Fin besök.

Ja vi har haft fin besök i form av min familj som sagt och de har varit helt underbart. Är så skönt att få en stund med familjen, ingen stress eller så utan bara umgås. Julklappar fick vi också, mycket väldigt fina grejer både jag och Anders blev super nöjda.

Imorgon är det nyårsafton och vi har inga större planer. De blir middag med farmor, farfar och Alfred sen skålar vi in de nya året. Tanken var att vi skulle ner till Sjöbotten över nyår men de blir till att åka ner trettondagshelgen istället.

Kram på dig mormor! Och jag lovar att jag ska ringa och tacka för julklappen imorgon!


26/12 -2012

Julafton blev bra trotts att jag jobbade. Min man är ju bara helt enkelt underbar som tar hand om mig. Fina julklappar fick jag också det bästa var nästan att han hade lappat ihop mina favorit jeans! Helt underbart!

Jag jobbar hela veckan men imorgon kommer min underbara familj upp och hälsar på. Längtar så mycket! Så i helgen blir de till att mysa en massa!

Hoppas ni också haft en bra jul. Kram


Blogg torka!

Imorgon är de julafton och för första gången i mitt liv så är de jobb som står på schemat. 12-21 men när man är inställd på det ska det nog gå bra. Anders har tur som får fira jul med hans familj i Tärnamo.

Julstämningen har inte riktigt nått mig och de känns inte alls som julafton imorgon. För mig blir de julafton efter 21.00 med Anders sen blir de till att förbereda sig på jobb hela veckan. Men i slutet av veckan kommer min älskade familj hit och då blir de kanske lite mer Julstämningen.

Har varit ledig i helgen och kylan som legat runt -30 har gjort att vi har hållit oss inomhus. Myst med film osv och Anders som vanligt stökar på med hans projekt.


Rubrik

Helgen var toppen! Jag han träffa många av mina underbara vänner och mysa med världens bästa mamma och pappa. I sjöbotten är de väldigt mycket snö, riktigt mysigt när man slipper bo i allt de där. Hihi. Nä de får gärna komma mer snö här hemma så vi får börja köra skoter på riktigt. Men de är bra om de kommer lite åt gången. ( inte alls höga krav)

Nu ska jag slöa i soffan. Hade!


Den stora dagen!!

Idag är en stor och viktig dag.... Jag och Anders åker hem till Sjöbotten och jag ska få träffa underbara efterlängtade bästa vännen!! Helt underbart! Tur att flygen gick så hon fick sig hem till oss! Hennes pappa, min farbror blir 50 idag. Stort grattis till han och idag/ikväll är de kalas! Yuppie!

Anders kommer hem halv 12 så då åker vi direkt mot Lycksele för att besiktiga bilen sen bär de av hem till Sjö.

Behöver jag ens säga att jag längtar? Puss på er!


Mys morgon.

Vaknade vid sju och kunde inte somna om så jag la mig i soffan och såg julkalendern. Sen blev de frukost i värmen från kaminen. Anders hade gjort upp en härlig brasa så när jag kom ner var de varmt och gott! Väldigt skönt med tanke på att de är -22 ute. Idag blir de plugg för hela slanten. Och till helgen bär de av mot sjöbotten för att fira min farbror som fyller 50 stilfulla år.


RSS 2.0