag inte skulle börja med maten förän han kom hem. När han kommer hem har han med sig en påse med färska räkor, norskt bröd, norsk äkta majonäs, en vinflaska och en påse med sallad och citron. "Här har vi middagen" säger han lite lurigt. Norsken har alltså köpt allt till oss utom salladen och citronen. Anders fick inte betala nånting och då trodde Anders bara att det var räkor i påsen... Han har alltså köpt vin och allt till oss den snälle mannen! Så nu måste vi komma på något fint att köpa tillbaka. Det finns verkligen snälla människor här i världen.







Nä nu ska jag göra mig klar för att åka och jobba, 12-20 ganska skönt pass att ha på en lördag faktiskt både sovmorgon och inte så sent jobb heller.

TjugofemteSeptember

Mo i rana resan blev väldigt lyckat! Trevligt sällskap och några påsar med lite smått och gott fick också följa med hem. Angelica som jag följde med är en klasskompis till Anders från grundskolan, vi har träffats ungefär fyra gånger. Vi skrattade ganska gott när vi insåg att hon tagit med sig nästan en total främling till Norge. Men Angelica är en toppen tjej och vi kommer väldigt bra överens, jag vågar nästan säga att jag har hittat en vän för livet. Synd bara att hon bor i Umeå men hon är hem hit ofta så det blir nog bra ändå.

Idag har det varit jobb som vanligt, var duktig när jag kom hem och städade ur min garderob så nu har jag en ganska stor låda med kläder som jag ska skänka till en arbetskamrats dotter, det känns ganska kul att rensa ur kläder man inte använder så ofta när man vet att nån annan kanske kan få användning av det. Sen så var vi bjudna på middag till våra "sporstuge" grannar, (Anders farmors syster och hennes man) Väldigt, väldigt gott och väldigt uppskattat! Nu slöas det i soffan, men tror det blir att dra sig mot sängen snart. Jobb som vanligt igen i morgon. 



Roadtrip!

Förkylningen står och knackar på dörren och jag vägrar släppa in den! Jobbat idag och i morgon jobb sen blir jag hämtad på jobbet av Angelica sen blir det roadtrip till Moirana. Hälsa på hennes syster och shopping på onsdag! Det blir riktigt bra! Hon ringde ikväll och störde mig när jag höll på med maten så det blev brända korvar...hmm, knaprigt och inte gott! Men men.  Sen så har vi ju då våran lilla löptik som inte alls städar efter sig så nu går hon runt och surar på matte för att jag tog på henne "löptrosan".  Nä nu ska jag dra på mig filten och tycka synd om mig själv en stund.



Saknar lill sessan!

Bilder

Här kommer lite bilder från svamp plockningen.


Nikita start klar!





Sen så har jag en bild från övervåningen där den öppna spisen ska stå.



Nu ska jag he mig ut till min oroliga löptik som sitter i hundgården.

Tillbaka!

Jaha, efter många om och men med detta j*vla internet så har vi nu (kanske) ett fungerande internet!
Mycket har hänt sen sist jag skrev. Men som ni vet så har jag gått och blivit en riktig Kolbengtsson och jag storm trivs. Än så länge så har jag skött mig snyggt och inte skämt ut namnet, hoppas det får hålla i sig. *hihi* Efter bröloppet så drog jobbet igång ganska direkt och sen dess har det varit fullt upp. Han hem över stadsfesten och fick dansa av mig lite på Tärna marknan vilket var skit kul. Annars har det för det mesta stått jobb i mitt schema. Anders har bytt tak och fixat skorsten under hela hans semester. Han har varit så duktig! Och fint är bara förnamnet! Han är en stjärna, och nu har han också börjat jobba igen. Hela Augusti har bestätt av jobb. Har varit ledig en dag nån gång som idag. Efter nio dagars hårt arbete får jag vara ledig en dag sen jobba arslet av mig igen. MEN jag är glad att jag har jobb, September är ännu ovisst! 




Saknaden är enorm! Vill träffa dig NU NU NU! Puss

Och vi har ju hunnit ut en sväng i skogen och plockat kantareller! Fick också chans att testa en av våra bröllopspresenter från världens bästa Sjöbossar! GPS och Pailer till Nikita. Hon älskar att springa lös och hon beter sig exemplariskt i skogen, (förutom att det bara är råttor som gäller.)

Vill tacka alla underbara som var med och uppvaktade oss och som skickade presenter och hälsningar till oss på våran stora dag. Och lugn jag LOVAR att TACK kort kommer inom kort nu när internet fungerar. Ge inte upp på oss!


Puss & Kram från oss i fjällen! 

RSS 2.0