Farsdag!

*VARNING för SKRYT!!*

Så var vi där igen dagen då alla pappor skall hyllas! Och självklart så tänker jag ta mig rättigheten att säga att jag har dom två finaste papporna i mitt liv.
Nr 1: självklart min egna pappa som alltid ställer upp när de behövs, lyssnar och stöttar och är ju självklart den bästa "handyman" man kan ha. Pappa min han kan fixa allt!

Älskar dig fina pappa Tomas!

 

 

Sen har vi ju den andra Nr 1:
Min man och världens bästa far till mina barn! Han ställer alltid upp och barnen kommer ALLTID i första rum! Lilly börjar prata mer och mer men än är de inte alltid så lätt att förstå allt men "pappa bäst!" Är något hon länge sagt och de också väldigt tydligt. De säger inte lite om hur fin relation dom har far och dotter. Hon är helt klart pappas flicka, (precis lika tjuriga!) och lillebror är väldigt lik pappa i bebisåldern, utseendemässigt. Men de börjar också komma fram ett rackarns humör där också ( Hävdar starkt att även de kommer från pappan) .

Anders är världens finaste människa och jag skulle aldrig för mitt liv vilja byta ut han för han är den bästa pappan till våra underbar guldklimpar.

Vi älskar dig SÅ SÅ mycket Anders!!

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0