"tried to walk away but i stumbel"

Helgen har varit den tyngsta på länge men har samtidigt aldrig varit så bra! Fredag var det jobb efter skolan sen så komme Anders vid 9, sen så såg vi film till typ 12. Sen var det bara att he sig upp till jobbet halv 6 och jag kan säga det att när jag vaknade så trodde jag typ inte att jag skulle få mig upp ur sängen, hade jätte ont i kroppen och förkylningen kom smygande men det var ju bara att he sig dit. Hann hem och ta det lungt ett tag sen bar det av till fotbolls match och tyvärr så orkade jag verkligen inte. Hade sovit för lite sen så tog förkylningen all kraft jag hade kvar. Förlorade mot Myckle med 6-1. Blev tacos till middag och sen mys framför tv:n. Och idag har varit en lugn dag har inte gjort så mycket. Varit med anders hela dagen. Nu har han åkt hem igen till sin lillahemtrakt.


Ikväll blir det till att vara med Ellan och Ludde, har som inte hunnit träffa elin i helgen och typ inte i veckan heller och det känns som komstigt! Saknar henne men det blir nog bra att vara med hon och ludde ikväll. Blir nog till att plocka lite blåbär och göra något spännande och gott sen bara mysa. =)

Hade bäst!
Puss

"try to fix you"



Jag finns här
, gjorde det och jag gör det nu!
Glöm aldrig det!

"I kissed a girl"


You make me smile, Pleas stay for a while now!

"Smile for me"

Ja då var man uppe i Tärna då. Åkte upp hit i går med nå folk. Är riktigt fint och mysigt har jag. =] Idag har varit en lugn dag är en aning trött osv. Saknar lillellan! Men jag kommer ju hem så småning om så det löser sig.. =) Har tagit lite bilder osv så det kommer in mer sen.


"Muffha,muffha"
Puss puss!

"nu kokar det i grytan"

Asså jag blir så grymt JÄVLA förbannad på dom här människorna och speciellt en, att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen! Jag är så grymt less på att tjaffsa och det är väl iprencip det ända jag har fått gjort sen allt startade! När är tiden inne för att bara ha kul då? Vist i fan har man rätt att få se personen rätt upp i ansiktet och få höra vad den har att säga i stället att få höra det från andra då det redan har snackats en massa skit bakom ryggen! Är så less på att försöka lita på människor sen får man bara en kniv i ryggen! =O Jag trodde verkligen inte att det skulle någonsin sjunka så här lågt men fyy fan det har sjunkit lägre än Glocalnet och nu är det fan inte roligt längre! Jag har en gräns och när gränsen är passerad och folk som inte har någonting med allt det här att göra dras in då har det faan gått för långt! Jag lovar dig att det är inte över än och du ska fan inte bara kunna sätta dig på mig! Det är snart över och då ska jag visa dig att det är JAG SOM SKRATTAR SIST!


Du kan ta dig i ditt arsle för snart är det över för min del!
Till er andra kan jag bara säga Fyy fan vad högt upp ni ligger på min älskar lista just nu!

"because I say so"

Idag blir det till att åka till matildas och umgås med Lovisa, Matilda och Erica. Var länge sen vi träffades allihopa och nu är det dags för nu finns det så mycket saker som måste pratas igenom och redas ut! Jag saknar dom och deras sätt att alltid får mig så lugn när jag har problem, Jag älskar att dom alltid är så bra på att lyssna och förstå, det är därför dom är Guld värda!


Puss!

Måste bara!

Är det inte underbart?



 


Jag typ diggar er!
Puss!

hmmmm.

Kanske blir en Bilddagbok i stället. Lika bra när jag ändå inte orkar skiva något.



When life has a mening you got love!


"everywhere in between"



If it makes you happy
It can't be that bad.
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad
Well who hasn't been there before?
It comes around, and some times in the hard way.

And everywhere in between
Well, o.k. we get along
So what if right is wrong?
But if it makes you happy
It can´t be that bad!

"Det är dom små detaljerna som kan betyda mest.."

Den som säger att dom inte vill bo på landet går verkligen miste om vackra saker!


Detta är utsikten från mitt hus.

Traktorer gillar jag.

Nere vid våran egna brygga.

Och våran vackra bastu stuga.

Nere vid udden.



Vintern här är också väldigt rolig och fin.
 

"so far away"

 

 

In the coldest time of year,
darkness all around my heart.
I was alone but didn't fear
to wander in the light of stars.
In the bright and silent night,
winds would knock and disappear.
Still I felt the feeling near,
like the first time you were ever here.

You're so far away, so far away,
you left me, you told me you would stay.
You never said goodbye and I'll keep asking why,
I keep on asking how I can miss you as mutch as I do.

 

***************************************************************************************************************
You're my best friend

You're my total stranger
You're my lifeline

You're my hint of danger

You have always
Been so close

And yet so far away.


"Follow your heart"

Var med Världens bästa jenny igår på dagen, men bilder osv kommer senare! =D

FRDAG (Kväll):
Vet inte om jag behöver säga så mycket mer än attt jag vara med världens bästa tjejer och festade @ Clases House!
Riktigt, riktigt trevligt! Drog sedan vidare och träffade det så kallade SBH gänget! Riktigt trevligt det också. Slutade med att jag åkte hem till Sjh vid 3 så jag vara hemma vid halv 4 och jag kan säga att sängen var skööön!
Nu kommer lite bilder!









Fuck you all!
Puss!

"Keep driming of a perfect life"

Helgen!
Fredag:
DM match med U-18 mot Myckle, gick till förlängning sen blev det straffar 4- 3 till oss. Tog avgörande straffen och JA, jag är stolt! (A) =] Så nu väntar Final mot antingen Sunnanå eller Umeå ik. Åkte sedan hem till fest i grann huset. Stor besök från island var också där då. Slutade med att jag inte komme mig hem föränn där vid 4, fast att jag inte drack!

Självklart skulle Håret trimmas på pojkarna innan den stora festen, så jag ryckte in som frisör!

Lördag:

Bara att he sig upp till den årliga Träskampen. Var trevligt på dagen med lite sång osv, slutade med att jag och erica sjöng "The rose," Gick väl sådär halverst men men, sen sjöng syrran några låtara osv. =)





Bar sen av hem där vid 4 för att äta middag, kläupp sig sen åkte vi på förfest i grannhuset till Matildas. Alkohol och sköna människor kunde inte varit bättre, sen Musik av "Rubankarna" dans och en massa minglande. Måste säga att det var den bästa festen på väldigt länge! Blickar kan säga mer än tusen ord! Allt jag säger. Hahah. Komme mig hem till slut i alla fall.




Söndag:
Match mot Fromheden som skulle spelas i Norsjö så det var bara att dra sig upp där vid 10 och åka dit spela, vilket gick väldigt dåligt. Förlorade med 3-1 kanske eller nått sånt. Minns inte riktigt. Bilresan gick bra efter som att jag typ sov hela vägen både dit och hem. =P



Måndag:
Stan med Ellan och Fanny men köpte bara hårfärg för att göra ett försök att få bort min "fina" blonda lugg. Var helt olika färger i luggen och i resten av håret. Fikade också lite på waynes innan vi åkte hem. Väl hemma tränade jag sen for vi till Ellan och färgade håret.



Tisdag:
Åkte med syster och islänningarna till Piteå och badade, shoppade och käkade gott. =)

Onsdag:

Idag har jag varit med Ellan och Cicci och ätit lunch på Waynes. Och det måste jag säga var riktigt mysigt! Världens bästa tjejer helt klart! =} Sen bar det av till bergsbyn för att vara med Andreas, men han följde med mig hem, vi såg en film sen åkte jag på samling 17:45. Match mot Morön, måste säga att jag var riktigt Opeppad pga regnet men vi vann i alla fall tillslut med 2-1. Vilket jag verkligen tycker att vi förtjänade!





*Nu sitter jag här i alla fall och funderar en massa. Det är lite lustigt, Jag blir som aldrig riktigt klok på mina egna tankar. haha hur som helt så ska ni få se hur min planering ser ut framöver! Ni kan ju kolla om jag verkar ha plats för just DIG nån stans. =)

Torsdag:
Åka till andreas och vara med han och kanske hans kompisar.
Kvällen kanske det blir till att spendera lite tid med min bästa vän Elin.
Fredag:
Bär det av till stan för att vara med Jenny och Becka. Hem och träna!
Sen blire Party hela natten lång i stan! Syns vi?
Lördag:
Sova, Sova och sova. ?
Söndag:
Match med A-dam mot Ljusvattnet hemma på Tallbacka!
Måndag:
Förhopppningsvis Linn och Fellan! Saknar dom. =]
Tisdag:
?
Onsdag:

Skolstart!


********************************************************************************************************************
"My thoughts are lost in space and Im trying to reach them, but I can´t do it all by my selfe.
I really need you´r help! Please help me instead of judging me!
Because I feel the eyes upon me, as Im trying to fix this mess.
I pretend it doesn't bother me, but I just want to explode!
"



"old pictures, brings old memorys back"


Island. -06


Valparna -06


Träskampen -07


Midsommar -08


Kanske inte dom gamlaste men verkligen inte dom nyaste heller.

"I belive I can, I belive I will"






"Still haven´t found what Im looking for" 8/8-8

Blev en tidig kväll igår Ellan gick hem vid halv 12 efter att hon varit moraliskt stöd till mig medans jag försökte hålla orken uppe att sortera mina kläder som var tvungen att göras igår. Och jag kan säga det att jag hade grym ont i huvudet i slutet. Men hur som helst så blev jag klar och det blev faktiskt väldigt fint i min garderob. =} Sen som sagt så la jag mig halv 12 och tänkte att huvudvörken skulle gå över. Jag somnade typ direkt när jag la mig för jag var så grymt trött, men när jag vacknade i morse så hade jag fortfarande huvudvärk och det var inte det roligaste nrä jag viste att jag skulle måsta städa mitt rum. Trodde jag skulle får besök idag också men det blev inte så. Vi får i alla fall Islänskt besök idag så det är storstädning i hela huset men det som är skönt det är att mamma jobbar så det är pappa som håller ställningarna och då är det betydligt lugnare!

Nu sitter jag här med Nada att göra så jag ska öva lite på dom två sångerna jag och Erica ska sjunga på Träskkampen i morgon sen bli det väl att he sig ute en sväng med Ossie. Och sen som sagt är det DM match i kväll mot Myckle. Samling kvart i 5 och matchen börjar halv 7. Önska mig lycka till! Jag lär behövade, Känner inte alls för att spela match i kväll. Hur som helst, nu ska jag gå!


*************************************************************************************


Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it’s just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Lay down a list of what is wrong.
The things you’ve told him all along.
Pray to god he hears you.
And I pray to god he hears you.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.









"wondering what you get" 04/8-08

Måndag!
Varit på stan och umgåtts med andreas hela dagen, har nyligen kommit hem och käkat lite Tacos (A). Och nu bär det snart av till träning! Jobbar egentligen hela vecka men har tagit ledigt Måndag och Fredag. Så Tisdag, Onsdag och Torsdag är det jobb som gäller.

På onsdag så ska jag vara med ida på dagen och på kvällen blir det match med U-18. Sen fredag är det Dm match då är jag ledig vilket kommer att vara riktigt skönt. Då kommer det också Islänningar hit och hälsar på och det är stor fest på fredagkvällen efter matchen. =) Sen den årliga TRÄSKAMPEN på lördag så det. kommer att bli fullt upp! Ska och planera låtara med Erica efter som att vi ska sjunga då. =P Sen är det bara att he sig upp Söndag morgon och spela match med A-dam laget mot, hmm Ljusvattnet tror jag.

Nu tycker jag att jag har varit hyffsat duktig i alla fall så nus ka jag ta och packa klart tränings kläderna och dra mig iväg.




***************************************************************************************


Är man sötast i hela världen så är man ju bara det, Eller hur? =)

RSS 2.0