Cause there´s always gonna be another mountain, i´m always gonna wanna make it move

Idag har det varit en dag med både bra och dåliga sidor. Skolan har varit lugn men maten var äcklig! (Blodpudding) Så när engelskan slutade höll mitt huvud på att explodera efter som att jag typ inte ätit något på hela dagen. Efter maten var jag hos Ellan en stund sen bar det av på Vattenworkout.. Och jag kan säga att innan visste inte jag att det var skillnad på vattengympa och vattenworkout. Men som Matilda och Erica förklarade så fint för mig, "Vattengympa är för sånna som typ Jenny Niemans mormor." Jag tycker det var en väldigt bra förklaring. Vattenwoekout var i alla fall väldigt trevligt, men svårt... Det var svårt med kordinationen och benen flöt uppp hela tiden. Efter som att man har små flytkuddar runt fötterna och hantlar i händerna och dom flöt också upp hela tiden. Men kul och jobbigt var det. Helt klart något att rekomendera till folk. Ta med några kompisar och dra iväg.

Matilda och Erica!


Jag pratar just nu också med Andreas Warg på datorn och han är nog den bästa i världen nu! Han har laddat hem "The proposal" som vi hade tänkt gå och se på bio men den hade slutat gå då. Den verkar hur bra som helst så efter Apu:n på lördag blir det film hos Andreas! Riktigt nice! Och har jag tur så kommer han och hälsar på redan imorgon bara för att han är så NYFIKEN! "hahah"
Nä nu ska jag se lite Idol avsnitt innan jag lägger mig för att ringa älsklingen.




Sussa sött!
Puss





Är han inte söt? ;)

Pirr i magen och i hela kroppen!

Måndag idag och jag tog sovmorgon, fast att jag egentligen hade behövt åka till skolan och vara duktig. Jag och idolina pratade om det igår, att vi måste verkligen ta tag i våra liv och börja bli diktiga i skolan igen.. Men vi sa att vi får börja med sen helt enkelt.. Och det måste nog vara ikväll...tyvärr. Ska skriva lite APU uppgifter ikväll i alla fall.
Trotts att det är måndag och allt sånt idag så har det ändå varit helt ok på skolan. Innan jag åkte hem åkte jag förbi Hemmakväll och hyrde filmen "Hannah Montana the movie" och det blir film och myskväll med Elin j och Anna. Kommer att bli knon! Har längtat så efter att se den...den verkar bra. =] Älskar "barn" filmer där man vet att allt kommer att sluta lyckligt! Idag har jag också börjat grubbla och små planera lite saker i mitt liv.. Jag älskar det! Men det är en hemlis vad, för om folk viste vad det var, så skulle nog folk tycka att jag var helt tokig... Men det är jag ju trotts allt ändå.. men ändå.. Som sagt drömma det får man faktiskt göra! =]


Hoppas ni får en kanon kväll!
Hade kung! Puss

Hole in the ground!

I torsdag kväll satte jag, Anders och pappa oss i bilden och körde ner till stockholm. Jag och Anders åkte och hälsade på hos hans mamma och mormor och morfar. Vi han också med lite shopping på IKEA! =D Det var riktigt trevligt och jag kan inte sluta längta tills huset blir klart där uppe! Vi komme i alla fall hem strax före 5 idag och Anders åkte vidare till Tärna. Jag kan säga så här, jag har inte sovit mycket under helgen och jag är väldigt trött. Och en trött Sara resulterar ofta i en tjurig och körmig Sara, och resultatet blev det idag. Så när Anders åkte så gick jag och upp och la mig och tjurade och grät. Jag hatar att vara trött! Speciellt på Söndagar för ALLT blir så fruktansvärt jobbigt. Och just nu är jag väldigt förvirrad och jag försvinner in i tankarnas värld. Det är nog dags att skynda sig i snart innan jag blir helt tokig! Men helgen har i alla fall varit bra, kunde bara ha slutat bättre. Hoppas ni har haft en kanon helg hela helgen.


Some times... all you need is ONE!


Sov gott!
puss

Stockholm her we come!

Japp det blir stockholm med bruudarna under Novemberlovet!


Fuck it vi gööre!
Kommer att bli kuuung!


tomt...

jag hatar det!


Now that we´ve found Love! 14/9 -09

Jag har världens bästa tjejkompisar!
Om du har det så glöm inte att beätta det för dom!


Elin Wiklund!

Jennilla Eriksson!

Fanny Ågren!

Ida Brännström!

Matilda Fransson!

Tack för en underbar kväll!
Och Grattis igen Jennsan!
haD!

Var du på väg hit, eller härifrån? 11/9 -09

Idag är jag ledig både från skola och apu. Känns riktigt skönt, men det blir nog ganska fullt upp hela dagen ändå.
Jag ska börja med att gå ner och fika, sen klippa gräset och gå en lång promenad med Ossie.
Sen funderar jag på om jag ska dra mig in mot stan och först gå in på skolan och hämta nå papper och träffa Ellan och shoppa lite. Sen hem, kanske förbi en sväng hos Ida? Sen hem laga mat åt pappa sen blir det att dra till Matildas vid 19. Det kommer att bli kanon!

Den bjuder vi på!

hade!


Happy face!

Blir att tillbringa helgen med en massa härliga peeps! Först på fredag ska vi fira Matilda Fahlgren som har fyllt 18! Blir nice att träffa massa gamla kompisar!


Sen på lördag blir det staan med ellan sen bär det av för att fira jennilla som också fyllt 18. Och om jag inte är felinformerad så tror jag det blir middag, förfest sen ut på krogen. Det kommer att bli kanoners!


Du må hade!


Kom änglar! 6/9 -09

Helgen började med jobb fredag kväll och bubben komme, sen var det bara att bädda ner sig och sova för jag jobbade även lördagmotgon. Vi åkte in på stan lite på dagen sen på kvällen väntade middag med familjen jacobsson + respektive, vilket var väldigt trevligt. Men jag är sjuk.. eller svullen och väldigt ont ihalsen och hosta. Hela världen är ju typ förkylda nu.. men det går lite upp och ner. Men snart är jag nog helt 100% igen. =)
Idag har jag, Anders och mamma varit på loppis osv. Sen var han tvungen att bege sig hemot vid 2 tiden efter som att den "väldigt" efterlängtade älgjakten drar igång i morgon... Jag kan säga att jag har varit lyckligare när man tittar i kalendern och inser... "Vi kommer typ inte att kunna träffas på tre-fyra veckor." Men det är då man tjurar ihop lite sen så löser man det på sitt egna lilla sätt. så det blir till att åka upp till tärna nästa onsdag till fredag efter som att det blir praktik till helgen då. Alltså den 19-20. Men någoting som känns bra, det är att vi äntligen har kommit fram till ett datum när vi ska åka till STockholm för att hälsa på hans mor och släkt. Det blir den 24- 27. Känns riktigt kul.

Nä nu ska jag sluta sitta här och deppa för att han har farit. Nu ska jag käka, sen kommer Fanny och då bär det av till hennes moster för att titta på lagårn, Ja du hörde rätt, lagårn! Sen ska jag hjälpa henne att färga håret.

Amen, du måda ha de!

RSS 2.0