Dop för Hedvig!

I fredags åkte hela familjen hem till Sjöbotten och i lördags var de dop för Erika och Davids fina lilla Hedvig (Birgitta) Larsson. Som förövrigt växer så fort och är så stor å fin! Längtar så tills dom är lite äldre och får springa runt och busa!

Hedvig var så duktig och helnöjd. Gudomligt god smörgåstårta och gott fika. Trevligt sällskap och en väldigt lyckad dag.

Kvällen spenderades med vänner och sällskapsspel. Underbart!


Dop för Tua

Igår var de dop för min fina vän Sandras lilla tjej och jag har fått äran att bli hennes fadder och ingen kunde vara lyckligare än jag! De är verkligen en oerhörd ära att ens få frågan. Idag känns de som att jag har två extra små tjejer i mitt mammahjärta och de är verkligen en speciell känsla.

Lilla Tua (Thea-maria Karolina) skötte sig så snyggt och var inte ledsen en endaste gång och vilket fika och mat dom bjöd på. En väldigt lyckad och trevlig dag som jag kommer minnas för evigt. Familjen är utökad!


Efter regn kommer solsken.

Här hemma (som säkert i så många andra småbarnshem) har vi kämpat med sjukdom och sömnlösa nätter i över tvåveckors tid och de är så gudomligt skönt att kunna säga att de börjar vända och vi har haft en fantastisk dag i de vackra vädret. Vi har lekt ute, gjort ärenden och jag har tjuvstartat REJÄLT och har i detta nu nästan julpyntat hela nedervåningen. Älskar julen men jag har börjat känna mer att det är mycket stök för en sån kort period, för julen är ju som bäst och mysigast innan jul. Så därför börjar jag i tid så man får njuta fullt ut!


Farsdag!

*VARNING för SKRYT!!*

Så var vi där igen dagen då alla pappor skall hyllas! Och självklart så tänker jag ta mig rättigheten att säga att jag har dom två finaste papporna i mitt liv.
Nr 1: självklart min egna pappa som alltid ställer upp när de behövs, lyssnar och stöttar och är ju självklart den bästa "handyman" man kan ha. Pappa min han kan fixa allt!

Älskar dig fina pappa Tomas!

 

 

Sen har vi ju den andra Nr 1:
Min man och världens bästa far till mina barn! Han ställer alltid upp och barnen kommer ALLTID i första rum! Lilly börjar prata mer och mer men än är de inte alltid så lätt att förstå allt men "pappa bäst!" Är något hon länge sagt och de också väldigt tydligt. De säger inte lite om hur fin relation dom har far och dotter. Hon är helt klart pappas flicka, (precis lika tjuriga!) och lillebror är väldigt lik pappa i bebisåldern, utseendemässigt. Men de börjar också komma fram ett rackarns humör där också ( Hävdar starkt att även de kommer från pappan) .

Anders är världens finaste människa och jag skulle aldrig för mitt liv vilja byta ut han för han är den bästa pappan till våra underbar guldklimpar.

Vi älskar dig SÅ SÅ mycket Anders!!

 
 
 
 

Förra veckan

Lilly fick åka på "öppen stalldörr" i tisdags. De var besök på stallet i Tärnaby där barnen får träffa hästar, klappa, borsta och rida. Väldigt väldigt uppskattat av Lilly som inte alls ville hem.

Vilhelm skjutsar runt på storasyster för det mesta varenda dag nu.

Lilly stod för middagen en kväll förra veckan. Plättar med grädde å sylt. Mumsig blev det.

Helgen har varit väldigt lugn då båda barnen är förkylda och har sovit dåligt.

Massa bus och mys å lite lagom med snö har vi fått.

I torsdags så var hela familjen (!) på babysim och det var så kul!

Nu på morgon är de bus och mys i vanlig ordning och Vilhelm klättrar!


RSS 2.0