Morsdag!

Idag är de morsdag och fast att vi åkt till Skellefteå idag så är mamma för långt bort för att bli firad på plats men hon har fått en liten gåva och blivit påmind om att vi älskar henne. Våran underbara mamma. 

Jag och Anders är i Skellefteå några dagar för Anders ska gå kurs så då passade jag på att följa med. Alltid kul att åka hem om än för en snabbsväng. annars har jag inte mycket spännande att säga.




 Bopp Bopp!! 

Tjugoförsta Maj

Idag har jag varit på Front Frisör och blivit klippt av världens bästa Sandra. Inget spännande bara uppfräschning men å så underbart skönt! 
Lilly fick vara med pappan på hans jobb när han hade lunch, gick alldeles lysande.

Ikväll har vi ätit glass i kvällssolen och gått en promenad ner till sandstranden.  De är verkligen vackert nu när solen lyser och våren blommar.


 








Imorgon blir de nya äventyr och vi hoppas på finväder i helgen. 


Fjortonde Maj

Här ekar de tomt. Kan inte komma med nån dålig ursäkt om att jag haft så mycket annat för mig men ändå har inte lusten riktigt fallit mig in. 

Men vi lever och mår. De har varit några kämpiga dagar med feber och tandvärk för lillan men nu ser vi ljuset igen och livet leker (natt sömnen är tillbaka)!! Jag och Lilly blev kvar i Sjöbotten efter att hela familjen åkte ner för att uppvakta broder Jonas som fyllt år.  Men eftersom hon inte varit riktigt så pigg så har vi tagit det väldigt lugnt. Men några underbara stjärnor har vi hunnit träffa och shoppat har vi ju faktiskt också hunnit göra. En ny bilstol till liten som håller på att bli stor, bra att ha saker och kläder till Lilly.  Och ja Sofia jag var "tvungen" att köpa den där skal overallen på lindex, den var ju hur fin som helst! 


Imorgon bär de av hemåt och de känns skönt samtidigt som de varit kul att få umgås riktigt med "mormor och morfar ".  Men nu saknar vi den underbara pappan så nu ska vi hem och mysa.


RSS 2.0