Dagen

Dagen har varit bra och jag har kännt mig pigg och duktig!

Har gjort allt jag tänkt mig idag och jag och Anders har handlat inför helgen. Nu sitter jag och små smuttar på en "drink" den var inte alls så god men Anders kanske vill ha den. (haha) Nu har Anders marinerat lte fläskfile och jag håller på att koka lite potatis som vi ska steka ihop sen med lite paprika, vitlök, lök osv sen blir dte gregiskt bröd och någon god sås till det. Så det blir nog gott. Till efterrätt blir det semlor som vi fått av farmor, gott!!


Göra lista:?

Idag är jag ledig och på "Göra listan" står det hushållssysslor!

>Tömma och fylla diskmaskinen! Chek

>Tvätta!  Chek

>Dammsuga!

>Damma mattor!

Sen blir det till att ta med sig all tompant och möta upp Anders när han slutar jobba så ska vi handla tillsammans. Har jag tur kanske vi hyr en film helgen till ära. Men vi får väl se. Nu känner jag att jag har laddat batterierna så nu ska jag skruva upp sterion på MAX sen städa så det ryker!  Kram på er!



"Tack till er som lyssnar när jag behöver det som mest!"


-25

Igår var det jobb i vanlig ordning, men sen blev det en koppkaffe och prat hos "grannarna" i byn. Väldigt trevligt. Är bjuden på middag dit på lördag och Anders ska hjälpa dom med lite "snicker". Det blir nog väldigt trevligt det. Idag skiner solen och det är omkring -25 grader ute och här sitter man på rast på jobbet... hmmm, men man blir piggare av fint väder i alla fall.

Kram på er! 

Blogg stopp!

Tyvärr så blir det väldigt dålig uppdatering här eftersom att vi fortfarande har problem med internett. Men jag ska försöka skriva när jag har möjlighet.

I helgen har vi haft besök av Erika och David vilket har varit väldigt trevligt! Skoterkörning, sällskapspel, godmat och lite vin. Nikita har också haft det bra. Hon ligger nu utslagen bredvid mig efter att ha lekt med Lovis hela helgen. Till veckan blir det i vanlig ordning jobb sen har jag ledighelg igen, då vankas det middag och förhoppningsvis skoterkörning!

Tack för tålamodet mina kära läsare!

Lata dagar två.

Ja idag har jag varit ledig och imorgon lika så. Idag har det inte hänt mycket alls! Latare en latast. Hade tänkt mig en rallar tur till hemavan men eftersom att det har snöat så myckte mest hela dagen så känndes det inge vidare att he sig ut på vägen, så jag valde att stanna inne nästan hela dagen och göra ingenting! Skönt, men det framkallar en enorm ångest. Borde plocka bort julen och borde passa på att träffa folk nu när jag väl är ledig för sen bilr det jobb hela helgen. Men som sagt latmasken tog över! Ursch nä nu måste jag börja samla ihop lite tomtar i alla fall sen blir det pannkaka!



Imorse när jag gick ut såg det ut så här.


När jag gick in bara en liten stund senare såg det ut så här.

Jan. 8, 2012

Det har varit en ganska händelserik tid nu ett tag. Vi har haft X antal strömavbrott som lett till att vi inte haft någon täckning på mobilen,krångel med vattnet och anders arbetsbil osv osv. Men nu så här i slutet på den här veckan så verkar det som att det mesta har ordnat upp sig, mot all odds. Ihelgen har Anders fått hjälp med att fixa vattnet och vi hade trevligt besök av Frippe, Erika och deras dotter igår. Lite sällskapsspel, fika och mycket prat, väldigt trevligt!

Juste sen så åkte jag till Sandra i torsdags och hon skulle klippa topparna på mitt slitna hår, men det slutade med att jag fick pannlugg och betydligt kortare hår. Det blev impuls klippning helt enkelt. Helnöjd är jag och det enda jag behövde göra för att bli så fin i håret var att massera henne som betalning. Det tycker jag var en bra deal! Så tusen tack för det Sandra Östhagen! Sen fick jag ju också mysa med hennes Underbara prinsar! Dess utom så har ju Eli gått och blivit hela 3 stora år! Duplo traktorn han fick av oss tror jag var ganska uppskattad!




Eli som har blivit hela 3 år!


RSS 2.0