Nu är vi tre i familjen!

Har hämtat hem Nikita idag med hjälp av världens bästa Tommy!
Hon är världens finaste! (Jag är ej partisk)













Visst är hon söt? =)

Besök från Sjöbotten!

Nu är helgen förbi och Erica och David har kommit och åkt.
Fredagen jobbade jag till 21.15 sen åkte jag till Ida och blev bjuden på grillat och några grogar. Det var väldigt trevligt. Sen hämtade Anders mig och Ericka och David komme upp på fredag kvällen. Lördagen var vi ute och kollade runt lite osv sen så blev det middag, vin och sällskapspel. Det var väldigt kul att dom var hit! Sen had dom med sig världens sötaste Lovis också! Det fick mig INTE ALLS att längta mer tills nästa vecka när jag ska få hämta hem våran lilltjej!









Jobbar delade skift idag. Jobbar 7-12 och 16-20.
Ska ringa till uppfödaren idag. Lilltjejen ska vaccineras och allt idag.
Nu ska jag duscha sen slöa vid tvn!


En liten Nikita!

Ja, igår satt vi och tittade runt på blocket, som alla andra kvällar. Men igår bestämde vi oss! En Liten Norrbottenspets flicka som bor i Haparanda ska flytta hem till våran familj i lilla Tärnamo Vecka 35. Jag längtar så fruktansvärt tills vi får hämta hem henne!

Idag kommer Erica och David upp. Känns väldigt kul att få besök av vännerna hemmifrån! Min kära mor har varit helt underbar som vanligt då, och köpt lite blommor och annat som kan behövas till huset. (Eller hur Sandra?)
Jobbar från 13 till 21.15 idag sen när jag kommer hem är mina kära vänner kanske hos oss. =)

Nä nu ska jag städa lite sen åka på jobbet.

Höst! 16/8 -10

Över en natt kom den.. hösten, ett steg närmare till snön ialla fall. Det var frost på bilen när anders åkte i morse 06.30. Helt sjukt så fort det har gått. Solen skiner men det är bara 9 grader ute.

Idag börjar jag på min näst sista vecka på jobbet. Tror inte jag riktigt har fattat att om två veckor så åker jag hem för att sedan åka till Luleå och börja skolan. Än så länge känns det kul att börja läsa, ska bli spännande att se hur allt kommer att vara. Vi ska försöka leva på anders lön och mitt studiebidrag så länge det går så jag slipper ta lån, ska försöka jobba så mycket som jag hinner och orkar när det är lugnare i skolan. Men det blir också extra spännande för när jag börjar plugga så kommer jag att vara hemma och vi ska då hitta och bestäma oss om vilken underbar valp som ska få flytta hem till oss. Längtar så mycket tills jag får ta hem en liten krabat. =)

Till helgen om nu allt blir som det är tänkt så kommer Erica och david hit. Känns skit kul. Men första ska jag överleva en 7dagars lång arbetsvecka. Har jobbat sen lördagen och ska jobba tills på fredag men som tur är så är det rätt så korta dagar. =)



Nu ska jag vara duktig och gå ut och stapla lite ved.


Det vackraste jag vet.....

I helgen så var jag och Anders i Sjöbotten på träskfesten! Det var helt underbart att åka hem och träffa mina underbara efterlängtade vänner! Vi överraskade alla och åkte hem fast jag egentligen skulle jobba.
Väldigt trevligt! Men i måndags så började allvaret igen. Jobbar från måndag till torsdag, sen är jag ledig fredag. Jobbar sen från lördag till fredag men det är korta dagar så det ska nog gå fint för sen då den helgen så kommer Erica och David upp och hälsar på, ska bli skit skoj!! =D









^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Utsikten från fönstret nu ikväll!


RSS 2.0