Sjuklingar.

Mina två hjärtan är sjuka, Anders fick magsjuka natten mot måndagen och Nikita är inge vidare i magen efter att ha suttit i hundgården och har nog mest troligt hittat något olämpligt att äta. Nikita är väldigt lös imagen och spyr gult "skum." Inge roligt alls. Har kokat fisk och tagit riskok och försöker få Nikita att äta men det går lite tungt. Hon är väldigt slö och ligger mest och sover så nu hoppas jag hon piggnar till snart. Anders har piggnat till och har fått i sig mat idag så det går åt rätt håll. När han var som sämst så har jag sprungit före och efter för att han ska ha det bra när han är sjuk. Han tyckte jag skämde bort han och att jag inte behövde göra så. Men då fick jag förklara för han att för mig är det viktigt att om jag är sjuk nån gång så vill jag att nån ska ta hand om mig. Då fick han det svart på vitt. Haha, men jag är van sen man var liten. Min mamma har alltid sprungit före och efter när det gäller hennes sjuka barn. Hon har alltid varit noga med att ta hand om hennes små när dom varit sjuka och så vill jag och kommer jag att vara mot mina barn och är så just nu i alla fall mot min man.  

Dop och skoter!

Ja igår var vi på dop för lilla Ossian. Väldigt mysigt och trevligt var det! Sen fick vi middags gäster, Marie och Linus vilket också var väldigt trevligt.

 


♥Gullunge♥

Idag har jag kämpat med en av skoluppgifterna och jag får inte till det alls. Uppgiften ska lämnas in idag men jag tvingas nog ringa till min lärare imorgon och få reda ut det hela. Hur som helst så lämnade jag skolarbetet och jag och Anders for ut för att trampa upp lite "leder" som vi spårar själv runt huset och upp till fjället. Helt underbart väder och det var skönt att komma sig ut lite. Sen blev det promenadmed Nikita till Farmor och Farfar där´vi fikade lite och nu är vi hemma och tar det lite lugnt.



  

En Prins är född i bjärkvattne!

Dagen började med ett sms om att en liten kille är född på lycksel BB i natt 04.10! Så himla kul! Han är ursöt och jag kan inte bärga mig till den dagen man får träffa han i verkligheten. Så jag hoppas dom får komma hem snart så dom hinner komma in i vardagen lite sen kanske man får komma och snusa lite! Nu har Anders tagit skotern på en sväng ut med Nisse och Alfred. Solen håller på att stiga upp och det kommer garanterat bli en underbar dag. Men min dag måste ändå börja med plugg. Om jag gör allt klart idag så får jag hela söndagen ledig. Men kl 13 då ska jag och Anders vara i Tärna för då är det dop som gäller! Det är dop för en av mina absolut favorit pojkar! Ossian! Jag längtar som en tok! Men... doppresenten är beställd och har inte kommit så den får han senare... men det är inge vidare kul ändå!




♥ August Ossian Neila Fjällström


Föreläsning!

Idag har jag varit i Storuman på föreläsning om Syn och hörselskador. Vilket var enormt givande och trevliga föreläsare. Fick träffa på en kvinna som var blind och hade ledhund och hon berättade om sin uppväxt och sitt funktionshinder, väldigt intressant och en kvinna med hörselskada, också väldigt intressant! Sen bar det av hemmåt i det vackra vädret för att bli bjuden på middag hos "farmor och farfar" och äta semla! Mums säger jag bara, farmor gör så goda semlor! Sen åkte jag och lillan hem och duktiga jag har suttit och skrivit på min uppgift till skolan vilket jag också känner mig väldigt nöjd med, nu är jag snart klar med den andra uppgiften! Just nu känns skolan väldigt kul faktisk, fick en kick av dagen så idag ser jag mig själv klara av vad som helst. Till och med att ta exame och få en utbildning som undersköterska!



Det är ju bara en liten sak som saknas för att den här dagen skulle bli perfekt, att få ha min älskling vid min sida när jag går och lägger mig, MEN! Imorgon kommer han hem!!!


Helg i Sjöbotten

Helgen blev väldigt lyckad. Fredagen var det ju då jobb 7-12 sen åkte jag hem och sov bort huvudvärken och gjorde mig klar och Anders skjutsade mig till tärnaby fjällhotel där vi var 17 stycken som åt en god middag. Sen skulle jag egentligen hem och packa inför sjöbotten resan men istället så blev jag iväg taggad att åka till hemavan där Arvingarna spelade. Väldigt trevligt! Lördag morgon åkte vi mot Sjöbotten 06.00 för att vara på dop 13.00. Sen han jag ju mysa med mamma och pappa också vilket var underbart! Nu har jag och Nikita äntligen kommit hem men med en mindre familjemedlem....Anders stannade kavr hos mamma och pappa i Sjöbotten för han ska på kurs i Umeå måndag till onsdag. Det betyder att jag och Nikita blir ensamma tre hela nätter...Känns inge vidare men vad att göra? Jag har ju lillan, jobb och mitt plugg att sysselsätta mig med. Men jag måste säga att jag föredrar verkligen att ha Anders hemma hos mig!



Sov gott alla söta!

Skola/Alla hjärtans dag!

Skolan gick allt över förväntan. Jag blev klar med första uppgiften som senast skulle lämnas in den 17/2 och jag har fått den rättad och den blev GODKÄND så nu känner jag mig väldigt nöjd och imotgon blir det till att börja med den andra uppgiften! Efter en lång dag i skolbänken 9-16 så åkte vi hemmåt och jag var vrål hungrig. När jag kommer hem är bordet fin dukat med tända ljus och min underbara man har gjort kottleter och potatis. Lagt upp sallad och tomater i hjärtform på tallriken. Sen blev jag uppskickad till soffan där jag blev serverad vanillj hjärta med en choklad bit på med glass, mummms! Sen låg vi halv sovande bägge två och kollade på tv. Behöver jag säga att jag älskar min man?!

Idag har jag jobbat 7-14 sen bar det av till Sandra för hon skulle klippa upp mitt hår. Jag kom dit innan hon var hemma så jag passade på att städa lite, (tror hon uppskattade det.)

Ser fram emot fredagen, då blir det jobb 7-12 sen middag med folk från jobbet som ska vidare efter det på dans. Arvingarna spelar i hemavan men eftersom att jag och anders åker hem till sjöbotten på lördag morgon så blir det ingen utgång för mig.

Nä nu ska jag sätta på lite kaffe, vi väntar fin främmande av Moa och Frippe.
Hade gött!

Skola

Ja imorgon bär det av till Storuman för första dagen på länge i skolbänken. Nu börjar det på riktigt och nu kan jag inte skjuta upp saker längre. Nu blir det läxa som jag måste göra. Japp nu blir det att ta tjuren vid hornen. Önska mig lycka till! Ikväll har vi varit och fikat hos världens bästa Sandra som fyller 25år idag! Grattis ännu en gång! Vi fick inte bara äta en god tårta utan jag fick ju mysa med min två prinsar också! Finaste pojkar!



Nä nu ska jag packa ihop datorn och ett skrivblock sen krypa ner i sängen. Sov gott!

Rast på jobbet.

Har lunch rast på jobbet så då passar jag på att skriva några rader.
Ihelgen så har det varit full fart. Var ledig fredag och lördag. I fredags städade jag huset och sen åkte jag och Anders och handlade tillsammans. Sen blev det "mys" framför tv:n, (Jag satt och såg på när Anders och Alfred spelade X-box 360) Sen lördagen bar det av till Hemavan med Erika och Moa för att kolla på skotertävling, vilket var väldigt trevligt. Sen åkte vi hem och gjorde klart för middagen som vi fick sällskap av Erika, Frippe och Moa. Erika och Frippe väntar tillökning i familjen och nu börjar det närma sig. Det lustiga är att jag börjar bli nervös, känns ju skit spännande! Väntar med spänning på uppdatering så småning om! Söndagen var det jobb 7-16 sen blev vi bjudna på middag hos Frippe och Erika så jag skulle slippa laga mat när jag kom hem från jobbet, vilket jag tackar för!

Nä nu är det slut på rasten! Hade gött!


träning!

Helgen spenderades hos världens bästa Angelica i Umeå. Shopping, mys och mera mys var vad helgen bestod av och det var helt underbart! Tack för det Anki! Sen kom vardagen och jobb har stått på schemat. Känner mig så fruktansvärt lat så nu är det dags att ta sig i kragen. Ikväll hoppas jag att det blir så att jag och Mia åker och tränar. Hon slutar jobba 20.00 och har huvudvärk för tillfället så jag hoppas att det går över för nu blev jag jätte taggad. Jag är helt hopplös! Jag behöver verkligen nån som kan säga till mig på skarpen att "NU Sara SKA du träna!" Förr hade jag ju Elin som fick fart på mig...vem ska nu ta över det enorma ansavaret? Ska jag verkligen måsta göra det själv? Ja det är klart, nu är det ju dags att växa upp på riktig för nästa vecka drar skolan igång! Då ska jag läsa till undersköterska och då är det ingen lek längre utan det måste jag ju faktiskt ansavar för HELT SJÄLV! Ja nu ska ni få se SARA Kolbengtsson växa upp! =D



Månen var så fin en dag när jag kom hem från jobbet! 

RSS 2.0