Frisk som en nötkärna!

Tack och lov är vi alla helt friskförklarade idag så nu kan man njuta fullt ut av vardagen igen. På lördag ska vi ha "öppethus" med smörgåstårta och fika för Anders som fyller 30 år den 5e Februari så vi har en bra och rolig motivering till att försöka storstäda huset. Allt blir så mycket lättare med rätt motivering tycker jag.  Barnen har varit så duktiga att hjälpa till att dammtorka dessutom. 

Nu är de bara den fruktade storhandlingen kvar som måste göras, vi har typ absolut INGENTING hemma nu när vi varit sjuka och dessutom lata på att handla hem sen innan. Men de får bli Anders problem efter jobbet imorgon i stället. 

(null) (null)

(null)

(null)

(null)



Gick in i vecka 30 (29+0)i måndags, kroppen känns tung och magen kämpar på med ganska mycket sammandragningar vid promenader osv. Men jag tycker ändå att de går väldigt bra. Men magen fortsätter att växa. 

(null)



Vardag

Vi fick en normal vecka med förskola, sång och babysim sen så var vi i sjukträsket igen. Men förhoppningsvis så ska de vara över alldeles snart. Vi har då försökt roa oss med lite lek både ute och inne. 

(null)

(null)

(null)

(null)




Tvååring

Igår fyllde våran lillprins två år. De är helg galet vad tiden springer iväg. Minns de som igår när vi låg på BB i Lycksele och längtade hem till storasyster. Och första mötet när vi kom hem. 
(null)
Denna lilla krabat har vuxigt och blivit en helt underbar, tjurig stor/liten kille som ÄLSKAR allt som har med traktorer att göra. De är så fantastiskt att få se han utvecklas mer och mer för varje dag som går.

Igår åkte vi på badhuset och busade i massor, åt lunch hos gammel mormor, fikade tårta med pappan innan han skulle bege sig hem till   Tärnamo igen, middag, sen kom några fina vänner med barn och fikade å lekte. Vilhelm kunde inte fått en bättre födelsedag och de var väldigt nöjda barn som somnade gott. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vardagen

Vardagen rullar på och Lilly längtar nu väldigt till förskolan. Men imorgon (torsdag) ska hon få åka på förskolan och jag och Vilhelm ska försöka få oss iväg på lite simning på badhuset. Sen på lördagmorgon bär de av till sjöbotten och mormor å morfar igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Som tur är så har vi fått spendera lite tid med bästa "faster" Louise också vilket barnen älskar. 

Gravid vecka 26

Lite och ingen uppdatering om graviditeten här men på gott och ont så hinner jag knappt reflektera över att jag är gravid. Magen växer, kroppen blir tyngre och liten i magen sparkar och lever rövare typ 24/7 vilket gör att jag får den bekräftelse jag behöver för att känna att "allt är som de ska". Kan komma på mig själv med att ha dåligtsamvete över att de inte är mer "speciellt" eller vad man nu ska säga, men samtidigt så vet jag de att om jag skulle grotta ner mig i allt som har med graviditeten att göra så skulle jag längta ihjäl mig efter att få veta vem som ligger i magen. Att börja ställa i ordning, tvätta kläder, planera ja ni vet allt sånt, så de är nog ganska bra att tiden skenar i rask takt och sen kommer bebisen bara att vara här.

(null)

Men något som däremot kommer till och från är längtan till förlossningen. Är så himla taggad och de ska bli så intressant att se hur allt kommer te sig den här gången. Gick över bf exakt fyra dagar med både Lilly och Vilhelm, kommer de bli lika nu?  Spänningen stiger! 

Exakt 100 dagar kvar till beräknat idag. 
(null)




Gott nytt år

Ja nu har vi börjat komma tillbaka till livet och igår firade vi in det nya året på det bästa tänkbara sättet. I lugn och ro hemma med familjen. Vi hade "nyårs fika" med farmor, farfar, Louise och Alfred och skålade in de nya året. 

(null)

(null)

(null)

Till middag blev de tvårätters, krustader med skagenröra och till huvudrätt älgfile, klyftpotatis och svampsås. Behöver jag säga att vi var mätta resten av kvällen? 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Slitna barn och föräldrar la sig och valde att strunta i tolvslaget vilket var klokt då lillebror fortfarande inte fått till nattsömnen sen han var sjuk. 

RSS 2.0